Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu Nr. 97

QUOTE(zuzanele @ 2010 10 02, 19:14)
Nuo 5 matkelių jau daro nuolaidą thumbup.gif  Priešais buvusią Skalsą nėra DMC, o aš tik su jais siuvinėju. Visada daro mano perkamiems DMC siūlams nuolaidas, net ir parašyta ant stovo. Nežinau kaip kitos rūšies g.gif

Ten gal nėra visai priešais Skalsą, ne taip parašiau blush2.gif Ten yra "Geras kraitis" parduotuvė Gertrūdos g 8. 4u.gif Anoje parduotuvėje man viskas brangiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eugute @ 2010 10 02, 20:22)
Ten gal nėra visai priešais Skalsą, ne taip parašiau blush2.gif  Ten yra "Geras kraitis" parduotuvė Gertrūdos g 8.  4u.gif Anoje parduotuvėje man viskas brangiau schmoll.gif

O kiek ten siūlai DMC? Senamiesty apie 2,20 kainuoja. Toj parduotuvėlėj Senamiesty, tai su nuolaida už 5 matkelius gaunasi 10 litų.

Dar viena prekiauja priešais buvusią skalsą, kur yra šalia jos "Tauro" batų parduotuvė. Ten yra audinių, siūlų, tik DMC nėra.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 10 02, 19:25)
O kiek ten siūlai DMC? Senamiesty apie 2,20 kainuoja. Toj parduotuvėlėj Senamiesty, tai su nuolaida už 5 matkelius gaunasi 10 litų.

Ten DMC 1,80 thumbup.gif O Kasiulai parduotuvėje irgi 1,80 DMC atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eugute @ 2010 10 02, 20:29)
Ten DMC 1,80  thumbup.gif  O Kasiulai parduotuvėje irgi 1,80 DMC atrodo g.gif

Geras bigsmile.gif Aš taip džiaugiausi, kad nuolaidą gaunu blush2.gif Reiks tada ten pirktis siūlus... Kasiūluose irgi nuolaidas daro, atrodo nuo 10 matkelių
Atsakyti
QUOTE(Eugute @ 2010 10 02, 18:04)
bigsmile.gif  Cia Indrė? 4u.gif
Daro nuolaidas nuo matkelių kiekio? Net nežinojau g.gif  siūlus visad perku tik priešai buvusią skalsą. Reikės kitą kartą ten apsilankyt, jeigu visad nuolaidėles taiko thumbup.gif

mergaitės ,o jūs nenorit internetu pirkti ,,kasiūlai -tai labai faina parduotuvė ir nuolaida ten perkant auga,priklausomai nuo išleistos sumos,pasiskaitykit čia visa informacija
http://www.kasiulai.lt/shipping.php
,aš ten beveik viską perku(kitur perku tik tuo atveju ,jei čia nerandu),ir per dvejus metus jau turiu 5 % nuolaidą ,manau po sekančio užsakymo jau turėsiu ir visus 7%.Aišku tai nėra tiek daug,bet kai perki nemažai tai ir nuolaida didesnė...o jei norit gyvai pirkti ,tai ten irgi nuolaida DMC ir ANCHOR siūliukams yra ,priklausomai nuo matkelių skaičiaus,pradedant nuo dešimties matkelių,kiek atsimenu virš 30-ten matkelis 1.7lt kainuoja(aišku tai gali būt pasenusios žinios,,nes gyvai seniai pirkau)
Be to savininkė Aušra Kilinskienė labai miela moteris,jei kyla neaiškumų ,visada išsiaiškina ,ir jei dėl jų kaltės kažkas nutiko dar dovanų duoda wub.gif wub.gif žodžiu tikrai gerbia ir brangina kiekvieną parduotuvėje perkantį klientą,meluot neleis ir merginos ,kurios ten perka.....Be to net iš namų kojos kelt nereikia,sėdi sau ,siuvinėji ir į namus siuntinukus tik neša.....Kuo ne rojus? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 10 02, 21:18)
mergaitės ,o jūs nenorit internetu pirkti ,,kasiūlai -tai labai faina parduotuvė ir nuolaida ten perkant auga,priklausomai nuo išleistos sumos,pasiskaitykit čia visa informacija
http://www.kasiulai.lt/shipping.php
.Be to net iš namų kojos kelt nereikia,sėdi sau ,siuvinėji ir į namus siuntinukus tik neša.....Kuo ne rojus? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man ir ten patinka. Bet kai perku nedaug , tai žiūriu kad būtų kuo arčiau, nes jei dar ten nuvažiuot, tai reikia papildomai sumokėt mikrui ir jau nuolaidos nebesimato.

O siuntinį atneša, jei būnu namie. Jei neranda, tai reikia važiuot į paštą, vėl papildomi pinigai...

Tai ir sukuosi kaip pigiau ir greičiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas,

buvau jus apleidus, nes pati numeciau adata su siulais, bet lyg va ikvepimas sugrizo, noriu maziukei i kambari issiuvinet kazka. Uzklausiau jau schemu paieskoj, bet ir cia pasikartosiu, gal patarsit kuri - pirkau du remelius, ryskiai roziniai (gal ciklameno spalva ta vadinasi), noriu kazkokiu maziuku paveiksleliu i juos - tiktu princeses, kaciukai, sunukiau, kad ir Mike pukuotukas ar siaip belekas mergaitisko. Perziurejau, ka turejau, bet nieko tinkamo splaviniu poziuriu neatradau, gal galit patart kazka? Viduje remeliu - mazdaug 11x16 cm. Mergaitei dar nera 3 metu, bet kol baigsiu, bus biggrin.gif Noreciau, kad tie paveiksleliai deretu tarpusavyje ir prie remeliu 4u.gif

O cia vienas paskutiniu mano siuvinuku, kaip visada, tai - atvirute smile.gif Katyte ant sofkutes

user posted image

QUOTE(etaeta @ 2010 10 01, 03:55)
Na va, pagaliau ir as prisiruosiau pasirodyti, fotografe is manes nekokia, bet girtis noras didelis  biggrin.gif

Labai nuostabus, silti darbeliai ,saunuole thumbup.gif As neturiu tiek kantrybes... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*Radvileee @ 2010 10 01, 12:27)
Mano siuvinėtas metrikiukas Jūsų teismui  4u.gif

Mna labai patiko, tik noretus, akd datoj butu bruksneliukai, kazkaip labai skaiciai susislieje atrodo blush2.gif
Pvz, 2010-10-01
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 10 02, 15:42)
Dviejų dienų darbelis. Labai smagiai siuvinėjosi, net iš rankų nesinorėjo paleisti

QUOTE(Katu @ 2010 10 02, 20:43)
O cia vienas paskutiniu mano siuvinuku, kaip visada, tai - atvirute smile.gif Katyte ant sofkutes

labai mielos smulkmenėlės wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eugute @ 2010 10 02, 19:04)
bigsmile.gif  Cia Indrė? 4u.gif
Daro nuolaidas nuo matkelių kiekio? Net nežinojau g.gif  siūlus visad perku tik priešai buvusią skalsą. Reikės kitą kartą ten apsilankyt, jeigu visad nuolaidėles taiko thumbup.gif

uo, geras 4u.gif 100metu smile.gif
geras pomegis thumbup.gif
dziaugiuosi, kad vel atradau siuvinejima ir galiu suteikti dziaugsmo kitiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 09 30, 23:46)
O stai mano naujausias darbeliukas.  Nimue Fejos dvyne sesute Fejuke

Puiki ši fėja... Ir taip pat pritariu, kad maloniai siuvinėjasi thumbup.gif Taviškė labai dailiai atrodo ant šio lino su blizgučiu, kaip tik tinkama medžiaga tokiai temai 4u.gif

QUOTE(etaeta @ 2010 10 01, 10:55)
Nimue darbai

Mmmm koks grožis. Nimue yra labai gerai savaime. O taviškiai "daržo" nykštukai dar ir nuostabiai įrėminti. Puikūs darbai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brendule @ 2010 10 02, 12:06)
Rodausi ir aš su savo darbeliais
Ir tašiukas mergaitei

man labai grazios tos princesytes thumbup.gif Gal net sau noreciau,t ik jau matyt biski peraugus busiu lotuliukas.gif Tad mastau duktereciai kaledoms kuria nors ju ant panasaus tasiuko issiuvineti smile.gif
Atsakyti
Dar karteli dekui visoms uz mano darbu ivertinimus 4u.gif Pumpurėli, smagu vel matyti forume mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 04 spalio 2010 - 08:30