Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepkit svetimu vyru meiluzes:)

QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 16:04)
Viskas cia gerai  bus pas jus ,jei suprasi ,kad meiluzes atsiranda ne del to ,jog neisplauti indai namie stovi ar valgyt nepadaryta .

kaip mano psichologijos destytoja pasake karta ir visiems laikams atsiminkit mergaites vyrui duoti reikia duoti ir duoti tiek kiek jis nori,kur nori ir kaip nori.. ir be jokiu atsikalbinejimu biggrin.gif tokia liuks moteryte jinai,tokiu fintu papasakodavo,pacios idomiausios studijos buvo ir vertingiausios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 17:04)
Viskas cia gerai  bus pas jus ,jei suprasi ,kad meiluzes atsiranda ne del to ,jog neisplauti indai namie stovi ar valgyt nepadaryta .

O is per gero gyvenimo .............
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 09 30, 16:04)
Būtent to ir nesuvokiu. Niekaip. Tai aukščiau mano sąžinės, mano žmogiško suvokimo. Na kaip galima išduoti. Kaip?

ka isduoda meiluze?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 09 30, 17:04)
Geras terminas "meilužių psichologija". Būtent to ir nesuvokiu. Niekaip. Tai aukščiau mano sąžinės, mano žmogiško suvokimo. Na kaip galima išduoti. Kaip? Gal tam tikra prasme dėl to ir autorei patarimų reikia. Tikiuosi, ji gavo, ko norėjo  ax.gif

Gal greiciau reiktu daugiau pasidometi ne meiluziu ,o vyru psichologija .Mums ,moterims ,visai kitaip svieciasi ,nei vyrams .O kas blogiausia ,tai kad moterys galvoja -jei jau as taip mastau ,tai ir vyras turi tasip mastyti .Nebuna taip .
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 16:01)
nu jo iskart aisku kas laukia  bigsmile.gif nu sakytu einam pasimylet  g.gif nu bleha gal geriau tada isgeriam buteli ir einam miegot  lotuliukas.gif arba isgeriam ir pasidulkinam... vsiu noc na praliot  biggrin.gif
arba pageriam-pasidulkinam, vel pageriam - pasidulkinam - ir taip kol neatsibos biggrin.gif

QUOTE(laumupė @ 2010 09 30, 16:01)
Nea... aš maniau po tokio maratono nelabai pasėdėti ėjosi  unsure.gif  Turbūt tą dieną labiau pravaikščiojai, nei prasėdėjai  lotuliukas.gif

bet tai kur tokį gigantą parovei? Išduok tas grybingas vietas  bigsmile.gif

Ne, nu po desimties valandu maratono as vargiai galeciau dirbti, tad tam reikalui yra savaitgaliai, bet kadangi pas mus, kaip cia pasakius, proporcijos atitinka idealiai rolleyes.gif ir dar visokiu yra tokiu eee, niuansu biggrin.gif tai jokio diskomforto nesijaucia.

beje, kur emiau nesakysiu - bo daugiau tokiu ner, tai ieskot ten neverta biggrin.gif bet raumenukais pasizymi, pasizymi, ale kaip tas traktoristas biggrin.gif biggrin.gif ir dar ideges po vasaros - tai vajej rolleyes.gif rolleyes.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 16:07)
ka isduoda meiluze??  g.gif

Sąžinę, savo.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 09 30, 17:07)

beje, kur emiau nesakysiu - bo daugiau tokiu ner, tai ieskot ten neverta  biggrin.gif bet raumenukais pasizymi, pasizymi, ale kaip tas traktoristas  biggrin.gif  biggrin.gif ir dar ideges po vasaros - tai vajej  rolleyes.gif  rolleyes.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu va ,o ka as sakaiu -svarbiausia stiprios rankos lotuliukas.gif
Atsakyti
Myliu tave:
Zinok labai jau taip neissizadek ir nesakyk niekada, nes nezinai, kas dar gyvenime nutikti gali. Sakei, kad neatleidai, bet ar esi uztikrinta kad niekada neatsitiks taip, kad tau paciai susuks galva svetimas vyras? Nebuciau tokia uztikrinta, ko per savo neilga gyvenima pasimokiau tai atsargiau kalbeti zodziais: o as tai jau niekada...

Gyvenanti:
Nera tom meiluzem vien tik gerai, daznai tai ju paciu iliuzija arba bandymas begti nuo ko nors, patikek jom irgi buna akimirku, kai susirieti i kamuoliuka ir siek tiek pagaili saves, bet minute...netikiu kad yra zmoniu kuriems ne karto gyvenime taip nebuvo. Auksciau nosi.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 09 30, 15:48)
Jei gerai pamenu, dabar šita sritis pilnai atgaivinta pas juos g.gif Tai problemos kaip ir nebėr?

problema yr,viskas labai itemta dabar..kapstomes giliai po savo s..ir ant saldytuvo kas uzknisa rasom smile.gif
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 16:02)
Suprantu ,kad reakciju bus visokiu ,bet autorei reikia patarti    kaip suprasti meiluzes psichologija .Nes ji gerai pasake -su preisu reikia draugauti ,kad  suzinotum jo silpnasias vietas

dziauguos kad uzvedziau tema,supratau kokia esu..
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 16:03)
ai tu neisizeisk tik.. kaip tik dabar tau tokia situacija kad i viska reik ziuret biski optimistiskai ir su jumoru,kitaip nuo tu vaiku ir problemu su vyru stogas nuvarys ilgam...

viskas gerai,tiksliau viskas blogai.. bet mano moto gyvenime kad rytoj bus geriau nei yra siandien,tai kaip bebutu,kaip viskas bepasibaigtu,tikiu kad busiu laiminga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 09 30, 16:04)
Geras terminas "meilužių psichologija". Būtent to ir nesuvokiu. Niekaip. Tai aukščiau mano sąžinės, mano žmogiško suvokimo. Na kaip galima išduoti. Kaip?

Man niekad nekilo minties kaltinti meilužės tokioje situacijoje. Juk meilužė neturi įsipareigojimų (na, nebent kalbėtume apie dorovinius ar religinius įsipareigojimus pačiai sau). Išduoda šiuo konkrečiu atveju vyras. O kaltės reikėtų ieškoti šeimoje, ne už jos ribų. Prievarta niekas vyro nepasiguldė i lovą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurgaSim: 30 rugsėjo 2010 - 15:13
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 17:06)
kaip mano psichologijos destytoja pasake karta ir visiems laikams atsiminkit mergaites vyrui duoti reikia duoti ir duoti tiek kiek jis nori,kur nori ir kaip nori.. ir be jokiu atsikalbinejimu  biggrin.gif tokia liuks moteryte jinai,tokiu fintu papasakodavo,pacios idomiausios studijos buvo ir vertingiausios  biggrin.gif

Tai ,kad cia gyvenimo taisykle .Tik arba moterys tai uzmirsta ,arba vyrai tokie nevyke lovoje ,kad nesinori kiloti koju ...Kitokiu varijantu nematau .
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 09 30, 16:08)
Sąžinę, savo.

eik jau gerai,netrauk debesu biggrin.gif
Atsakyti