Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepkit svetimu vyru meiluzes:)

QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 16:20)
tikrai ne meile rado biggrin.gif nesu as sene nevaryk esu grazi moteris,vyrai gatvej akimis nulydi..ir vyras manes pavydi..karta netgi susimuse, kad mane klube kitas sokiui pakviete..bet ne esme,kai kurios meiluzes naivios,nes isimyli..o jie dazniausia pas zmonas gryzta..nors aisku isimciu yra

jo kotas kalciausias jei i vienus vartus neilindo,padla kitu ieskot pradejo..juokas juokais,o dabar rimtai..zinau kad pati ji stumiau i bedugne,tik nemaniau kad nustumsiu,maniau esu mylima kad ir kokias nesamones bedaryciau doh.gif

Pakartok man -kiek tau metu ?Zionai kodel klausiu ...todel ,kad jauciasi kazkoks nesubrendimas ,nezinmau kodel ...bet jauciasi ir viskas ...
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 15:22)
Pakartok man -kiek tau metu ?Zionai kodel klausiu ...todel ,kad jauciasi kazkoks nesubrendimas ,nezinmau kodel ...bet jauciasi ir viskas ...

28 patalokas. bet siaip - tai kazkur 25, manau.
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 15:17)
Pacanke?Vyras sake kiek jai metu?
Papildyta:

Na tai cia ir yra ta tema ,autore praso  meiluziu  pagalbos ,mes jai ir pasakojame  ka zinome ....moterys ,jei esat silpnu nervu -geriau neskaitykit sitos temos  biggrin.gif
Bet man toks vaizdas ,kad cia tu meiluziu tik kelios ,visos kitos nusvile nuo meiluziu ...dar yra  davatkos -komendantes ,nu ...visoks kontingentas    biggrin.gif

gera tema uzvedziau biggrin.gif savo apatinius pakedensiu,kal mielesni pataps..23 berods,gyvena su tevais dar..o ka tai turi reiksmes?
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 13:53)
As,kaip vedusio vyro meiluze ,atsakysi:man  visiskai nerupi zmona ,man rupi jos vyras  biggrin.gif

kažna kodėl aš buvau tikra, kad tu savo diedą turi lotuliukas.gif jau tike gyreisi, tiek gyreisi, o čia še tau boba ir devintinės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 16:21)
as manau jei uzgertu drasos likerio cia visos,tai tu meiluziu atsirastu tiek,kad nebeuztektu temos vienos,kad nors viena po viena posta parasytu  lotuliukas.gif
zmones nelinke apie tai sneket ir gerai,nes kuo maziau tai zino-tuo ramiau gyvena  biggrin.gif

Aha ,kuo didesne pasileidele ,tuo labiau apie padoruma kalba ...cia jau zinoma nuo senu laiku .
Na ,meiluzes -drasiau .Pasidalinkit savo isgyvenimais ,maziau cia skaite biggrin.gif .Autore praso
Papildyta:
QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 09 30, 16:24)
kažna kodėl aš buvau tikra, kad tu savo diedą turi  lotuliukas.gif jau tike gyreisi, tiek gyreisi, o čia še tau boba ir devintinės  lotuliukas.gif

As ?Gyriausi?Negali buti ,neturiu as vyro ,tu ka... biggrin.gif Ir cia tema ne apie Tamara ,kiek iziureti galiu .Prasome i tema rozmarinas ,tu turetum daug ka patarti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 09 30, 15:21)
o tai ko parinates tada? bijote tapti isimtimi?

QUOTE(JurgaSim @ 2010 09 30, 15:22)
Šitoje situacijoje naiviausia man pasirodė esanti žmona.

gali buti,laikas parodys
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 15:22)

27 eina,o ka?
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 15:24)

Na ,meiluzes -drasiau .Pasidalinkit savo  isgyvenimais ,maziau cia skaite  biggrin.gif  .Autore praso

a zinai ka tai reikstu? kad eini pries srove ir kad nuo sio pasisakymo visas poziuris i tave pasikeis lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu kiek SM dalyviu yra kurie nebijo tureti SAVO nuomone? bigsmile.gif arba pasikapoti del savu tiesu? minimumas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 16:24)
gera tema uzvedziau biggrin.gif savo apatinius pakedensiu,kal mielesni pataps..23 berods,gyvena su tevais dar..o ka tai turi reiksmes?

Tai jau ji ne pacank ,zenytias jau jai laikas butu .... biggrin.gif O kad su tevais gyvena -ne beda ,gi jie tavo vyrui netrukdo?
Bet ,kad nekalba -negerai ...negerai ...reiskias ji neatstos nuo tavo vyro .
Atsakyti
Cia supermamos - Marijos zemes gyventojos, nera cia meiluziu smile.gif
Duokit geriau paskaityt is svetimu klaidu pasimokyt, gal savu nebedarysim.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 16:28)
a zinai ka tai reikstu? kad eini pries srove ir kad nuo sio pasisakymo visas poziuris i tave pasikeis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu kiek SM dalyviu yra kurie nebijo tureti SAVO nuomone?  bigsmile.gif arba pasikapoti del savu tiesu? minimumas  cool.gif

Tai naujiena lotuliukas.gif prarviomsia ,kaip ir visada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 09 30, 15:28)

Duokit geriau paskaityt is svetimu klaidu pasimokyt, gal savu nebedarysim.

Tai gal geriau savas padaryk,kitiems patarsi biggrin.gif
Atsakyti
Aj, gyvenanti, jus zinot ka darot? Nesamones. Ne-sa-mo-nes. nes absoliuciai naiviai, nedalykiskai, nemoksliskai sprendziate problema. Zinot ka primenat? Na, peveze, pardej kokioj "iki" ar "maximoj" prie kasos sumokejus staiga pastebite supelyjusia duona. ir pradedat rekauti ant kasininkes. Bet gi ji - tik kasininke, ne ji prekes deliojo ir uzsakinejo. taip ir jus - esmes netvarkote o tik pasekmes. Kad stiklines nesidauzytu atsidarius spintele - reikia jas nustumti giliau. O jus klojate matrasikus ant stalvirsio, kad nesidauzytu. Nieko deta ta pacanke, visiskai nekuo. I save pasiziurekite pradziai. Ir su kuo gyvenate irgi.
Atsakyti