Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 70 tema

QUOTE(giluze @ 2010 10 15, 12:48)
O vat ir ne. 1999 m išleista jo "Antrasis Fondas"(PFAF 138 nr.) ir "Fondas ir Imperija"(PFAF 136 nr.). 2009m. -"Fondo preliudija" (PFAF nr. 463).

Teisingai, ir šitas skaičiau, bet gal dabar netgi mielai pakartočiau viską iš eilės, o ne taip, kaip Eridanas išleido g.gif
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2010 10 14, 21:18)

Taip pat išsitraukiau kitą nuograužą ir berods šių metų pažadą – Dostojevskio „Idiotą“ rusų kalba. Dar neapsisprendžiau, ar verta važiuot toliau, ar mesti ir ieškotis lietuviško varianto, nes kad pati knyga verta skaitymo, tai aišku.

Jei noresi lietuvisko varianto galiu atsiusti,paskolinti paskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2010 10 15, 08:32)
M.V.Llosa knygas, o ne apturet nuosavas, taj galeciau paskolint - abi turiu.
Kada nors ir aš Tau priminsiu. hihihi.gif Domintų "Bjauri mergiotė".
Atsakyti
Pabaigiau vakar Solom Aleichemo ''Tevje pienininkas''. Rekomenduoju visoms, kam patinka visiskai realistiskos knygos. Labai patiko. Vietomis sypsojausi, vietomis asarojau. Sukrete tikroviska tevo meile savo dukterims. Net nezinau, kaip aprasyti ta knyga, bet man ji labai miela.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 15 spalio 2010 - 15:00
QUOTE(klopedija @ 2010 10 15, 14:12)
Kada nors ir aš Tau priminsiu. hihihi.gif  Domintų "Bjauri mergiotė".

drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 10 15, 12:50)
Jei noresi lietuvisko varianto galiu atsiusti,paskolinti paskaityti  mirksiukas.gif

bigsmile.gif ačiū, turėsiu omeny ax.gif
Atsakyti
Kaunietės ir Kaune būsiančios knygės. Bręsta susibėgimas. Planuojam susibėgti antradienį, spalio 19 dieną, 16.30 val. Donelaičio Berneliuose . Laukiam. 4u.gif
Papildyta:
Helianta, ar šį kartą būsi susibėgime? Atneščiau V. Papievio knygą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2010 10 15, 19:52)
Kaunietės ir Kaune būsiančios knygės. Bręsta susibėgimas. Planuojam susibėgti antradienį, spalio 19 dieną, 16.30 val. Donelaičio Berneliuose . Laukiam. 4u.gif

kaip gaila aš šį antradieni neturiu paskaitų verysad.gif , o važiuosiu 26d
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2010 10 15, 08:32)
Dolitle, jei tavo tikslas perskaityt M.V.Llosa knygas, o ne apturet nuosavas, taj galeciau paskolint - abi turiu. tik primink man pries sekanti meet'a

Ačiū ačiū. 4u.gif Oi, liuksiškai suformulavai klausimėlį-pasiūlymą lotuliukas.gif Pretenduoja į metų frazę-provokaciją, kviečia padiskutuoti. biggrin.gif thumbup.gif
Taip,tikrai, laikas tarp knygos pirkimo ir jos skaitymo proceso labai neprognozuojamas: kartais jis labai nusitęsia arba, atvirkščiai, beveik sutampa. biggrin.gif Labai viliuosi, kad dauguma mano turimų knygų bus perskaitytos ar pervartytos/peržiūrėtos. biggrin.gif Ir tikrai žinau, kad mano skaitinių nemažą dalį sudarys ir skolintoji literatūra. smile.gif
Jau akys merkiasi, tai nebetęsiu savo rašliavos blush2.gif
Ai, dar grįšiu prie Mario Vargos Ljosos. Jo knygas tikrai pirksiu ir, manau, ilgai "nemarinuosiu", o kibsiu į jas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2010 10 15, 21:00)
Papildyta:
Helianta, ar šį kartą būsi susibėgime? Atneščiau V. Papievio knygą. 4u.gif

Deja, šįkart negalėsiu dalyvauti. Bet priežastis labai rimta ir ne dėl darbo (kaip įprastai smile.gif ) - kitą savaitę atostogauju, nebūsiu Lietuvoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 15, 22:01)
kaip gaila aš šį antradieni neturiu paskaitų verysad.gif , o važiuosiu 26d

QUOTE(Helianta @ 2010 10 16, 00:30)
Deja, šįkart negalėsiu dalyvauti. Bet priežastis labai rimta ir ne dėl darbo (kaip įprastai smile.gif ) - kitą savaitę atostogauju, nebūsiu Lietuvoje blush2.gif
Tai atidėkim 26 dienai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2010 10 16, 08:28)
Tai atidėkim 26 dienai.  mirksiukas.gif

Būtų labai šaunu bigsmile.gif

------
Vakar pabaigiau Kathy Reichs 'Deja dead' (Jau mirusi).Tai pirmoji knyga Dr.Temperace Brennan serijoje. Pati autorė kaip ir knygos herojė yra teisminės medicinos antropologė. Savo knygose ji remiasi savo darbo patirtimi. Beja, serialas 'Kaulai' būtent remiasi pačios autorės gyvenimu ir darbu ir jos kūryba.
Taigi knygos veiksmas vyksta Kanadoje Montreal mieste. Parke randamas merginos kūnas, sukapotas į dalis, sudėtas į šiukšlių maišus ir jau dalinai suiręs. Prasideda tyrimas ir jo eigoje Brennan atranda, kad panašaus pobūdžio žmogžudystės jau tęsiasi ne vienerius metus, ir kad mieste vaikšto seksualinis maniakas. Policija ja netiki, panašiu būdu nužudoma ir išniekinama jos draugė. O taip pat ir daktarei gresia mirtinas pavojus.
Įtemptas, prikaustantis, įtraukiantis, vietomis labai šlykštus (dėl savo vaizdų), pilnas pavojų romanas. Rekomenduoju aštraus siužeto knygų mėgėjoms.
Tiesa, šios knygos yra išverstos į rusų kalbą.
Atsakyti