Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

man kol ka sgeriausia kauke sita(yra ploniem ir storiem plaukam,nors mano ploni ,bandziau abi ir abi vienodai patiko,sita foto butent ploniems)
Kérastase Nutritive Masquintense Cheveux Fins Treatment for Dry Hair
user posted image
nors mano svieisnti,nepatiko visai sita:
Kérastase Reflection Chroma Reflect Deep Radiance-Enhancing Masque
user posted image
nzn kodel,bet toks jausmas kad jokio poveikio plaukam ir blizgesio nelabai suteikia schmoll.gif
o dabar artimiausia spirkinys bus sita Shu Uemura kaukyte
Shu Uemura Art of Hair Moisture Velvet Nourishing Treatment
user posted image
nors kaina didele,bet prisikaicius tiek geru atsiliepimu,nusprendziau kad vis tik verta ja pabandyti,be to naudosiu tik karta du per savaite,nes is tiesu toks jausma skad kiek ko bandau ,vis man pakankamai nedrekina plauku ne viena kaukyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgale @ 2011 10 06, 09:15)
Labas 4u.gif , urmo bazėje perku, "Krinonoj". Naudoju, man tinka puikiai...Nors ne manęs klausei, bet kadangi Kaune perku, tai atsakau blush2.gif

O ar kainos skiriasi ? Ir ar nebus urmo bazėj kokia 'padielka' ? smile.gif Norisi kažkuom palepinti plaukus, o matau, kad labai šią kaukytę giriat, tai gal teks pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GretaJa @ 2011 10 17, 19:43)
O ar kainos skiriasi ? Ir ar nebus urmo bazėj kokia 'padielka' ? smile.gif Norisi kažkuom palepinti plaukus, o matau, kad labai šią kaukytę giriat, tai gal teks pabandyti smile.gif

Bazei yra krinona spec parduotuve kurioj pardavinejamos kirpeju prekes ir originalus produktai smile.gif
Atsakyti
Mano plaukai šviesūs, ilgi. Naudoju šią kaukę -superinė thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Seniau skaičiau vis kad daugeliui Gaia kaukė patiko, bet kai pamačiau pakuotę, kažkaip nesiryžau pirkt, nelabai patikėjau, kad tokioj pakuotėj gali būti kažkas gero. bet va pagaliau po kiek laiko vis dėl to nusipirkau ir šiandien išbandžiau, tai visai patiko. bet aš laikiau pusvalandį ir tada dar su balzamu perploviau plaukus.

dabar norėčiau dar pabandyti šitą, nes mano plaukai žiauriai slenka, tai galvoju reikia ir kažko stipresnio:
QUOTE(Twista @ 2011 10 05, 15:15)
Neseniai nusipirkau "Macadamia Natural Oil Deep Repair" kaukę - super wub.gif
user posted image

tai jei ji l.gera, bet kiek skaičiau tai skirta profesionaliam naudojimui, jos negalima naudot nuolat, tai galvoju pakaitaliot su Gaia. tik klausimas o jus ją laikot kaip nurodyta instrukcijoj apie 5 min ar laikot pusvalandį?
ir dar kadangi, mano plaukai sausi aš ir taip juos plaunu tik du kartus per savaitę, o atseit kaukės negalima naudot daugiau nei 1-2 kartus per savaitę, tai kaip išeina tai man vis tiek gaunasi kad galiu kaskart naudot? biggrin.gif
Atsakyti
Macadamia oil kaukę įsigijau ir aš, iš pradžių ėmiau mažą pakuotę - pasibandymui, pardavėja sakė jog užteks 3-4 kartams ir būtent ant pakuotės parašyta, jog kaukę naudoti 2 kartus per savaitę... Poveikis - plaukai švelnūs, lengvai šukuojasi, nesijaučia apsunkinti (keletą kaukių būtent tokį poveikį turėdavo schmoll.gif )...
O kaukę laikau įvairiai - pagal galimybes, jei ryte - tai keletą minučių, jei turiu lazy savaitgalį palaikau ilgėliau... smile.gif
Planuoju nusipirkti ir Macadamia oil aliejuką, pardavėja sakė, jog jį galima naudoti tiek visiems plaukams kaip kaukę, tiek ir galiukams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 16 lapkričio 2011 - 12:55
kur vilniuje geriausiom kainom parduoda Macadamia? pirkausi jav, tai idomu, kaip cia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 16, 14:34)
kur vilniuje geriausiom kainom parduoda Macadamia? pirkausi jav, tai idomu, kaip cia bigsmile.gif

Štai Kainos
Aš pirkau PC BIG.
Parašykite palyginimą LT ir JAV kainų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2011 11 16, 14:55)
Štai Kainos
Aš pirkau PC BIG.
Parašykite palyginimą LT ir JAV kainų  4u.gif

cia yra jav kainos, gali pasilyginti, bet visur daznai buna visokios akcijos biggrin.gif
http://www.macadamiahair.com/products/
Atsakyti
user posted image

as sita naudoju dabar thumbup.gif
Atsakyti

Kokia kaina? Kodėl patinka ir kokie Jūsų plaukai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackSwan: 23 lapkričio 2011 - 12:52
QUOTE(BlackSwan @ 2011 11 23, 13:52)
Kokia kaina? Kodėl patinka ir kokie Jūsų plaukai?  smile.gif

mazas kiekis apie 40 lt, as pirkau dideli kieki kaukes ir sampuno.

labai patiko kaukes ir sampuno struktura, labai skalsus, gerai pasiskirsto, gerai issiskalauja, o ir plaukai nuostabus buna wub.gif
Atsakyti