Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepkit svetimu vyru meiluzes:)

QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 15:17)
Papildyta:
Na tai cia ir yra ta tema ,autore praso  meiluziu  pagalbos ,mes jai ir pasakojame  ka zinome ....moterys ,jei esat silpnu nervu -geriau neskaitykit sitos temos  biggrin.gif
Bet man toks vaizdas ,kad cia tu meiluziu tik kelios ,visos kitos nusvile nuo meiluziu ...dar yra  davatkos -komendantes ,nu ...visoks kontingentas    biggrin.gif

Turbūt, tema dėl autorės. Kažkam jai to reikėjo. Aišku, kad ateis tos, kurios įskaudintos išdavystės, faktas. Žmoguje skausmas dažnai kalba, verda. Gal ir aš kažkiek dėl to sureagavau, nes savo laiku neatleidau. Seniai tai buvo, bet nesigailiu, kad neatleidau. Dabar esu laiminga su pačiu geriausiu pasaulyje žmogumi. Ateis tokios, kurioms tai nepriimtina niekaip, kaip Jūs tai vadinate: "davatkos - komendantės", gal savai sąžinei apraminti. Nežinau. Matomai, Jūs teisi, tiesiog užvesta tema, o visi reaguoja taip, kai jiems išeina.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 16:56)
nieko jis nebjaurus.. man zodis myletis toks letas ir sausas.. ne 16 metu juk mums,meskim i sona tas saldybes  bigsmile.gif

Vo ,vo ,ateina gyvenime toks momentas ,kai diedus reikia jamti griezta ir negailestingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 15:57)
lotuliukas.gif  ale ir istverminga tu

alia diedas irgi neprasauna biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 09 30, 16:59)
alia diedas irgi neprasauna  biggrin.gif  biggrin.gif

Vysks ,daba uzstatysiu laikrodi ir sakysiu -varyk be sustojimo ,nedaryk man gedos pries sm lotuliukas.gif
Atsakyti
jau nusivaziavot i sex pievas..zodziu sudirbot mane ir vsio..esu naivi..kvaila..frigidiska ir visokia kitokia doh.gif aciu to ir tikejausi bet geru minciu vistiek radau biggrin.gif meiluzes pacios paciausios..laimingiausios ir t.t..cia kaip sakant nuo geru zmonu vyrai neiseina smile.gif tik pasivalkioje gryzta..tik ne visada buna laukiami..kas neklysta tas negyvena..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 09 30, 15:58)
o vat - d**s, t**is ir panasios variacijos is karto duoda suprati atliekamojo reikalo kokybe  biggrin.gif

nu jo iskart aisku kas laukia bigsmile.gif nu sakytu einam pasimylet g.gif nu bleha gal geriau tada isgeriam buteli ir einam miegot lotuliukas.gif arba isgeriam ir pasidulkinam... vsiu noc na praliot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 09 30, 15:55)
tu manai, kad mane darbe taip? neeeeee......  nei sedima nei stovima. ofisine ziurke as. tai pasedziu, tai prasieinu.  biggrin.gif  biggrin.gif

Nea... aš maniau po tokio maratono nelabai pasėdėti ėjosi unsure.gif Turbūt tą dieną labiau pravaikščiojai, nei prasėdėjai lotuliukas.gif

bet tai kur tokį gigantą parovei? Išduok tas grybingas vietas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 09 30, 16:58)
Turbūt, tema dėl autorės. Kažkam jai to reikėjo. Aišku, kad ateis tos, kurios įskaudintos išdavystės, faktas. Žmoguje skausmas dažnai kalba, verda. Gal ir aš kažkiek dėl to sureagavau, nes savo laiku neatleidau. Seniai tai buvo, bet nesigailiu, kad neatleidau. Dabar esu laiminga su pačiu geriausiu pasaulyje žmogumi. Ateis tokios, kurioms tai nepriimtina niekaip, kaip Jūs tai vadinate: "davatkos - komendantės", gal savai sąžinei apraminti. Nežinau. Matomai, Jūs teisi, tiesiog užvesta tema, o visi reaguoja taip, kai jiems išeina.

Suprantu ,kad reakciju bus visokiu ,bet autorei reikia patarti kaip suprasti meiluzes psichologija .Nes ji gerai pasake -su preisu reikia draugauti ,kad suzinotum jo silpnasias vietas
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 16:00)
Vysks ,daba uzstatysiu laikrodi  ir sakysiu -varyk be sustojimo ,nedaryk man gedos pries sm  lotuliukas.gif

Jo jo, mustruok tu ji kaip reikiant, su visom lazdom ir pririsimais lotuliukas.gif kas cia per palaidumas - "razok i na bokovuju"? mes gi moteros sveikos ir galincios lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 16:01)
jau nusivaziavot i sex pievas..zodziu sudirbot mane ir vsio..esu naivi..kvaila..frigidiska ir visokia kitokia doh.gif

ai tu neisizeisk tik.. kaip tik dabar tau tokia situacija kad i viska reik ziuret biski optimistiskai ir su jumoru,kitaip nuo tu vaiku ir problemu su vyru stogas nuvarys ilgam...
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 17:01)
jau nusivaziavot i sex pievas..zodziu sudirbot mane ir vsio..esu naivi..kvaila..frigidiska ir visokia kitokia doh.gif aciu to ir tikejausi bet geru minciu vistiek radau biggrin.gif meiluzes pacios paciausios..laimingiausios ir t.t..cia kaip sakant nuo geru zmonu vyrai neiseina smile.gif tik pasivalkioje gryzta..tik ne visada buna laukiami..kas neklysta tas negyvena..

Viskas cia gerai bus pas jus ,jei suprasi ,kad meiluzes atsiranda ne del to ,jog neisplauti indai namie stovi ar valgyt nepadaryta .
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 16:02)
Suprantu ,kad reakciju bus visokiu ,bet autorei reikia patarti    kaip suprasti meiluzes psichologija .Nes ji gerai pasake -su preisu reikia draugauti ,kad  suzinotum jo silpnasias vietas

Geras terminas "meilužių psichologija". Būtent to ir nesuvokiu. Niekaip. Tai aukščiau mano sąžinės, mano žmogiško suvokimo. Na kaip galima išduoti. Kaip? Gal tam tikra prasme dėl to ir autorei patarimų reikia. Tikiuosi, ji gavo, ko norėjo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliu tave: 30 rugsėjo 2010 - 15:05