QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 15:17)
Papildyta:
Na tai cia ir yra ta tema ,autore praso meiluziu pagalbos ,mes jai ir pasakojame ka zinome ....moterys ,jei esat silpnu nervu -geriau neskaitykit sitos temos
Bet man toks vaizdas ,kad cia tu meiluziu tik kelios ,visos kitos nusvile nuo meiluziu ...dar yra davatkos -komendantes ,nu ...visoks kontingentas
Na tai cia ir yra ta tema ,autore praso meiluziu pagalbos ,mes jai ir pasakojame ka zinome ....moterys ,jei esat silpnu nervu -geriau neskaitykit sitos temos
Bet man toks vaizdas ,kad cia tu meiluziu tik kelios ,visos kitos nusvile nuo meiluziu ...dar yra davatkos -komendantes ,nu ...visoks kontingentas
Turbūt, tema dėl autorės. Kažkam jai to reikėjo. Aišku, kad ateis tos, kurios įskaudintos išdavystės, faktas. Žmoguje skausmas dažnai kalba, verda. Gal ir aš kažkiek dėl to sureagavau, nes savo laiku neatleidau. Seniai tai buvo, bet nesigailiu, kad neatleidau. Dabar esu laiminga su pačiu geriausiu pasaulyje žmogumi. Ateis tokios, kurioms tai nepriimtina niekaip, kaip Jūs tai vadinate: "davatkos - komendantės", gal savai sąžinei apraminti. Nežinau. Matomai, Jūs teisi, tiesiog užvesta tema, o visi reaguoja taip, kai jiems išeina.