Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepkit svetimu vyru meiluzes:)

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 01, 10:37)
aha,bet iki to kol galesi vyra issiusti su vaiku i filma,reikia ji uzauginti biski  biggrin.gif ir ta laikotarpi niekas nepalauks,nei indai neplauti,nei dulkes nevalytos,nes yra vaikas..
lengva viskas kol tik abu... kriukset lovoj galima kol apsmirsit  biggrin.gif

su vezimu i lauka. su masina i parka. su masina pas mociutes. su vaiku pas jo sena drauga. tas vyras irgi igalus ir siurbli paimti ir dulkes nuvvalyti. kas pas moteris per mada viska ant savo peciu tempti? cia ir prasideda "as pati moku, as moku geriau, tu nemoki" - nu ir nedarys jis nieko, nes anot zmonos jis "nieko nemoka" tai ir stengtis daryt net nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 10 01, 10:40)
su vezimu i lauka. su masina i parka. su masina pas mociutes. su vaiku pas jo sena drauga. tas vyras irgi igalus ir siurbli paimti ir dulkes nuvvalyti. kas pas moteris per mada viska ant savo peciu tempti? cia ir prasideda "as pati moku, as moku geriau, tu nemoki" - nu ir nedarys jis nieko, nes anot zmonos jis "nieko nemoka" tai ir stengtis daryt net nereikia.

Ane? O čia ne iš to punkto "kad lenda su visokiais kvailais reikalavimais".
Meilužė tai nieko nereikalauja - nei siurblio paimti, nei dulkių nuvalyti (nebent nuo jos), anei su vaikais pas močiutę.... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 01 spalio 2010 - 09:43
QUOTE(Maidenana @ 2010 10 01, 10:40)

Nebent abu tevystes atostogose sedesit,tada jo jam vaika su vezimu i lauka.. dazniausiai moterys dienom lieka vienos,savaitgaliai geriausiu atveju,o buna ir tu neturi.. smile.gif cia jau nuomone issakyti gali tos kurios tai perejo biggrin.gif Maidenana tu dar eileje tik biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(alter ego @ 2010 10 01, 10:42)
Ane? O čia ne iš to punkto "kad lenda su visokiais kvailais reikalavimais".
Meilužė tai nieko nereikalauja - nei siurblio paimti, nei dulkių nuvalyti (nebent nuo jos), anei su vaikais pas močiutę....  cool.gif

va teisingas pastebejimas..
taigi nori islaikyt vyra salia,kentek ir nieko nereikalauk lotuliukas.gif

tpfu ka as sakau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 01, 11:39)
nu bet buvo matai..  biggrin.gif
jei taip lengvai issiuntei matyt tiek vertas ir tebuvo.. geru vyru nereik paleist  bigsmile.gif kaip sakoma savo as paimsiu visada,kieno tai bebutu  lotuliukas.gif

Matyt , seno žmogus artėjo prie viduramžio , o aš buvau jauna .Norėjosi jaunesnio . : O kol tie jaunesni pradėjo rastis , jau meilužės statusas nebetenkino .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 01 spalio 2010 - 09:50
QUOTE(Maidenana @ 2010 10 01, 11:34)
Labai paprastai. REIKALAUTI. Reikalauti geros skalbimo masinos, geros indu plovimo masinos, gero galingo siurblio. maisto gaminimas atrodo gana sexovai, kiekvienam vyrui malonu matyti kaip jo moteris ruosia jam valgyti (cia vyru nuomone, bent jau keletas man taip sake). manikiurus-pedikiurus galima pasidaryti ir salone, pedikiuro uztenka menesiui, manikiuro - nu jau cia kiap kam. Del kaukiu nezinau, nes pati naudoju aliejuka, tai odai nieko daugiau ir nebereikia, silkine, lygi ir gerai.

O ką daryti, jei tavo vargšelis vyras nesugeba tiek uždirbti g.gif biggrin.gif Kitą susirasti lotuliukas.gif

QUOTE(alter ego @ 2010 10 01, 11:36)
Nu baikit apie tą seksą, tuoj daeisit su patarimais, kad dar ir ant gimdymo stalo norėtų sekso su vyru, kad tik vargšiukas neliktų nepamylėtas ir pas kitą neišeitų?  doh.gif  doh.gif

O kas čia tokio blink.gif Pagimdai. Kol vaikas medikų apžiūrimas suorganizuoji vyrui oralinį, analinį ir pan...Nereik būti siaurų pažiūrų.

QUOTE(Maidenana @ 2010 10 01, 11:40)

Matai, jie parazitai gudrūs. Žino, jei padarys blogai, kitą kartą žmona nereikalaus. Geriau pati pasidarys.
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2010 10 01, 10:48)
Matyt , seno žmogus artėjo prie viduramžio , o aš buvau jauna piemenė .Norėjosi jaunesnio .  smile.gif

tai buvai seno diedo meiluze?? nu gis matai ka tos senmerges isdarineja lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(piktas velniukstis @ 2010 10 01, 10:48)

O kas čia tokio  blink.gif Pagimdai. Kol vaikas medikų apžiūrimas suorganizuoji vyrui oralinį, analinį ir pan...Nereik būti siaurų pažiūrų.

ha ha ha lotuliukas.gif iskristu gydytojai pamate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 01, 11:50)
tai buvai seno diedo meiluze?? nu gis matai ka tos senmerges isdarineja  lotuliukas.gif

Na taip . bet aš jo nemylėjau , jo man nereikėjo , man meilė tik žaidimas , toks mano likimas . Tokios jau tos senmergės . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 01, 10:45)
va teisingas pastebejimas..
taigi nori islaikyt vyra salia,kentek ir nieko nereikalauk  lotuliukas.gif

tpfu ka as sakau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Aha, negi Paradoksualė čia rašo? biggrin.gif

Šiaip tai teisingai Maide rašo, vaikų auginimas yra vaikų auginimas, bet abu turi dalintis darbus, gal tada vienam bus mažesnis noras (ir laiko trūkumas) meilužių ieškot, o kitai noras seksui atsiras. smile.gif
Tik štai tada nelabai derinasi su tuo sąrašiukų "nieko nereikalauk, nieko nesakyk, neklausinėk, nesiuntinėk kvailų sms su prašymais nupirkt pieno ir pan."
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 01, 11:51)
ha ha ha  lotuliukas.gif iskristu gydytojai pamate  biggrin.gif

Ne apie medikus reikia galvoti. O apie tuščius vyro kiaušiukus cool.gif
Atsakyti
Ir aš meilužį turėjau. Pagrindinė sąlyga buvo, kad būtų vedęs ax.gif Nereikėjo man nei jo šeimos, nei žmonos. Svarbiausias kriterijus - patikimumas ir užrištas liežuvis. Jauni ir nevedę per daug įkyrūs būna, skambinėja, sms rašinėja...
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2010 10 01, 10:53)

Tik štai tada nelabai derinasi su tuo sąrašiukų "nieko nereikalauk, nieko nesakyk, neklausinėk, nesiuntinėk kvailų sms su prašymais nupirkt pieno ir pan."

visiskai nesiderina,nes tiesiog nebegali sau leisti kaprizytis ir nedaryti to ano ir sito..
reikia is ju reikalauti visko ir daug.. isgrezti kaip skudurus,kad vakare kojas tik istiestu,dar paskui ir vaika atnesti,lai miega naktim kartu.. vo thumbup.gif po tokiu naktu nei meiluziu reikes nei aplamai kazko.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2010 10 01, 11:52)
Na taip . bet aš jo nemylėjau , jo man nereikėjo , man meilė tik žaidimas , toks mano likimas . Tokios jau tos senmergės .  smile.gif

Pagal mano blondinišką mastymą taip dainuoja viengungės, o ne senmergės rolleyes.gif Senmergės gieda Ave marija
Atsakyti