Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas ištekėjus už užsieniečio

QUOTE(S@lsa @ 2010 10 08, 01:07)
O ziauriausia bausme nekalbeti  lotuliukas.gif  is proto galima isvaryti taip. 

Maniskis, pietietis, deja labai daznai supykes nekalba. Negaliu pakesti bash.gif Kai jis nedaug pyksta, tai tiesiog burba be pertraukos pora valandu, kol atsileidzia (kadangi po poros minuciu burbejimo iseinu i kita kambari, jis burba sau po nosim lotuliukas.gif ). Bet va jei labai supyksta, tai nekalbes ir, bjauriausia, net nesakys, del ko pyksta. O as minciu tai nemoku skaityti bash.gif Tada tiesiog irgi ji ignoruoju, kol jam pyktis praeina, nes kitaip zinau, kad tik labiau sunervins savo nekalbejimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2010 10 07, 13:40)
Bet gi ir koks skirtumas tarp vyrų iš saulėtų ir iš šaltų kraštų. Mano irgi labai jau užsiplieskia greitai, jeigu koks ginčas, o jau kad rėkia garsiai lotuliukas.gif , visas paraudonuoja ir viskas tik dėl kažkokios nesąmonės. Kartais man taip juokinga, dėl kokio niekniekio tiek energijos lieja, kuomet lietuvis tik ant trijų raidžių pasiųstų ir viskas. Kada mudu ginčijamės, tai aš taip paklausau, o jis kad kalba, kad kalba, dažniausiai pusę jo kalbų praleidžiu, palaukiu kol nurims, o tada kaip niekur nieko, viskas normaliai biggrin.gif . Bet iš dalies tai yra gerai, jis pykčio savyje nebelaiko, nevaikšto užsiraukęs visą dieną  thumbup.gif

Kiek laiko jus jau kartu gyvenate? Kaip tu pati jautiesi tokiose situacijoje ? As su karstakosiu pragyvenau apie desimt metu, tai buvo viena is priezasciu, kodel mes issiskyrem. Negalejau daugiau pakelti jo rekimu, nervaciju ir pan. Kad ir kokia rami bebuciau, isveda is kantrybes toks elgesys. Todel dabartinis yra ramus ir susitvardantis, tas man labai patinka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2010 10 08, 09:04)
Kiek laiko jus jau kartu gyvenate? Kaip tu pati jautiesi tokiose situacijoje ? As su karstakosiu pragyvenau apie desimt metu, tai buvo viena is priezasciu, kodel mes issiskyrem. Negalejau daugiau pakelti jo rekimu, nervaciju ir pan. Kad ir kokia rami bebuciau, isveda is kantrybes toks elgesys. Todel dabartinis yra ramus ir susitvardantis, tas man labai patinka. biggrin.gif

Mes kartu jau 5 metus. Kad ir karštakošis, bet jis kaip greit užsidega, taip pat greitai ir nurimsta, atsiprašo. Kartais ir mano atrodo, nu viskas ''Eik Š**t'', bet jis kažkaip pradeda nujausti, kad peržengė ribas ir mėgina tada mane raminti. Nelabai imu į galvą aš jo psichus, bet kada jau pradedu juos sureikšminti, tada jis pradeda taikytis. Manau, jis pats bijo, kad paliksiu, nes supranta koks jis gali būti kartais nesutvardomas,bet, kaip sakoma''Niekada nesakyk niekada'', gal kokią dieną ir aš į ji grietinės stiklainį paleisiu ir pasakysiu ''vsio'' unsure.gif , bet dabar tai dar nėra tokių minčių ar planų, tik džiaugiuosi juo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2010 10 08, 11:25)
Mes kartu jau 5 metus. Kad ir karštakošis, bet jis kaip greit užsidega, taip pat greitai ir nurimsta, atsiprašo.

Kitoj jusu temoje paskaiciau, jog musulmonas vyras issiskyre su dviem zmonom. Klausimas: ar musulmonai(musulmonas+musulmone) gali skirtis? Kazkokiame zurnale skaiciau(apie musulmono+kriksciones santuoka), jog jei zmona europiete ir skirtingo tikejimo, tai skyrybos buna labai paprastos, net jei vyras isimyli kita moteri, jam tereikia issikiriant nurodyti priezasti, jog skirtingo tikejimo zmona buvo-ir viskas, skyrybos greitos buna. Ar tai tiesa?
Atsakyti
Siaip moterims, kurias nervina tas karstakosiskumas imanoma vyra peraukleti. As taip padariau, tiesiog ramiai pasakydavau: "per tavo rekima as nesuprantu ka nori pasakyti" "nerek, nes mane tai skaudina" ir panasiai, tai tikrai suveike, praktiskai neberekauja, bet beda, kad as pradejau rekauti doh.gif dabar jei rekiam tai abu.
Atsakyti
Musulmonai skirtis gali bet kuriais atvejais (kad ir kokio tikejimo zmona butu). Del skyrybu su europiete bent jau Europoj nebus greiciau nei kad skirtusi europieciai o nurodyta skirtinga religija tai tas pats, kas nesuderinami charakteriai. Kaip yra musulmoniskose salyse cia jau kitos atsakys.
Seimoje pasirodo karstakose esu as, o MB tylus, nei rekia, nei keiskiasi nei is viso balsa pakelia. Jei pradeciau rekauti ir dauzyti duris buciau paprasciausiai nesuprasta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shania: 08 spalio 2010 - 11:29
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 10 08, 12:20)
Kitoj jusu temoje paskaiciau, jog musulmonas vyras issiskyre su dviem zmonom. Klausimas: ar musulmonai(musulmonas+musulmone) gali skirtis? Kazkokiame zurnale skaiciau(apie musulmono+kriksciones santuoka), jog jei zmona europiete ir skirtingo tikejimo, tai skyrybos buna labai paprastos, net jei vyras isimyli kita moteri, jam tereikia issikiriant nurodyti priezasti, jog skirtingo tikejimo zmona buvo-ir viskas, skyrybos greitos buna. Ar tai tiesa?

Islame skyrybos yra daug lengvesnės nei krikščionybėj, musulmonė moteris turi tiek pat teisiu paduoti į skyrybas kiek ir vyras. Musulmonas negali išsiskirti su krikščione vien tik todėl, kad ji krikščionė. Islame musulmonas laisvai gali vesti krikščionę ir jeigu tai nebuvo pradžioj kliūtis, tai kodėl turėtų būti po to? Skyrybos turi būti pagal abiejų sutikimą, bet šiaip dažnai kiekvienoje šalyje būna skirtingai.
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 10 07, 23:07)
  jauciu kaimynai Lietuvoj galvoja, kad mes trenkti kaip reikiant. Buna ir as trenkus durim isbegu, o jis paskui rekdamas  biggrin.gif  Bet taip daug smagiau gyventi.

jus alkoholikai?
Atsakyti
ne tas zodis.
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 10 08, 17:13)
ne tas zodis.

ploja.gif , mane jis pastoviai prajuokina, matos nuobodžiauja verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 02, 23:58)
Sita informacija teikiu tik i a/z, nes esu bene vienintele lietuvaite toje salyje ir nenoriu, kad forume mane kas atpazintu. blush2.gif

Dabar tepamačiau doh.gif biggrin.gif , vat ir pasireiškia mūsų lietuviškas mentalitetas, kuomet užsipuolama dėl tavo pasirinkimo... aggressive.gif, todėl gerbiu tavo norą neskyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2010 10 08, 20:26)
Dabar tepamačiau  doh.gif biggrin.gif , vat ir pasireiškia mūsų lietuviškas mentalitetas, kuomet užsipuolama dėl tavo pasirinkimo... aggressive.gif, todėl gerbiu tavo norą neskyti drinks_cheers.gif

Na, ne tik del pasirinkimo, nors jauciu labai daug repliku sulaukciau, jei kaip tu prie vardo pasirasyciau gyvenamaja vieta. Bet dar zinau, kad pazistami cia lankosi ir tikrai mane atpazintu is to.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 10 08, 10:20)

Musulmonai skirtis gali. Skyrybas inicijuoti turi teise tiek vyrai, tiek moterys, tik procesas yra skirtingas.

Procesas nera sudetingas, kas, manyciau, nera blogai. Juk is esmes visos skyrybos ivyksta geirai- kazkas kazka palieka, tik tiek kad formalumai ilgai tvarkomi. Islame formalumai neuztrunka ir kiekvienas gali greitai toliau tvarkytis savo asmenini gyvenima (nesvarbu, kokios religijos zmona).

Skirtis galima del kokios tik nori priezasties. Jei kazkas nebenori gyventi su savo antra puse, kad ir kokia absurdiska ta priezastis butu/atrodytu- negali zmogaus per prievarta laikyti.

Aisku, islame patariama nedaryti sprendimu karsta galva, yra tam tikras rekomenduojamas procesas, kaip pabandyti iveikti seimos krizes ir tik kai niekas jau kitas nepavyksta, tik tada patariama skirtis. Bet is esmes, nera neleidziama apeiti visus tuos procesus.
Atsakyti