Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 70 tema

saule^, su gimtadieniu 4u.gif
user posted image

QUOTE(marakeš @ 2010 10 01, 15:37)
o LLVS paskelbė tradicinį konkursą „Noriu versti“. labai jo laukiau smile.gif)

o, dėkui, įdomu (pernai pražiopsojau blush2.gif )

QUOTE(*saulėgrąža* @ 2010 10 01, 16:38)
Agam. Mane labiausiai prajuokino Ivanauskaitė ir Kundera ,,Savęs pažinimo ir tobulėjimo" skiltyje  biggrin.gif nors kai pagalvoji, tai visos knygos juk turi asmenybės augimą skatinti, ar ne? teoriškai bent  jau mastau.gif Plačiai labai Pegasas mąsto  biggrin.gif

aha, ir Parulskis jau prie klasikos priskiriamas, pasirodo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2010 10 01, 20:20)
saule^, su gimtadieniu!  4u.gif

QUOTE(Brūkšniukas @ 2010 10 01, 21:22)
O bigsmile.gif Saule, su gimtadieniu 4u.gif

aciu, merginos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Helianta @ 2010 10 01, 21:59)
saule^, su gimtadieniu 4u.gif

aciu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(martux @ 2010 10 01, 20:53)
Turiu. Nereikia. Galiu padovanoti. Netolima proga  smile.gif

ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2010 10 01, 20:52)
Man atrodo, kad tuo pat metu, kaip ir pernai paskelbė. nes prieš metus gimdydama verčiau biggrin.gif

Tikrai taip, ir pernai, ir uzpernai konkursas vyko spalio menesi. Bet as vis tiek turbut buciau praziopsojusi, nes esu issiblaskiusi uzuomarsa biggrin.gif
Atsakyti
Saule^ su gimtadieniu ir daug, daug laimės , bei daug širdžiai mielų skaitinių!

Pasigirsiu šiandien buvau Pegase ir neatsispyriau pagundai blush2.gif

Registruojuosi su Hofmano "Katino Murklio pažiūros į gyvenimą"
Atsakyti
Čia tiek švenčiančiųjų, kad uch kokia šventinė tema bigsmile.gif SVEIKINU 4u.gif 4u.gif

Registruojuosi su laisvalaikio skaitiniu Akulina Parfionova "Plaušinės bliuzas" . Kažko patraukė ant tokio stiliaus leidinių, tad galima sakyti nei nusivyliau, nei verkiau iš džiaugsmo, knyga tokia, kokia ir turi būti. Apie linksmą kilmingą damutę, kuri tvarko valo turtuolių namus, bet pati yra nepėsčia, mėgsta antikvarą, turi stiliaus pojūtį ir moka iš prabangių padėvėtų škurlių sukurpti meną biggrin.gif Bei graibstoma įvairaus plauko vyrų, tačiau svaigsta nuo aseksualo. V.ž. tokia neapsunkinanti laisvalaikio knyga su naudingais buitiniais patarimais ir šmaikščiais viražais.
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2010 10 01, 23:36)
Saule^ su gimtadieniu ir daug, daug laimės , bei daug širdžiai mielų skaitinių!

QUOTE(Subjektyvi @ 2010 10 02, 10:33)
Čia tiek švenčiančiųjų, kad uch kokia šventinė tema bigsmile.gif SVEIKINU 4u.gif  4u.gif

aciu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu saule^ gimtadienio proga. Spalis-derlingas menuo smile.gif Linkiu sekmes visoms, bandysiancioms laime verteju konkurse. Tikiu, kad susisluosite prizines vietas 4u.gif
As baigineju Dz. Orvelo pusiau autobiografine apysaka Dienos Paryziuje ir Londone (angliskai pavadinimas Down and Out in Paris and London). Tai pirmasis didesnis Orvelo kurinys, kuriame vaizdziai aprasomas skurstancio, daznai net badaujancio zmogaus gyvenimas, pragariskas indu plovejo darbas. Nepasakyciau, kad must read, bet dabar bent jau zinau, nuo ko prasidejo ''Gyvuliu ukis'' ir ''1984-ieji'' (reiketu susirasti ir perskaityti is naujo kada nors).
Beje, siemet labai stengiuosi susirasyti visas skaitytas knygas (kelis kartus bandziau ir numesdavau po menesio kito blush2.gif ), tai dabar idomumo delei pasiziurejau, kad kai atradau audio knygas, jos sudaro daugiau negu puse mano skaitiniu. Kiek buciau neperskaicius, jei ne jos, o ypac dabar, kai kasdien po pusantros valandos praleidziu uz vairo. Ech, geras dalykas tas progresas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 02 spalio 2010 - 15:52
Baigiau M. Fredriksson "Ana, Hana ir Johana" - patiko man ta knyga, nors suryti ir nesinorėjo. Stiprios ir įdomios, kartais šaltokos, bijančios mylėti savo vaikus, kelių kartų, bet tos pačios šeimos, moterys. Kažkuo panašios ir skurde, ir beveik prabangoje.

Dar porą žodžių, jei galima, apie šiandien žiūrėtą Šarūno Barto filmą "Eurazijos aborigenas". Man šis filmas - tai tas retas mūsuose atvejis, kai beveik nepritrūko tempo, gal ir tas daugiakalbiškumas bei daugiašališkumas tapo savotišku pliusu, ir beveik pamynė pas mus taip įsigalėjusią Monotoniją. Jau rekomendavau savo MB biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2010 10 02, 16:42)
Sveikinu saule^ gimtadienio proga.

dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2010 10 01, 22:36)
[
Registruojuosi su Hofmano "Katino Murklio pažiūros į gyvenimą"

man bus įdomi tavo nuomonė - bandžiau aš tą knygą ir taip ir kitaip ir nesidavė doh.gif

nors Hofmano pasakos irgi man ne gėris - visko ten per daug.
Atsakyti
Labas visom,kaip pasiilgau Jusu ir knygu,galu gale persikraustem,pajunge jau interneta,apsitvarkem daugmaz,tai galiu siandien sau leisti ir prie kompo pasedeti,sitiek visko praleidau,sedesiu dabar bent kelias valandas,arbatos puoda litrini pasistaciau ir kaifuoju biggrin.gif Klopedija,temuke thumbup.gif

Pirma tai skubu pasveikinti merginas su gimtadieniais- Saintlina ir Saule^ bukit laimingos!!! Turekit ir patirkit viska apie ka svajojate:)

user posted image

O Saulegraza sveikinu,sulaukus gandro laukneselio smile.gif
user posted image
QUOTE(janna @ 2010 09 30, 11:06)

P.S. pas mus atsirado naujas seimos narys. nei pats skaito nei kitiems duoda:

Sveikinu,labai labai mielas,koks grazutis,ar didelis jis auga,kokia cia veisle?Dabar kai nama jau turim,tai ir mes norim suniuko,nezinau vis tik kokio noriu smile.gif

QUOTE(Alexia @ 2010 09 30, 12:59)
Luiziana, issiunciau tau skirtuka is Foyles knygyno.

bigsmile.gif oj,kaip malonu,labai labai lauksiu...tik mano adresiukas pasikeite,mes nama nusipirkom,o tu matyt senuoju adresu siuntei,bet nieko tureciau gauti,nes pastas dar menesi persiuntines mano korespondencija is seno adreso i nauja.Parasysiu,kai sulauksiu,aciu labai labai wub.gif

Tai tuo paciu gal visom parasau,kad nebesiuskit man nieko senuoju adresu,jei kas noresit ka siusti parasykit man i az,as parasysiu nauja savo adresa. 4u.gif
Papildyta:
Perskaitytom knygom deja pasigirti negaliu,nebuvo laiko skaityti visai,bet jau po mazu vakarais pradesiu smile.gif Bet turiu keleta labai fainu skirtuku savo kolekcijoje,jei kam idomu,prasom uzsukti cia : http://public.fotki....kai-/page3.html naujieji prasideda nuo 3psl. esancio apacioje geltono skirtuko ant medinio pagaliuko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luiziana: 03 spalio 2010 - 23:29