Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 70 tema

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 17, 15:17)
tai jeigu sutiksi palaukti truputi galėčiau tau parduoti  blush2.gif
Gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2010 10 17, 10:08)
Šiek tiek vėluojantys gėlėti gimtadienio sveikinimai mūsų Martux[/b

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 17, 10:42)
[color=blue][b]Martux su gimimo diena

Labai skanus sveikinimas, ačiū smile.gif

QUOTE(klopedija @ 2010 10 17, 11:36)
Martux, su Gimtadieniu! 

Dėkui. smile.gif

QUOTE(Gemma @ 2010 10 17, 14:20)
Martux,su nuostabiu sauletu tortadieniu!

Ačiū. 4u.gif

QUOTE(luiziana @ 2010 10 17, 14:49)
Martux,nuosirdziausi sveikinmai [img]

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Martux, šioje temelėje dar nepasveikinau tavęs.Linkiu dar daug, daug perskatyti gerų knygų ir malonių valandėlų leidžiant laiką su knyga. 4u.gif 4u.gif

Registruojuos su perskaityta

Živilės Gerulaitienės "Tolima.Artima"

Tai pažintinė, iliustruota knyga apie autorės aplankytas šalis:Pietų Afrika, Šri lanka,Malaizija, Australija,Namibija,Čile,Zanzibaras ir žinoma Indonezija ir kitas šalis.
Indonezija žinoma sudomino labiausiai, nes esu skaičiusi E.Gilbert "Valgyk, melskis mylėk", kur trečioje dalyje Gilbert rašo apie Indonezijoje, Balio saloje leistą laiką ir pažintį su Felipe.Taigi Gilbert knyga mane paskatino pasidomėti Indonezija labiau.
Živilės Gerulaitienės "Tolima.Artima" knygą sudaro neilgi pasakojimai, apybraižos apie egzotiškas šalis, kurioje pateikiamos ne tik žinios apie aplankytų šalių gamtą, istoriją, kultūros paminklus,ar gyventojų papročius, bet ir kas man patiko , kad viskas aprašoma su autorei nesvetimu humoro jausmu, susižavėjimu, nuostaba, apgailestavimu ar patirtu išgasčio jausmu. Knyga iliustruota gražiomis nuotraukomis, tik vat iš Indonezijos norėjosi daugiau tų nuotraukų. Graži.Idomi pažintinė knyga kelionių mėgėjams planuojantiems ir neplanuojantiems ten keliauti

Iš anksčiau perskaitytų

A.Solženicyno"Viena Ivano Denisovičiaus diena"

Vienareikšmiškai paskysiu.Gera ir labai įdomi knyga.
Aprašyta tik viena Šuchovo diena lageryje, nuo rytinio signalo keltis iki vakarinio gultis, bet per ją ir parodyta visa stalinistinio lagerio sistema.Parodyta koks trapus gulago kalinio gyvenimas, kokia sunki kova už išlikimą, būvį, duonos kąsnį.Ir šiurpas eina, kad tai viena diena iš 3653 skirtų pagrindiniam veikėjui Šuchovui.

Va prie knygos dar pridedu vieną nuorodą

http://www.bernardin...aus-diena/12825
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2010 10 17, 09:53)
Tai renkamės spalio 26? Tada ir rašau:
Keičiasi kauniečių ir būsiančių Kaune susitikimo diena. Renkamės spalio 26, antradienį, 16.30 val. Donelaičio Berneliuose.

kokia čia savaitės diena? ax.gif
Atsakyti
Sveikinu martux gimtadienio proga! Linkiu rasti kuo daugiau geru knygu ir laiko joms skaityti!
Luiziana, atrodo tu ieskojai idejos knygu lentynai? smile.gif
http://www_geekologi...7/book-cave.jpg
As vakar pabaigiau P.Gregory ''Ziniuone''. Nebloga knyga, nors karalieniu serija man labiau patiko. Galeciau pavadinti meiles romanu, bet kartu tai ir moters dalia, ir mistika, ir siek tiek istorijos. Tikrai neblogas skaitinys. (Pastebejau, kad man kuo toliau, tuo sunkiau parasyti normalu atsiliepima apie knyga blush2.gif )
Papildyta:
QUOTE(Brūkšniukas @ 2010 10 18, 07:58)
kokia čia savaitės diena? ax.gif

antradienis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 18 spalio 2010 - 13:26
Truputį klausimas ne visai apie knygas - sakau, gal kas žinote, kur galima įrišti knygą? Ar yra dar teikiamos tokios paslaugos?
Labai būtų didelis dėkui už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2010 10 18, 15:01)
Truputį klausimas ne visai apie knygas - sakau, gal kas žinote, kur galima įrišti knygą? Ar yra dar teikiamos tokios paslaugos?
Labai būtų didelis dėkui už atsakymą  4u.gif

Kaune žinau "Monodora" Statybininkų g. 7 įriša ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2010 10 18, 14:01)
Labai būtų didelis dėkui už atsakymą  4u.gif

man regis, kiekvienas didesnis taskas, kuris teikia kopijavimo paslaugas, siulo ir irisimo, tame tarpe ir knygu. kai bakalaurini darba irisinejau i odinius virselius, tai ejau i artimiausia taska prie univero (cia kaune, Muitines g.)
pasidairyk aplink univerus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 18 spalio 2010 - 15:36
QUOTE(Pajauta @ 2010 10 18, 00:22)
Sveikos
  Martux, šioje temelėje dar nepasveikinau tavęs.Linkiu  dar daug, daug perskatyti gerų knygų ir malonių valandėlų leidžiant laiką su knyga. 4u.gif  4u.gif  

QUOTE(langana @ 2010 10 18, 14:27)
Sveikinu martux gimtadienio proga! Linkiu rasti kuo daugiau geru knygu ir laiko joms skaityti!

Dėkoju jums ir visoms už gražius palinkėjimus.

Kadangi dukrą vežioju į įvairius užsiėmimus, supratau, kad tikrai ne visi koridoriai tinka knygai. Ypač komplikuotai gavosi su liaudiška muzika. Nesutariame, ypač su ta gerkline, garsiąja savo decibelais.
Ir ypač netiko S. Parulskiui. Vis tik baigiau jo "Nuogi drabužiai" (ačiū Dolitle, už paskolinimą, daugiau nenoriu, bent jau dabar) - totaliai patiko koks pora ar trejetas jo ese, net susižavėjau, netikėjau, galvojau "vau, kaip normaliai".
Tik kažko jau labai W. Gombroviczių dažnai cituoja.
Sukėlė šypseną: "Bloga knyga":
Dabar dar vienas patarimas malonumo siekiantiems skaitytojams,-niekados neskaitykite skolintų knygų, nesvarbu, geros jos ar blogos. Aš jau nekalbu apie tai, jog svetimų knygų paraštėse negali prirašinėti įvairių, susižavėjimą arba pasibjaurėjimą atspindinčių šūkių (pavyzdžiui, "b...tau į akį", " neraštingas asilas", "grafomanų popiežius", "genialu", "juk tai mano mintis!!!" ir t.t.). Sakote, rašyti pieštuku? Nesąmonė, nes paskui reikia ištrinti, o tai jau nedovanotina nepagarba savo triūsui.
Dar blogiau, kad skaitydamas svetimą knygą negali nei valgyti,nei gerti, nei rūkyti, nes visi šie pagalbiniai skaitymo procesai kažkokiu neįtikėtinu būdu palieka savo pėdsaką šlykščiais spaustuvės dažais alsuojančiuose knygos puslapiuose. <...>Nesiskolinkite knygų. Arba jeigu pasiskolinote gerą knygą, stenkitės jos kuo ilgiau negrąžinti, visaip vilkinti laiką, gal savininkas užmirš, susirgs skleroze, emigruos visam laikui į užsienį arba dar toliau
. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2010 10 18, 13:27)

Luiziana, atrodo tu ieskojai idejos knygu lentynai? smile.gif
http://www_geekologi...7/book-cave.jpg

biggrin.gif aciu aciu,bet as ne meistrelis,tokiu nesumeistravosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 10 18, 14:21)

Visai netoli manęs ta gatvė - o kaip pastatas atrodo? g.gif

QUOTE(martux @ 2010 10 18, 23:26)
"grafomanų popiežius",

Arba jeigu pasiskolinote gerą knygą, stenkitės jos kuo ilgiau negrąžinti, visaip vilkinti laiką, gal savininkas užmirš, susirgs skleroze, emigruos visam laikui į užsienį arba dar toliau[/i].  bigsmile.gif

lotuliukas.gif

ir aš jos noriu biggrin.gif

iš tiesų tie keikiamieji epitetai yra toks gilus, sudėtingas ir subtilus mokslas lotuliukas.gif

Regis atkutau - po pirmos Pavičiaus knygos nusprendžiau atsikvėpti, ir ėmiausi "katino, kuris atėjo per Kalėdas" - kadangi namie turiu ir vyriškį ir katę biggrin.gif
skaitosi linksmai - belaukiant vaiko muzikos įstaigoje kikenau į saują tuo stulbindama greta laukiančius mažamečius rimtus vyriškius cool.gif Aišku, man visai neįdomu kokia žvaigždė kur, kiek ir kaip parėmė gyvųnų globos fondą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 10 18, 15:21)

4u.gif
QUOTE(Gemma @ 2010 10 18, 16:35)
man regis, kiekvienas didesnis taskas, kuris teikia kopijavimo paslaugas, siulo ir irisimo, tame tarpe ir knygu. kai bakalaurini darba irisinejau i odinius virselius, tai ejau i artimiausia taska prie univero (cia kaune, Muitines g.)
pasidairyk aplink univerus 4u.gif

dėkui už informaciją.
Reikalas tas, kad man reiktų profesionalių paslaugų, o ne tų, kur diplominius įriša, mat šuniukas sudraskė labai brangų žodyną cray.gif
Atsakyti