Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

Tikra dezinformacija skleidziama, arba visiskas nesupratimas kas yra sprindis smile.gif
Plaukai kiekviena menesi (puoselejami) maksimaliai uzauga 1,25cm. Kitiems dar leciau. Per metus tik gali sprindis uzaugti - 12cm, jei tiek ten buvo kazkoks zibalinis kursas einamas, tuomet tikrai logiska ir suprantama ;-)
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 21, 11:29)
Ziurekit, o plauku kaukes reikia tepti po plovimo? Jei issitepciau pries, blogai butu? Nes as taip tyngiu laikyt jas tik issiplovus plaukus  lotuliukas.gif  Neturiu kantrybes doh.gif

As visada tepu pries ,man tai zymiai patogiau....rezultatas toks pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 06 21, 18:23)
As visada tepu pries ,man tai zymiai patogiau....rezultatas toks pat mirksiukas.gif

O tai labai gerai bigsmile.gif Nes man taip irgi daug patogiau butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 06 20, 17:29)
užtai kaaral be, ania lotuliukas.gif

Tu kuriu sudeti zinau taip,be liquid parafinum smile.gif
Atsakyti

Prieš tai naudojau
user posted image

sita jei gerai prisimenu maciau medinese sukose dar ,jei ka domina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 06 20, 18:31)
o ka tai reiskia? 4u.gif

Tai reiskia ,kad mineralini alieju naudoja savo priemonems gamint,o musu plaukams ir ypatingai galvos odai jie nereikalingi schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif dabar daug kur teko matyti reklamuojant nauja purskiama nenuplaunama plauku kauke UNIQ ONE, kuri sujungia 10 reikalingiausiu produktu..Gal kam teko isbandyti? Butu labai idomu isgirsti nuomones, nes labai vilioja isigyti biggrin.gif

Kaukes aprasymas cia:

http://www.kosmetiko...mp;product=2609
Atsakyti
Linckutis, kaip ta Macadamia kaukė? Vis galvoju tą linija išbandyti, bet tai kaina ne iš mažūjų g.gif
Atsakyti
Sveikos, pries pora ar daugiau metu sumasciau nusisviesinti plaukus, buvo grazios rudos spalvos, siek tiek garbanojos, o jau taip nusyvinau, o jau taip sugadinau... doh.gif gal metus pabuvau sviesi, bet jau kai nusibodo matyti pilnas sukas plauku, tai persidaziau i tamsia spalva, beveik sokoladine, kuri laaabai greit nubluko ir vel buvau sviesi, bet nepasidaviau, po gal 3men vel nusidaziau, na nuo tada spalva nubluko tik iki mano naturalios, nedazau dabar jau apie metus laiko, ir pries kiekviena plovima darausi kaukes, tik naturalias, pvz alyvuogiu aliejus, kiausinis ir ricina. Arba tik majonezas. O jei visai laiko nera, ar baisiai tingisi, tai nakciai istepu plaukucius ricina, o ryte isplaunu. Ir ka jus manot? Atsiauginau siaip ne taip. Zinoma, jie niekada jau nebus tokie kokie buvo, bet dabar nebesisakoja ir zvilga. Bet viena problema isliko. Jie slenka! unsure.gif Gal zinote kokiu naturaliu kaukiu, kurie padetu nuo slinkimo? Pirkt nelabai norisi, nes kiek turejau tai laikinas ju veikimas (;
Atsakyti
QUOTE(l'imperatrice @ 2011 07 05, 11:02)
Gal zinote kokiu naturaliu kaukiu, kurie padetu nuo slinkimo?

Porą psl. atgal merginos aptarinėjo kosmetinio žibalo poveikį. Jis padeda nuo plaukų slinkimo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievūška @ 2011 07 05, 08:44)
Linckutis, kaip ta Macadamia kaukė? Vis galvoju tą linija išbandyti, bet tai kaina ne iš mažūjų  g.gif

Man tai macadamia kauke netiko, per stipriai maitinanti pasirode. Jei plaukas yra tikrai sausas, itariu, kad butu labai gera.
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 07 06, 17:44)
Man tai macadamia kauke netiko, per stipriai maitinanti pasirode. Jei plaukas yra tikrai sausas, itariu, kad butu labai gera.

Labas 4u.gif

O man Macadamia, tinka, nors dar tik 4 kartus naudojau, bet palyginus su kuo anksčiau naudojau, tiesiog įvertinu puikiai. Plaukai blizga kaip auksiniai, kiekvienas plaukas atskiras , šlamantis, krinta nei per sunkiai , nei per lengvai. Aš naudoju ir aliejuką Macadamia, taip pat patinka, nei suriebalina , nei sausina...Aišku neapsistosiu tik ties šiomis priemonėmis , keitimui ieškosiu ir kitų variantų, bet šis pasirinkimas , mano plaukams puikus....
Atsakyti