Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu Nr. 97

QUOTE(Uodegyte @ 2010 10 13, 10:10)
gal ka nors prajuokins  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif doh.gif kaip cia tas variantas vadinasi - BBW g.gif lotuliukas.gif miegamajam fantazijai ijungti lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū, Uodegyte, Paukščiuk, padėjot apsispręsti. 4u.gif Kietinsiu ir darysiu tašiuką. Gėlė ir buvo siuvinėta tašiukui, anytai dovanų Kalėdų proga, bet vakar žiūrėjau ir pagalvojau, kad nešiojant užsidengs kokia dalis ir nesimatys visas vaizdas. Apie pakietinimą net nebuvau pagalvojus. Išgelbėjot merginos drinks_cheers.gif Kai pabaigsiu, parodysiu galutinį variantą smile.gif

Donalita, zuikučiai tokie mieli, nuostabūs wub.gif
Atsakyti
Kaip žiauru, Uodegyte ir kas galėtų tokį paveikslą siuvinėt doh.gif
Atsakyti
vyras siuvinejo hihihi.gif aisku ne mano ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 13 spalio 2010 - 12:47
QUOTE(Sela:) @ 2010 10 13, 09:12)
Rodau procesa

labai gražu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2010 10 13, 10:10)
o ka visai neblogas tasiukas butu  bigsmile.gif tik pakietinima reiktu isiusti.pagalvele arba ireminti.

drinks_cheers.gif labai graži gėlė

QUOTE(medlink @ 2010 10 13, 11:09)
Na ką, pabaigiau vakar pirmas kalėdines dovanas skirtukus, beliko įlaminuoti, tai rodausi jūsų teismui  ax.gif

wub.gif 4u.gif

QUOTE(Donalita @ 2010 10 13, 11:51)
Pradėjo aktyviai byrėti nauji darbeliai  wub.gif  Nepalyginsi su vasara  biggrin.gif
Sela, Brendule, Medlink  thumbup.gif
Jungiuosi prie jūsų. Tai - mano mažajam kiškių mylėtojui seniai brandinta idėja. Keliaus visi ant užvalkalo į kompaniją ten jau seniai laukiančiai pandai.

smagūs zuikiai

QUOTE(brendule @ 2010 10 13, 12:36)
Ačiū, Uodegyte, Paukščiuk, padėjot apsispręsti. 4u.gif  Kietinsiu ir darysiu tašiuką. Gėlė ir buvo siuvinėta tašiukui, anytai dovanų Kalėdų proga, bet vakar žiūrėjau ir pagalvojau, kad nešiojant užsidengs kokia dalis ir nesimatys visas vaizdas. Apie pakietinimą net nebuvau pagalvojus. Išgelbėjot merginos  drinks_cheers.gif Kai pabaigsiu, parodysiu galutinį variantą  smile.gif

įdomu bus pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2010 10 13, 09:12)
Rodau procesa

labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2010 10 11, 14:49)
Sveikos,

as cia su tokiu klausimu, gal galite papaskoti, kaip jus "sandeliuojate" savo siuliukus. Ziuriu, kad noredama rasti reikiama spalva, labai daug laiko pradejau sugaisti, nes siuliuku kolekcija dideja sad.gif

As pries kokius tris metus nusipirkau DMC dezutes ir baisiausiai jomis dziaugiuosi. Turiu tik pilnas, bet kadangi siuvineju, tai ir neprisikaupia tu siuliuku.
Bet pries metus tai beda turejau. verysad.gif AS pradzioje kljuodavau tuos lipdukus su numeriukais, o jie eme ir nukrito visi. Galvojau apsiverksiu. Kol paskui atsirinkau kur kokia spalva ir susirasiau su tusinuku skirtu ant CD rasyti. Tai jau dabar amzinai laikysis. lotuliukas.gif
QUOTE(Uodegyte @ 2010 10 11, 16:20)
ne tu viena apie tai mastai  biggrin.gif supermamu schemu talpykla  thumbup.gif

kaip antai raund robyn,kiekviena po savo aplanka.arba suskirstom pagal temas ir pildo kas ka turi  bigsmile.gif

Aha.. As ir vis noredavau jusu merginos klausti, kodel jus seniau taip nedarete. Nereiktu kazkur klaidzioti po rusiskus saitus. Turetumete savo nepakartojama lobyna. wub.gif Ir as prisideciau kuom galeciau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2010 10 13, 10:12)
Rodau procesa

Vau. Kiek jau daug padaryta bigsmile.gif Labai gražu wub.gif

QUOTE(brendule @ 2010 10 13, 11:01)

O as paprasysiu jusu pagalbos. Issiuvinejau gele, norejau padaryt tasiuka, bet dabar ziuriu ir kazkaip nelabai jinai man tinka.

Nematau nuotraukos verysad.gif

QUOTE(medlink @ 2010 10 13, 12:09)
Na ką, pabaigiau vakar pirmas kalėdines dovanas skirtukus, beliko įlaminuoti, tai rodausi jūsų teismui  ax.gif

Labai gražūs skirtukai. Puikios dovanėlės thumbup.gif

QUOTE(Daisiuke @ 2010 10 13, 12:40)
nesu pirkus bet senukuose bent kaune maciau prie buitines chemijos berods dazus medvilnei.

Medvilnei dažyti dažų esu mačius ir pirkus Maximoj, jei neklystu, kur sudėta visi chemikalai.

QUOTE(Donalita @ 2010 10 13, 12:51)
Pradėjo aktyviai byrėti nauji darbeliai  wub.gif  Nepalyginsi su vasara  biggrin.gif

Milei zuikučiai tikrai papuoš užvalkalą wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif Dar net MB nerodžiau, tai dabar drąsiai rodysiu ax.gif

QUOTE(Donalita @ 2010 10 13, 12:51)
Jungiuosi prie jūsų. Tai - mano mažajam kiškių mylėtojui seniai brandinta idėja. Keliaus visi ant užvalkalo į kompaniją ten jau seniai laukiančiai pandai.

bigsmile.gif labai labai mieli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 10 13, 11:20)
Ieva V tą pirmą pusę ant to perforuoto popieriaus, bet labai nepatiko  blush2.gif  ir siuvinėti man sunku ir negražu ten kur nesiuvinėta  ax.gif  tai kitą pusę ant paprastos aidos siuvinėjau...

O aš žiūrėjau, žiūrėjau, kuo skiriasi tos dvi pusės. Tik komentarą perskaičius supratau biggrin.gif
O vat mano nuomone (aišku, sprendžiant iš nuotraukos) pirmosios pusės daug gražiau atrodo. Daug lygesnės ir neužsiuvinėti plotai visai nemaišo, nes vaizdas tvarkingesnis. Juolab, kad tai skirtukai, ne paveikslas, nebūtinai turi būti lygi medžiaga ar pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 10 13, 16:38)
O vat mano nuomone (aišku, sprendžiant iš nuotraukos) pirmosios pusės daug gražiau atrodo. Daug lygesnės ir neužsiuvinėti plotai visai nemaišo, nes vaizdas tvarkingesnis. Juolab, kad tai skirtukai, ne paveikslas, nebūtinai turi būti lygi medžiaga ar pan. smile.gif

Ačiū bigsmile.gif Vadinasi bendras rezultatas visai geras thumbup.gif dabar jau ir sau noriu kažko tokio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 10 13, 16:42)
Ačiū  bigsmile.gif  Vadinasi bendras rezultatas visai geras  thumbup.gif  dabar jau ir sau noriu kažko tokio  ax.gif

Pati dabar skaitau, kad neaiškiai apie medžiagą parašiau. Čia turėjau omeny šviečiančias skilutes ir medžiagos retumą, kad pirmose pusėse tai netrukdo. Šiuo atveju tikrai vien pliusai perforuotam popieriui smile.gif
Atsakyti