QUOTE(Shania @ 2010 10 26, 14:33)
Bet ziurekit, viska ka jus cia isvardinote gali atsitikti kiekvienoje misrioje seimoje, nebutinai musulmono su katalike. Tarkim veda lietuvis rusaite, ji su vaikais kalba rusiskai ir uzsispyria juos leisti i rusiska mokykla, nors gyvenama Lietuvoje. Kadangi moteris labiau tikinti, ji vaikus ir i pravoslavu baznycia vedzijasi. Klausimas kodel vyras sutinka? (Situacija beje reali) Ar ne todel, kad gerbia zmona?
Del vardu ta pati situacija. Uzsispyre mano dede pavadinti dukra keistoku vardu ir niekas jo perkalbeti negalejo. Zmona sutiko, nes mate koks jis buvo pametes prota del dukros. Sutiko nes gerbe?
Del valgiu: tarkime vienas is sutuoktiniu kad ir Lietuvoje abu, nemegsta burokeliu, jus jam vis tiek burokeliu sriuba virsite, o ne bandysite prisitaikyti, kad abiems butu geriau? Todel, kad gerbiate?
O kiek zmonu ismoksta gaminti taip, kaip anyta, nes juk toks valgis ju vyru megstamiausias.
Beje dazniausiai visuose seimose kazkiek prisitaiko moteris. Jei netikite, apsizvalgykite aplinkui. Tiesiog tam tikri nepazistami dalykai isties atrodo yra hiperblizuojami. Beje nepatikesit, bet musu namuose kabo kryzius ir Sv. Mergeles Marijos atvaizdas - tai MB rodoma pagarba man ir mano tikejimui.

Del vardu ta pati situacija. Uzsispyre mano dede pavadinti dukra keistoku vardu ir niekas jo perkalbeti negalejo. Zmona sutiko, nes mate koks jis buvo pametes prota del dukros. Sutiko nes gerbe?

Del valgiu: tarkime vienas is sutuoktiniu kad ir Lietuvoje abu, nemegsta burokeliu, jus jam vis tiek burokeliu sriuba virsite, o ne bandysite prisitaikyti, kad abiems butu geriau? Todel, kad gerbiate?

Beje dazniausiai visuose seimose kazkiek prisitaiko moteris. Jei netikite, apsizvalgykite aplinkui. Tiesiog tam tikri nepazistami dalykai isties atrodo yra hiperblizuojami. Beje nepatikesit, bet musu namuose kabo kryzius ir Sv. Mergeles Marijos atvaizdas - tai MB rodoma pagarba man ir mano tikejimui.
prisitaiko prie tos kulturos, kurioje gyvena. pazistu itala vedusi lietuve ir gyvenanti lietuvoje- taip isejo kad jam reikejo prisitaikyti prie lietuviskos kulturos.
idomu vienas dalykas- kodel musulmonai veda lietuves ir kt. tautu atstoves, bet lietuviu, arba vakarieciu kurie veda musulmones nulis. nes vyrai gali vesti kitatautes o moterys teketi uz ne musulmono negali. argi tai lygybe?!
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.248 @ 2010 10 26, 18:42)
gal but.
Bet musu atveju cia skeryciojasi moteriskes , kurios neturi ne maziausio supratimo apie tikra muslimu gyvenima.
As del ko klausiau..
Nes kad sulygint gyvenimus cia ir ten, reikia pragyvent vienoda metu skaiciu cia ir ten.
Pazint vienoda skaiciu zmoniu..cia ir ten. Dirbti darbus vienoda metu skaiciu.
Nu nelabai imanoma susilieti darbsciam ir tvarkingam europieciui (o litovcai dauguma tokie ir yra) su tinginiu ir apsileideliu arabu.
Isimylet galima.
Dulkintis galima.
Nu bet gyvent ju aplinkoje...ne.
Zinoma, yra isimciu..jei lietuve yra tingine ar siaip priplaukus flegma, arba mazochiste..Tada gal.
Bet musu atveju cia skeryciojasi moteriskes , kurios neturi ne maziausio supratimo apie tikra muslimu gyvenima.
As del ko klausiau..
Nes kad sulygint gyvenimus cia ir ten, reikia pragyvent vienoda metu skaiciu cia ir ten.
Pazint vienoda skaiciu zmoniu..cia ir ten. Dirbti darbus vienoda metu skaiciu.
Nu nelabai imanoma susilieti darbsciam ir tvarkingam europieciui (o litovcai dauguma tokie ir yra) su tinginiu ir apsileideliu arabu.
Isimylet galima.
Dulkintis galima.
Nu bet gyvent ju aplinkoje...ne.
Zinoma, yra isimciu..jei lietuve yra tingine ar siaip priplaukus flegma, arba mazochiste..Tada gal.
as gyventi tokioje aplinkoje nenoreciau. esu buvus amerikoje ir kuri laika ten gyvenus. man patiko ta laisva salis ir ten gyvenantys vyrai. tik likimas nuleme, kad dabar esu italijoje, kurioje as nieko gero nematau (isskyrus gera maista, grazia gamta ir kultura)
Papildyta:
as jau buvau atsikandus lietuviu, todel kai pasitaike uzsienietis kuri issimylejau, kai pasirode, kad tai zmogus, kurio visada iekojau isvaziavau is lietuvos (kas nebuvo lengva). buvau atsikandus syksciu, egoistu lietuviu, kurie tave vadina "boba", "stora", nors niekad tokia nebuvau ir neizeidineja. yra ir geru vyru, kai kurios mano drauges turi labai gerus vyrus lietuvius, bet man tokiu nepasiseke rast. o dar vieno "kelmo" nenorejau. jau geriau buti vienai..