Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

QUOTE(Caridian @ 2012 11 14, 23:00)
Visaip bandziau, ir ilgiau laikyt, bet ne kas pasikeite. Aisku, ant kitu plauku gal ir poveikis kitas smile.gif
Ir aš turėjau Lorealio Absolut repair. Man taip pat visiškai netiko/nepatiko schmoll.gif
Mano plaukai ilgi, ploni, linkę veltis.

Atsakyti
QUOTE(wiliwy @ 2012 11 15, 17:58)
Na bet toje parduotuveje tikrai yra kur neries krantineje, va sese pirmadieni  pirko, taip kad tikrai parduoda, tik beda ta kad oksidanto reikia pirkti visa litra, kadangi mes su sese dazom ta pacia spalva tai mes ji perpuse nusipirkome, ir dar spalva jie labai gerai nuema smile.gif

neries krantinej? kurioj vietoj? as ten gyvenu, nemaciau nieko...
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 11 15, 22:43)
neries krantinej? kurioj vietoj? as ten gyvenu, nemaciau nieko...

taip neries krantineje, vaziuojant nuo pilies tilto, nedavaziavus posikio i turbu vilijampoles, kaireje puseje, kieme yra krinonos ar cascados pard nepamenu kuriuo pavadinimu ji uzvadinta,bet krinona buna buitines tech o cascada kirpyklines prekes ten ura ir to ir to, ir toje pard, yra platus pasirinkimas macadamia prekiu, taippat dazu plaukams, ir seip superiniu priemoniu plaukam nagam ir t.t.....
Atsakyti
Iš pigesnių ir lengvai randamų čia pas mus "mogador".. nepaprastai atgaivina plaukus, beje nebereikia net tiesintuvo. Esu blondinė, galai sausi, tai padėtį ši kaukė iš tiesų pagerina, plaukai šilkiniai thumbup.gif
Atsakyti
Esu išbandžiusi galybę kaukių, loreal prof, milkshake, marrakesh ir milijardą kitų, tačiau macadamia vis tiek geriausia smile.gif Tobulam efektui pasiekti laikau bent 20min smile.gif
Atsakyti
O aš neseniai nusipirkai Juvexin kaukę. Ji kainuoja apie 125 litus, bet kokybė nereali, plaukai kaip iš prabangaus salono išėjus, super. Kartais už gerą priemonę ir pinigų negaila.
Atsakyti
QUOTE(Elvitute @ 2012 11 29, 19:01)
O aš neseniai nusipirkai Juvexin kaukę. Ji kainuoja apie 125 litus, bet kokybė nereali, plaukai kaip iš prabangaus salono išėjus, super. Kartais už gerą priemonę ir pinigų negaila.

o kur galima gauti tokia kauke?
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 11 29, 21:49)
o kur galima gauti tokia kauke?

Mane irgi domina kas cia per stebuklas 4u.gif
Atsakyti
Reiks pasiieskoti ir isbandyti sia stebuklinga kauke smile.gif
Atsakyti
Macadamia plauku prieziuros priemones dazytiems plaukams is Krinonos man yra pacios geriausios, kiek esu bandzius gyvenime. Esu bandzius Keune, Dikson pofesionalias ir dar gal ka, nepamenu. Taciau anoms iki macadamia, oi, kaip toli. Tik Macadamia kaina kandziojasi...
Atsakyti
mano plaukai gerokai pazeisti. priestai bandziau ivairias minkstinancias kaukes nuo parduotuviniu pantene iki kerastasiu, bet kazkur teko skaityti kad chemiskai stipriai pazeisti plaukai buna labai poreti "istusteja" ir juos gydyti geriausiai tiktu proteinu ir keratinu kaukes. ir tikrai turejau megineli aveda firmos damage remedy http://www.google.is...29,r:0,s:0,i:83 ir istiesu po vieno karto plaukai pasijuto stipresni , pilnesi netokie pazeidziami pirkciau sita, bet jis brangus, gal turite ka nors pigiau rekomenduoti su keratinais ir proteinais??
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2012 12 19, 00:38)

Siap tai kuo maziau chemikalu naudokit, valgykit baltyminio maisto ( tiek gyvulinio, tiek augalinio), biotino pagerkit. O man vienas geriausiu kaukiu siuo metu yra:

http://www.iherb.com...-oz-170-g/16737

Labai svelnus, slidus, blizgus plaukai, maziau veliasi.
Plaukai kaip ir jusu aprasyti 4u.gif Yra pantenolio, silko proteinu, alieju ( avokadu, kokosu, alyvuogiu). Ir kaina tikrai gera mirksiukas.gif
Atsakyti