QUOTE(Uodegyte @ 2010 10 13, 10:10)
Ačiū, Uodegyte, Paukščiuk, padėjot apsispręsti.
Kietinsiu ir darysiu tašiuką. Gėlė ir buvo siuvinėta tašiukui, anytai dovanų Kalėdų proga, bet vakar žiūrėjau ir pagalvojau, kad nešiojant užsidengs kokia dalis ir nesimatys visas vaizdas. Apie pakietinimą net nebuvau pagalvojus. Išgelbėjot merginos
Kai pabaigsiu, parodysiu galutinį variantą
Donalita, zuikučiai tokie mieli, nuostabūs
Donalita, zuikučiai tokie mieli, nuostabūs
Kaip žiauru, Uodegyte ir kas galėtų tokį paveikslą siuvinėt
vyras siuvinejo
aisku ne mano ...
QUOTE(Sela:) @ 2010 10 13, 09:12)
Rodau procesa
labai gražu
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2010 10 13, 10:10)
o ka visai neblogas tasiukas butu
tik pakietinima reiktu isiusti.pagalvele arba ireminti.
QUOTE(medlink @ 2010 10 13, 11:09)
Na ką, pabaigiau vakar pirmas kalėdines dovanas skirtukus, beliko įlaminuoti, tai rodausi jūsų teismui
QUOTE(Donalita @ 2010 10 13, 11:51)
Pradėjo aktyviai byrėti nauji darbeliai
Nepalyginsi su vasara
Sela, Brendule, Medlink
Jungiuosi prie jūsų. Tai - mano mažajam kiškių mylėtojui seniai brandinta idėja. Keliaus visi ant užvalkalo į kompaniją ten jau seniai laukiančiai pandai.
Sela, Brendule, Medlink
Jungiuosi prie jūsų. Tai - mano mažajam kiškių mylėtojui seniai brandinta idėja. Keliaus visi ant užvalkalo į kompaniją ten jau seniai laukiančiai pandai.
smagūs zuikiai
QUOTE(brendule @ 2010 10 13, 12:36)
Ačiū, Uodegyte, Paukščiuk, padėjot apsispręsti.
Kietinsiu ir darysiu tašiuką. Gėlė ir buvo siuvinėta tašiukui, anytai dovanų Kalėdų proga, bet vakar žiūrėjau ir pagalvojau, kad nešiojant užsidengs kokia dalis ir nesimatys visas vaizdas. Apie pakietinimą net nebuvau pagalvojus. Išgelbėjot merginos
Kai pabaigsiu, parodysiu galutinį variantą
įdomu bus pamatyti
QUOTE(Sela:) @ 2010 10 13, 09:12)
Rodau procesa
labai grazu
QUOTE(Ieva V @ 2010 10 11, 14:49)
Sveikos,
as cia su tokiu klausimu, gal galite papaskoti, kaip jus "sandeliuojate" savo siuliukus. Ziuriu, kad noredama rasti reikiama spalva, labai daug laiko pradejau sugaisti, nes siuliuku kolekcija dideja
as cia su tokiu klausimu, gal galite papaskoti, kaip jus "sandeliuojate" savo siuliukus. Ziuriu, kad noredama rasti reikiama spalva, labai daug laiko pradejau sugaisti, nes siuliuku kolekcija dideja
As pries kokius tris metus nusipirkau DMC dezutes ir baisiausiai jomis dziaugiuosi. Turiu tik pilnas, bet kadangi siuvineju, tai ir neprisikaupia tu siuliuku.
Bet pries metus tai beda turejau.
QUOTE(Uodegyte @ 2010 10 11, 16:20)
ne tu viena apie tai mastai
supermamu schemu talpykla 
kaip antai raund robyn,kiekviena po savo aplanka.arba suskirstom pagal temas ir pildo kas ka turi
kaip antai raund robyn,kiekviena po savo aplanka.arba suskirstom pagal temas ir pildo kas ka turi
Aha.. As ir vis noredavau jusu merginos klausti, kodel jus seniau taip nedarete. Nereiktu kazkur klaidzioti po rusiskus saitus. Turetumete savo nepakartojama lobyna.
QUOTE(Sela:) @ 2010 10 13, 10:12)
Rodau procesa
Vau. Kiek jau daug padaryta
QUOTE(brendule @ 2010 10 13, 11:01)
O as paprasysiu jusu pagalbos. Issiuvinejau gele, norejau padaryt tasiuka, bet dabar ziuriu ir kazkaip nelabai jinai man tinka.
Nematau nuotraukos
QUOTE(medlink @ 2010 10 13, 12:09)
Na ką, pabaigiau vakar pirmas kalėdines dovanas skirtukus, beliko įlaminuoti, tai rodausi jūsų teismui
Labai gražūs skirtukai. Puikios dovanėlės
QUOTE(Daisiuke @ 2010 10 13, 12:40)
nesu pirkus bet senukuose bent kaune maciau prie buitines chemijos berods dazus medvilnei.
Medvilnei dažyti dažų esu mačius ir pirkus Maximoj, jei neklystu, kur sudėta visi chemikalai.
QUOTE(Donalita @ 2010 10 13, 12:51)
Pradėjo aktyviai byrėti nauji darbeliai
Nepalyginsi su vasara
Milei zuikučiai tikrai papuoš užvalkalą
QUOTE(medlink @ 2010 10 13, 11:20)
Ieva V tą pirmą pusę ant to perforuoto popieriaus, bet labai nepatiko
ir siuvinėti man sunku ir negražu ten kur nesiuvinėta
tai kitą pusę ant paprastos aidos siuvinėjau...
O aš žiūrėjau, žiūrėjau, kuo skiriasi tos dvi pusės. Tik komentarą perskaičius supratau
O vat mano nuomone (aišku, sprendžiant iš nuotraukos) pirmosios pusės daug gražiau atrodo. Daug lygesnės ir neužsiuvinėti plotai visai nemaišo, nes vaizdas tvarkingesnis. Juolab, kad tai skirtukai, ne paveikslas, nebūtinai turi būti lygi medžiaga ar pan.
QUOTE(Ameera @ 2010 10 13, 16:38)
O vat mano nuomone (aišku, sprendžiant iš nuotraukos) pirmosios pusės daug gražiau atrodo. Daug lygesnės ir neužsiuvinėti plotai visai nemaišo, nes vaizdas tvarkingesnis. Juolab, kad tai skirtukai, ne paveikslas, nebūtinai turi būti lygi medžiaga ar pan. 
Ačiū
QUOTE(medlink @ 2010 10 13, 16:42)
Pati dabar skaitau, kad neaiškiai apie medžiagą parašiau. Čia turėjau omeny šviečiančias skilutes ir medžiagos retumą, kad pirmose pusėse tai netrukdo. Šiuo atveju tikrai vien pliusai perforuotam popieriui