Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepkit svetimu vyru meiluzes:)

QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 16:09)
problema yr,viskas labai itemta dabar..kapstomes giliai po savo s..ir ant saldytuvo kas uzknisa rasom smile.gif
dziauguos kad uzvedziau tema,supratau kokia esu..

viskas gerai,tiksliau viskas blogai.. bet mano moto gyvenime kad rytoj bus geriau nei yra siandien,tai kaip bebutu,kaip viskas bepasibaigtu,tikiu kad busiu laiminga ax.gif

kai tu pati, savo smegenim suprasi, kad tavo laime nuo kitu zmoniu nepriklauso, tada tu ir busi laiminga. Tiketis, kad kas nors tave laiminga padarys yra kvailiausia pasaulyje. kai sakysi sau "esu laiminga" tada tokia ir busi. ir kiti trauksis prie taves. Zmones myli laimingus zmones. Nori buti su jais. Nes su jais lengva, idomu, smagu, su jais norisi buti visada.

QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 16:14)
beje PATIKSLINU! meiluziu nekaltinu niekuo,cia tik musu reikalas,tikrai nesakau kad jos seimas ardo,tikrai ne..tema uzvedziau pasigilinti i tai ka jos daro geriau uz mane..kuo zavi vyrus..kuo as galiu buti pranasesne..ko pasimokiti..kokiu klaidu nekartoti..

ne tai, KA JOS DARO, o atvirksciai - ko jos NEDARO. O jos nedaro:
- neskalbia
- negamina (nu nebent uzsoks mintis ka nors ypatingo sukurti, savo malonumui. savo, o ne jo)
- neaimainuoja
- neraso kvailu sms "nupirk duonos"
- nekritikuoja
- nesidepiliuoja jo akivaizdoje
- ne ne nene

jos daug ko nedaro.

sakai - vaikai? viskas imanoma. bent jau dienomis vietoj chalato dzinsus su bliuzke uzsideti ir sypsena ant morzos pasikabinti. Laiminga ji, stai ir traukia tavaji svetimautoja.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 09 30, 16:24)
save mylite labiau....

Ne. Negaliu atleisti pažeminimo sau. Dabar esu laiminga, o kaip jis gyvena - nerūpi. Jeigu žmogus mane myli, jam pakaitalo nereiks, ar ne? Bet tiek to. Jūs galite manyti, kad tai ne meilė. O man asmeniškai išdavystės atleidimas yra ne meilė, o savęs žeminimas. Atleidau, nes save pažeminau. Reikia žinoti, ką atleisti. Bet jau tiek to. Neterškime temos savo polemikomis. Čia to visiškai ir tikrai nereikia, juk prašoma visai ko kito, ar ne? 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliu tave: 30 rugsėjo 2010 - 15:27
QUOTE(Priklausoma @ 2010 09 30, 16:24)
save mylite labiau....

taip ir turi buti. tai laimes garantas.
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 09 30, 16:25)
Ne. Negaliu atleisti pažeminimo sau. Dabar esu laiminga

o jei sitas irgi nueis pas kita?
jusu niekas negali pazeminti tiek kiek jus pati leidziates tai padaryti.. vyrukas tiesiog norejo kitu,jus nebuvot ta.. jus noresit kito irgi eisit paskui ji.. toks gyvenimas..
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 09 30, 16:25)
Ne. Negaliu atleisti pažeminimo sau. Dabar esu laiminga, o kaip jis gyvena - nerūpi. Jeigu žmogus mane myli, jam pakaitalo nereiks, ar ne? Bet tiek to. Jūs galite manyti, kad tai ne meilė. O man asmeniškai išdavystės atleidimas yra ne meilė, o savęs žeminimas. Atleidau, nes save pažeminau. Reikia žinoti, ką atleisti. Bet jau tiek to. Neterškime temos savo polemikomis. Čia to visiškai ir tikrai nereikia, juk prašoma visai ko kito, ar ne?  4u.gif  biggrin.gif

Eeeeeee, o man ziauriai idomu patapo, prateskite minti. Ir ka? Visai nebekalbejote? pati suzinojote ar jums pranese? man visai idomi si polemika.
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 09 30, 17:23)
Pats negalėjo paaiškinti. Atsiprašinėjo. Patylėjau. Jis išėjo darban, susidėjau daiktelius ir išėjau. Su visam. Nekėliau ragelių, nenorėjau klausyti. Neatsimenu, kaip ėjau namo, kelių mėnesių iš tų metų, kaip pragyvenau. Kažkokia dėmė, tik skausmas, skausmas, skausmas.... Bendri pažįstami bandė užsiminti apie jį. Nutraukiau visus santykius su tais žmonėm, kurie pažinojo mus abudu. Jokio ryšio. Žinau, kaip skauda. Todėl ir negalėčiau išduoti dabartinio savo žmogaus, ir negalėčiau sukelti to skausmo kitai moteriai.

Oi ne ..tfu tfu tfu..per kairi peti .Aciu ,as taip nenoreciau ...tokio skausmo .Pzliumbti ,pasikolioti mintyse ,pagaileti saves -jo ,bet sitaip kenteti -nu ne ...
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 16:29)
o jei sitas irgi nueis pas kita?
jusu niekas negali pazeminti tiek kiek jus pati leidziates tai padaryti.. vyrukas tiesiog norejo kitu,jus nebuvot ta.. jus noresit kito irgi eisit paskui ji.. toks gyvenimas..

Išeisiu ir tiek. Kaip aną kartą. Ir kitų daugiau nebus.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 09 30, 17:25)
ne tai, KA JOS DARO, o atvirksciai - ko jos NEDARO. O jos nedaro:
- neskalbia
- negamina (nu nebent uzsoks mintis ka nors ypatingo sukurti, savo malonumui. savo, o ne jo)
- neaimainuoja
- neraso kvailu sms "nupirk duonos"
- nekritikuoja
- nesidepiliuoja jo akivaizdoje
- ne ne nene

jos daug ko nedaro.

Vat dabar pagalvoju ... g.gif turbut moteriska intuicija man niekad neleido ,diedui matant, detis veido kaukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Tamara=: 30 rugsėjo 2010 - 15:33
QUOTE(Copacabana @ 2010 09 30, 15:31)
Tai jau galima pasisakyt? Nu aš tai apie vedusius vyrus sprendžiu pagal tai, kokias jie žmonas išsirinkę. Todėl temos autorės vyru niekada gyvenime nesusidomėčiau.

Tai ką, ir jūs meilužė? g.gif g.gif
Atsakyti
as jum pasakysiu...nesvarbu ka meiluzes daro, ko nedaro. svarbu tai, kad jos yra naujos moterys - nenusibodes veidas, nenusibodes kunas, nenusibodusios kalbos..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 09 30, 16:29)
Eeeeeee, o man ziauriai idomu patapo, prateskite minti. Ir ka? Visai nebekalbejote? pati suzinojote ar jums pranese? man visai idomi si polemika.

Nebekalbėjome niekada. Koks skirtumas, kaip sužinojau. Sužinojau, ir tiek. Bet tai ir pamoka man, kuo nereikia būti.
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 09 30, 16:32)
Išeisiu ir tiek. Kaip aną kartą. Ir kitų daugiau nebus.

eikit eikit,baikit save kryziuot cia,nemire juk niekas.. renkames sau tinkamus ir tai normalu.. kaip nepabandes suzinosi biggrin.gif
atsipalaiduokit biggrin.gif
Atsakyti