QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 16:09)
problema yr,viskas labai itemta dabar..kapstomes giliai po savo s..ir ant saldytuvo kas uzknisa rasom
dziauguos kad uzvedziau tema,supratau kokia esu..
viskas gerai,tiksliau viskas blogai.. bet mano moto gyvenime kad rytoj bus geriau nei yra siandien,tai kaip bebutu,kaip viskas bepasibaigtu,tikiu kad busiu laiminga
dziauguos kad uzvedziau tema,supratau kokia esu..
viskas gerai,tiksliau viskas blogai.. bet mano moto gyvenime kad rytoj bus geriau nei yra siandien,tai kaip bebutu,kaip viskas bepasibaigtu,tikiu kad busiu laiminga
kai tu pati, savo smegenim suprasi, kad tavo laime nuo kitu zmoniu nepriklauso, tada tu ir busi laiminga. Tiketis, kad kas nors tave laiminga padarys yra kvailiausia pasaulyje. kai sakysi sau "esu laiminga" tada tokia ir busi. ir kiti trauksis prie taves. Zmones myli laimingus zmones. Nori buti su jais. Nes su jais lengva, idomu, smagu, su jais norisi buti visada.
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 16:14)
beje PATIKSLINU! meiluziu nekaltinu niekuo,cia tik musu reikalas,tikrai nesakau kad jos seimas ardo,tikrai ne..tema uzvedziau pasigilinti i tai ka jos daro geriau uz mane..kuo zavi vyrus..kuo as galiu buti pranasesne..ko pasimokiti..kokiu klaidu nekartoti..
ne tai, KA JOS DARO, o atvirksciai - ko jos NEDARO. O jos nedaro:
- neskalbia
- negamina (nu nebent uzsoks mintis ka nors ypatingo sukurti, savo malonumui. savo, o ne jo)
- neaimainuoja
- neraso kvailu sms "nupirk duonos"
- nekritikuoja
- nesidepiliuoja jo akivaizdoje
- ne ne nene
jos daug ko nedaro.
sakai - vaikai? viskas imanoma. bent jau dienomis vietoj chalato dzinsus su bliuzke uzsideti ir sypsena ant morzos pasikabinti. Laiminga ji, stai ir traukia tavaji svetimautoja.