Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 70 tema

Šį vakarą pabaigiau Elise Title 'Romeo'. Siužetas gana įdomus, bet vis tik gana nuspėjama knyga. Na bent jau aš atspėjau kas tas žudikas - maniakas, prievartaujantis ir išpjaunantis savo aukoms širdis. Man kiek labiau patiko jos kitą knyga 'Grandininė reakcija'. Nors vis tik neblogą laiką turėjau su šią knyga.
Atsakyti
Jubiliejinėje temoje registruojuosi su antrąja Larsson "Merginos" knyga.

saintlina, nors ir truputį pavėluotai - su gimtadieniu 4u.gif
user posted image

*saulėgrąža*, sveikinimai 4u.gif Kad 'ryšulėlis' ramiai miegotų ir paliktų mamai laiko knygoms 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 09 30, 18:44)
Vilnietės, skaičiuojamės:  biggrin.gif
Sofija5,
zis
subjektyvi
Junda
Fatimaala
Saintlina
ir... ?

Helianta, aciu uz torta. Ir dar su katinu thumbup.gif
Ir manes Larrson antroji knyga laukia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 rugsėjo 2010 - 20:16
saintlina, sveikiju 4u.gif

įsirašau į meetintojas ir einu toliau skaityt "Pasižadėjusių"

Atsakyti
Skaitiniai
http://www.lrytas.lt...s-favoritai.htm
http://www.bernardin...-nematomi/50946
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 09 30, 13:06)
P.S. pas mus atsirado naujas seimos narys. nei pats skaito nei kitiems duoda:

Ui koks gražuoliukas wub.gif .Na kam jam skaityti knygas ir taip protingas.Žiūrėk koks susimastęs ir protingas žvilgsnis smile.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 09 30, 16:11)
Vilnietės, trečiadienį, spalio 6 dieną, 18 valandą renkamės Panoramoje  4u.gif

Labai noriu meeto ir pasistengsiu prisijungti, jei neiškils jokių nenumatytų trugdžių atlėksiu.Dargi tau knygas turiu atnešti a nepamiršai.Gal ką tau atnešti?

QUOTE(saintlina @ 2010 09 30, 22:14)
Ir manes Larrson antroji knyga laukia  wub.gif

Aš šią jau perskaičiau . Įtraukianti, labai įdomi.Paskutinį psl. užverčiau , kai jau buvo puse keturių nakties. doh.gif Man ji nieko neprastesnė nei pirma dalis.Greičiau skaityk. mirksiukas.gif Gal tau ką nors iš savų aruodų atnešti ?

Ryt gal reikės susikaupt ir prisiruošt bent pora žodžių parašyt apie savo skaitinius.

Shusha ar žadi prisijungti prie mūsų ? Jei dalyvausi, atneščiau tavo J.Steinbeko knygutę.Gal ką tau iš savų atnešti?

Svajotoja ir tu junkis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2010 09 30, 23:14)
Gal  tau  ką nors iš savų aruodų atnešti ?

noreciau 'Silva rerum' paprasyt ax.gif Man kazkodel atrodo, kad tu ja turi smile.gif Bibliotekoj ani kaip nerandu. Vakar apsidziaugiau ant stalo pamaciusi, tai tuoj buvo pranesta, kad rezervuota.
Atsakyti
Saule^, siurprizingos, gėlėtos, smagios gimtadienio šventės.user posted image Tegul šis krepšys visuomet būna pilnas gerų, "vežančių", ilgam įstringančių skaitinių.user posted image
Atsakyti
Saule^, su Gimtadieniu!

user posted image
Atsakyti
saule^, daug daug laimės!

user posted image
Atsakyti
Saule^, su gimimo diena happybday.gif
Daug geros nuotaikos ir puikių knygų 4u.gif
Atsakyti
Pegase akcijos. mirksiukas.gif

Saule^, su Gimtadieniu!