QUOTE(R.M. @ 2010 11 18, 17:22)
Dar karta klausiu- kur man vaziuot, jei as esu namie?
Beje, tie pamineti veido dangalai- paplite placiai butent konverticiu, europietisku saliu pilieciu tarpe. Kur joms pasiulysit vaziuot?

Beje, tie pamineti veido dangalai- paplite placiai butent konverticiu, europietisku saliu pilieciu tarpe. Kur joms pasiulysit vaziuot?
Zinot R.M. Va toks poziuris mane siek tiek glumina. Is karto sakau as neesu pries musulmonus, bet... Jau tokia disusija buvo SM. Pasikartosiu.
Kai as europiete vaziuoju i musulmonu sali privalau taikytis prie ju paprociu, musulmonai gi neskaito tai butinu. Maza to, jie savo kultura stengiasi ibrukti europieciui.
Taip euoropietis pasiskelbe, kad jis yra tolerantiskas, ir musulmonai, tame tarpe ir jus, puikiai tuo mokate manipuliuoti. Kaip sakoma "pasivadinai gruzdu - lipk i pintine" euoropietis tapo savo tolerancijos ikaitu. Jis pribvalo toleruoti, jo gi kulturos musulmonai netoleruoja, savo kultura keldina auksciau europiecio, nors gyvena europoje. Jus man pasakykite, ar jau labai toleruos mano pasauleziura, ar apsirengimo stiliu, musulmonai jei gyvenciau ju krastuose... Visi zinome, kad ne. Turkija ir kelios kitos salys, kurios orientuotos i turizma, tai dar nera rodiklis.
Kita vertus, kas mane labiausiai glumina. Musulmonai atvaziuoja i musu pasauli, naudojasi musu (euorpoieciu) visuomenes humaniskumu, tolerancija, lengvatomis, socialinemis garantijomis, kai patys savo ruoztu, neskaito reikalingu gerbti ta visuomene i kuria isiliejo, neperima ju gyvenimo budo, o bruka, keldina savo. Velgi ne vienoje musulmonu salyje jus nerasite tokiu salygu kitatikiui. Musulmonai nadojasi europieciu palankiais humaniskais istatymais, kaip patys savo ruostu net nebando toleruoti visuomenes kuri jiems suteike galimybe gyventi ju tarpe, remia. Jie tik naudojasi.
Zinoma sis postas ne i tema, kad cia daug postu ne itema. Bet jau baigia "uzknisti" kai kuriu musulmonu manipuliacijos tolerancija, kai patys netolerantiski.