Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu Nr. 97

QUOTE(Sela:) @ 2010 10 13, 09:12)
Rodau procesa

ogo kiek daug jau padarei
QUOTE(medlink @ 2010 10 13, 11:09)
Na ką, pabaigiau vakar pirmas kalėdines dovanas skirtukus, beliko įlaminuoti, tai rodausi jūsų teismui  ax.gif

Labai dailūs
QUOTE(Donalita @ 2010 10 13, 11:51)
Pradėjo aktyviai byrėti nauji darbeliai  wub.gif  Nepalyginsi su vasara  biggrin.gif

Oi kokie mieli zuikiai
Atsakyti
mano pora smulkmenu-paveiksliukas mano siuvinejimo altoriui pagyvinti ir skirtukas. Abieju antras puses "pribaigiau" dvipuse lipnia juosta priklijuodama baltos spalvos veltini. user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 13 spalio 2010 - 21:07
Toli, skanus pyragėlis nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 10 13, 22:05)
Toli, skanus pyragėlis  nestuke.gif

Na bilia gele neskani, bo girdejau istoriju apie nescias moteris... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2010 10 13, 22:07)
Na bilia gele neskani, bo girdejau istoriju apie nescias moteris... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nea, dar tiek neišprotėjau. narcizo kvarbatkos gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 10 13, 22:19)
lotuliukas.gif nea, dar tiek neišprotėjau. narcizo kvarbatkos gražios  wub.gif

Tai aciu Dievui. Jo kvarbatkos grazios, alia made in fabrikas. tongue.gif A vo narcizas tai made in ne fabrikas. tongue.gif skirtukas, beje, pirktas klaipedietiskoje internetineje pardeje.
Atsakyti
Toli wub.gif
Atsakyti
Toli labi gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2010 10 13, 22:01)
mano pora smulkmenu-paveiksliukas mano siuvinejimo altoriui pagyvinti ir skirtukas. Abieju antras puses "pribaigiau" dvipuse lipnia juosta priklijuodama baltos spalvos veltini.

gražu wub.gif
bet pati tokio pyragėlio prieš akis nesikabinčiau, nes ne į gerą išeitų,- vis norėtųsi tokių tikrų po ranka turėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 10 13, 23:03)

Aciu. wub.gif
QUOTE(medlink @ 2010 10 13, 23:13)
Toli labi gražu  wub.gif

labai aciu. wub.gif

QUOTE(B_March @ 2010 10 13, 23:40)
gražu  wub.gif
bet pati tokio pyragėlio prieš akis nesikabinčiau, nes ne į gerą išeitų,- vis norėtųsi tokių tikrų po ranka turėti  biggrin.gif

na va as kaip esu labai linkusi tukti, tai net nebuciau tokio reikalo siuvinejusi, bet mano aistra MESA, bulves, etc. blush2.gif Man pyragai/pyrageliai/ saldumynai-tik dekoracija, ypac tie maziukai cup cakes. blush2.gif kol kas pasikabinau miegamajam pries akis, kol atrasiu kokia vieta, bet jei buciau koki kumpiuka issisiuvinejusi ar kepsniuka, tai butu ragai. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 13 spalio 2010 - 23:12
Toli , labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2010 10 13, 22:01)
mano pora smulkmenu-paveiksliukas mano siuvinejimo altoriui pagyvinti ir skirtukas.

Labai gražu.
P.S. o kaip čia tas pyragėlis įrėmintas g.gif man kaip kokiame ale siuvinėjimui skirtame ratuke blush2.gif
Atsakyti