Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepkit svetimu vyru meiluzes:)

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 15:34)
vo geras.. o tai kaip jus sutike gatvej vyra suzinot kokia jo zmona??  bigsmile.gif
Papildyta:

nu gaila,nes geriau karta savo klaida padaryt,negu desimt kartu pamatyt kitu  tongue.gif

aj, nu argi nezinai? paziurek kaip batukai suderinti su salyku, kaip sutvarkytas, ka rengiasi, kokie plaukuciai. jeigu visas islygintas, ispraustas, kvepiantis - reiskias turi/tures meiluze, nes ano zmona - seimininke, besirupinanti tik skalbiniais bei puodais ir jai nuolat "skauda galva" bei ji nuolat "pavargusi".

o vat eina toks, linksmuolis, sypsosi, su odine striuke ir nelygintais dzinsais - tai meiluzes netur, bo zmonai seksas su juo labiau rupi, nei dzinsu lyginimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 15:36)
Ar jus kas nors uzciaupsit ja viena karta ...kaip ji man atsibodo   lotuliukas.gif    lotuliukas.gif

Atstok tu nuo manę, ką *** vėl ne taip parašiau? Ar man ignorą užsidėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 30 rugsėjo 2010 - 14:37
QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 09 30, 16:36)
tai nori pasakyt, kad diedo neturi?  lotuliukas.gif o buvo gi toks krūtas, menedžeris  lotuliukas.gif

Ai tas ...nea, jau nera ,ismainiau i jauna erziliuka lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2010 09 30, 16:37)
Atstok tu nuo manę, ką *** vėl ne taip parašiau? Ar man ignorą užsidėti  lotuliukas.gif

Intielygientka ,bailk keiktis ,cia ir durnam aisku apie ka rasei .I tema prasyciau ,o jei pms ,tai eik i miska issirekti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Tamara=: 30 rugsėjo 2010 - 14:39
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 15:36)
o diskusijos kovingos man patinka.. eh patinka  bigsmile.gif

man tai patiko tos su laimingom pabaigom. Ech... paskaitai taip... ir saldu palieka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2010 09 30, 15:35)
Nu tai nebūtina iškart į bromą eiti. Galima ir artimiau susipažint bei išsiaiškint.

meiluziai neturi aiskintis ir gilintis i asmenini kito gyvenima ax.gif nu dar graziau apie zmonas klausynet pradetu lotuliukas.gif o is artimos aplinkos isvis draudziama meiluziaut.. biggrin.gif taigi sutinki grieko verta vyra ir apturi grieko verta laika ir viso gero... prades cia draugauti su meiluziais lotuliukas.gif
iskart sakau,jums meiluze buti negalima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 15:32)
Jus bent kartais  ilyskite i savo vyro kaili i r pabandykit  pabuti vyru -galvokit apie dalykus visiskai  kitaip ,nei galvotumet budama moterimi  biggrin.gif

Man atrodo, kad nereikia niekur lįsti jai, nes nauda jei ir bus, ji bus trumpalaikė. Sprendimų reikia esminių ir tokių, kurie tenkintų abi puses. Jeigu ji kaskart elgsis tik taip kaip norėtų vyras, nebus laiminga. Aišku, yra momentų, kada galima šiek tiek papataikauti vyrui, tačiau ne nuolat. Šeimą sudaro ne tik vyras ir jo poreikiai. Šalia yra ir moteris. Pastangos turėtų būti abipusės, o aš labai abejoju ar dabar jos vyras ieško patarimų kaip išsaugoti savo santuoką...
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 15:38)
Intielygientka ,bailk keiktis ,cia ir durnam aisku apie ka rasei .I tema prasyciau ,o jei  pms ,tai eik i miska issirekti .

nevadovauk čia man ką daryti ir ką rašyti. Nu žiūri irgi nenormali nori būti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 09 30, 16:37)

o vat eina toks, linksmuolis, sypsosi, su odine striuke ir nelygintais dzinsais - tai meiluzes netur, bo zmonai seksas su juo labiau rupi, nei dzinsu lyginimas  biggrin.gif

biggrin.gif Reiks turet omenyje kur kandidatu i meiluzius ieskoti
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 09 30, 15:37)

o vat eina toks, linksmuolis, sypsosi, su odine striuke ir nelygintais dzinsais - tai meiluzes netur, bo zmonai seksas su juo labiau rupi, nei dzinsu lyginimas  biggrin.gif

nu cia tiesa gryniausia tavi lupomis prasneko lotuliukas.gif

a tie susilaize fee.. kad ir turi kazka-fee.. man geriau ideges kunas sienpjovio kokio biggrin.gif
Atsakyti
oooo, koks raumeningas kolukietis biggrin.gif Igedes, prakaituks tik rieda sexy laseliais
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 15:41)

a tie susilaize fee.. kad ir turi kazka-fee.. man geriau ideges kunas sienpjovio kokio  biggrin.gif

Šienpjovys gal ir neblogai, bet svarbu, kad švariom panagėm anas būtų... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 09 30, 15:39)
Šeimą sudaro ne tik vyras ir jo poreikiai. Šalia yra ir moteris.

taip,pastangos turi buti abipuses,bet jei zmonai tereik kad vyras indus suplautu,o ji vistiek jam sekso ni ni,tai ka jam daryt?? nu vistiek jis blogas gi,nes reikalauja,nesupranta jos ax.gif nu o ka jam daryt,kad dievas sukure toki amzinai norinti dulkintis biggrin.gif
Atsakyti