sweikutės, noriu ir as prisidėti prie rekomenduojančių kaukių sausims plaukams tai macaadamia natural oil, man tai jis neblogas, nes plaukai labai sausi galiu savaite neplaut nors esu tamsiaplaukė tiksliau pusė galvos naturalūs plaukai pusė dažyti rudai
bet labiausiai vertinu naturales kaukes o tai yra naminės kaukės, nes sintetika lieka sintetika, o juose esantys kvapikliai labai nesveika, geriausiai jei jau perkate kaukes tai jos turėtų būti be kvapiųjų medžiagų 
sausiems plaukams ypac gerai manau butu AO su kamelijom. as naudoju ji jau kelinta karta, ir jis man superinis, nors mano plaukai nera banguoti. Labai gerai pamaitina, plaukai tiesus, blizgantys.

o vakar pirmakart panaudojau GBP kondicionieriu, tai kazkaip nusivyliau. norejosi daugiau stebuklu, o yra kaip po paprasto kondicionieriaus.

o vakar pirmakart panaudojau GBP kondicionieriu, tai kazkaip nusivyliau. norejosi daugiau stebuklu, o yra kaip po paprasto kondicionieriaus.
QUOTE(fuksė @ 2011 09 10, 12:37)
Nieko nebandau įtikinėti, o tiesiog dalinuosi savo patirtim. Man tai pvz. kauke neturi suriebalinti plauko, kuris veliau apsunksta po plaukų plovimo, kas nutikdavo su tokiomis kaukėmis kaip Mil Mil ar Generos, kai issiplauni galvą o plaukai vistiek riebaluoti. O pvz. po Seri kaukes plaukai lengvučiai, jokio riebalo dėl to man patiko ir rekomenduoju.
Galiu pagirti Compagnia del Colore "Nourishing Cream" - neapsunkina, plaukai lieka minkšti, švelnūs, papurę.
Kokie atsiliepimai apie Macadamia?girdejau kad labai gera
QUOTE(wife @ 2011 09 16, 20:52)
išbandžiau
QUOTE(Ingredd @ 2011 09 03, 00:10)
Bandziau Macadamia kauke, yra pirkti Medinese sukose, emiau meginuka, bet jo uztenka 3-4 kartams, 12lt..
man neriebina, saknu netepiau, plaukai krentantys, zvilga. (manieji tamsus naturalus ir labai tiesus, galai sausoki)..
sviesintiems is vis turetu buti super, pamaitintu atsatytu plauka ..
rekomenduoju pabandyti
man neriebina, saknu netepiau, plaukai krentantys, zvilga. (manieji tamsus naturalus ir labai tiesus, galai sausoki)..
sviesintiems is vis turetu buti super, pamaitintu atsatytu plauka ..
rekomenduoju pabandyti
Koks to mėginio kiekis?
Aš dabar naudoju, keletą prof kaukių , tame tarpe Macadamia, na ji man labai patinka. Mano plaukai nat vidutiniškai šviesūs, su pašviesintom sruogom. Didelį pliusą dedu šiai kaukei....
Šiame mėginėlyje yra 30 ml. Pasiskirsto labai gerai, ištaikau 4 kartams.
QUOTE(Märchen @ 2011 09 16, 12:38)
Galiu pagirti Compagnia del Colore "Nourishing Cream" - neapsunkina, plaukai lieka minkšti, švelnūs, papurę.

mano sviesintiems plaukams per silpna pasirode
QUOTE(Jazira @ 2011 09 22, 17:21)
mano sviesintiems plaukams per silpna pasirode
Gali būti
QUOTE(Märchen @ 2011 09 16, 13:38)

Nereali kaukyte,mano balintiems plaukams
QUOTE(giedrute 99 @ 2011 09 30, 19:16)
Kur ja rasti galima?