iš tolo ta foto nebloga, bet natūroj ir iš arti pažiūrėjus galima tada reikšt nuomonę
Logiškai mąstant turėtų būti, o dėl kryželių legendoj neparašyta
Ten kur matmenys, kokią medžiagą imti ir kitokie nurodymai
iš tolo ta foto nebloga, bet natūroj ir iš arti pažiūrėjus galima tada reikšt nuomonę
Laba diena
senokai skaitineju ir groziuosi jusu darbais
Fantastika
perziuriu ir parasuose sudetus, gal jau kazkada cia parodytus - nuostabu, zaviuosi kruopstumu ir idirbiu.
Pati einu i pabaiga su pirmu savo darbeliu is Rioli rinkinio siuvinejimui. Tiesiog nusipirkau is "kasiulai" pameginimui ar nesipyksiu su sia sritimi.
Siaip esu siuvinejus, tik ne kryziuku, rankdarbiai ne svetimas man reikalas, todel nusprendziau pameginti ir susirgau sia liga
Neatbaide net Riolio rinkinio siulai
kurie kazkodel yra su vilnos priemaisa
viskas butu gerai, taciau yra 2 BET - 1 siulu storis gaunasi nevienodas
2 - besiuvinejant, kartais nudyla iki nutrukimo
Su muline nebuvau iki siol susidurus su tokiu dalyku.
Nepaisant to, nemeciau i sali, uzbaigsiu
(gaila tik, kad kai kur padengimas gaunasi nepakankamas ziurint is arciau del butent to skirtingo siulo storio) ir jau esu ieskojimuose rimtesniu dalyku.
Noriu pasipuosti svetaines siena savo darbeliu. Kadangi esu vaiko auginimo atostogose, o vaikas auga pats
, tad manau, kad tam kaip tik dabar tinkamiausias laikas ryztis didesniems issukiams
.
cia galima butu talpinti i komiskiausiu darbu skilti
. Aisku, paveiksliuko savininkei jis tikriausiai pats paciausias
niu bet tos vysnines vaikino lupos is viso blankaus paveiksliuko
senokai skaitineju ir groziuosi jusu darbais
Pati einu i pabaiga su pirmu savo darbeliu is Rioli rinkinio siuvinejimui. Tiesiog nusipirkau is "kasiulai" pameginimui ar nesipyksiu su sia sritimi.
Siaip esu siuvinejus, tik ne kryziuku, rankdarbiai ne svetimas man reikalas, todel nusprendziau pameginti ir susirgau sia liga
Nepaisant to, nemeciau i sali, uzbaigsiu
Noriu pasipuosti svetaines siena savo darbeliu. Kadangi esu vaiko auginimo atostogose, o vaikas auga pats
QUOTE(Uodegyte @ 2010 10 04, 13:32)
QUOTE(Uodegyte @ 2010 10 04, 13:32)
merginos ,cia toks klausimelis
mtsa darbuose matyti kad yra pilni ir pusiniai kryzeliai,bet schemose nenurodyta.tik koduose pastebejau kad kiekviename simbolyje paryskinta pusiau raudona ir juoda,ar tai reikias kad juoda pvz paryskinta tarkim kur siuvineti pusiniu,o raudona pilnu kryzeliu,bet su ta pacia spalva.
Netiesa, kad nenurodyta. Visose nurodyta, tik reikia skaityti instrukcijas. Ir tavo idetos schemos virsuj parasyta: "Pilni kryželiai schemoje pažymėti raudonos spalvos ženkliukais, pusiniais - juodos spalvos ženkliukais".
Sveikos,
noriu pteikti jusu teismui savo pirmo tokio didelio darbelio eiga, jau daug padariau, tad labai knieti pasigirti

noriu pteikti jusu teismui savo pirmo tokio didelio darbelio eiga, jau daug padariau, tad labai knieti pasigirti
Uodegyte - del schemos, na net nezinau, nesu profesionale, ir negaliu pasakyti, ar gerai ar blogai bus siuvineta ikona, bet man asmeniskai patinka, kaip padarei, ir atrodo jog bus ok.
del to, kad butent sia schema (cia ir kitoms atsakau), ji pagal mano sunaus busima krikstaus varda... kitu ikonu nereikia, tik sio, Aaron, reikia. deja, ji reta, ir nera nei jau paruostu schemu, nei pirkimui schemu... vat ir paprasiau, kad padetu padaryti su programa...
del to, kad butent sia schema (cia ir kitoms atsakau), ji pagal mano sunaus busima krikstaus varda... kitu ikonu nereikia, tik sio, Aaron, reikia. deja, ji reta, ir nera nei jau paruostu schemu, nei pirkimui schemu... vat ir paprasiau, kad padetu padaryti su programa...
Krikšto proga ir dar savam vaikui man norėtųsi ypatingo paveikslo, o ne 'atrodo bus gerai'. Bet čia gal mano sugadintas mąstymas
QUOTE(Ieva V @ 2010 10 04, 14:16)
Kiek jau daug
QUOTE(Dvi @ 2010 10 04, 14:59)
Krikšto proga ir dar savam vaikui man norėtųsi ypatingo paveikslo, o ne 'atrodo bus gerai'. Bet čia gal mano sugadintas mąstymas 
na deja tam vardui kuri parinkom, nera lietuvoj tokiu ikonu, rusijoj kiek galejau gimines apskambinau, internete apziurejau - retas sis dalykas, nori - uz 11000rub nupies...
todel nutariau issiuvineti, o ne siaip sau nuotrauka atspausdinti, ireminti, ir nunesti i cerkve, palaima gauti... norejosi kazko ipatingo....
nesu profe siuvinetoja, kad atpazisti geras/blogas schemas, paprasiau pagalbos siame reikale, todel dabar vat ir ieskom, kas kaip...
bijau ka ir izeisti
QUOTE(etaeta @ 2010 10 04, 13:39)
nejau jūs pagalvojot, kad Uodegyte šią schemą įdėjo kaip gražų pavyzdį?