Labas visom,kaip pasiilgau Jusu ir knygu,galu gale persikraustem,pajunge jau interneta,apsitvarkem daugmaz,tai galiu siandien sau leisti ir prie kompo pasedeti,sitiek visko praleidau,sedesiu dabar bent kelias valandas,arbatos puoda litrini pasistaciau ir kaifuoju
Klopedija,temuke
Pirma tai skubu pasveikinti merginas su gimtadieniais-
Saintlina ir Saule^ bukit laimingos!!! Turekit ir patirkit viska apie ka svajojate:)
O
Saulegraza sveikinu,sulaukus gandro laukneselio
QUOTE(janna @ 2010 09 30, 11:06)
P.S. pas mus atsirado naujas seimos narys. nei pats skaito nei kitiems duoda:
Sveikinu,labai labai mielas,koks grazutis,ar didelis jis auga,kokia cia veisle?Dabar kai nama jau turim,tai ir mes norim suniuko,nezinau vis tik kokio noriu
QUOTE(Alexia @ 2010 09 30, 12:59)
Luiziana, issiunciau tau skirtuka is Foyles knygyno.

oj,kaip malonu,labai labai lauksiu...tik mano adresiukas pasikeite,mes nama nusipirkom,o tu matyt senuoju adresu siuntei,bet nieko tureciau gauti,nes pastas dar menesi persiuntines mano korespondencija is seno adreso i nauja.Parasysiu,kai sulauksiu,aciu labai labai
Tai tuo paciu gal visom parasau,kad nebesiuskit man nieko senuoju adresu,jei kas noresit ka siusti parasykit man i az,as parasysiu nauja savo adresa.
Papildyta:
Perskaitytom knygom deja pasigirti negaliu,nebuvo laiko skaityti visai,bet jau po mazu vakarais pradesiu

Bet turiu keleta labai fainu skirtuku savo kolekcijoje,jei kam idomu,prasom uzsukti cia :
http://public.fotki....kai-/page3.html naujieji prasideda nuo 3psl. esancio apacioje geltono skirtuko ant medinio pagaliuko