Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepkit svetimu vyru meiluzes:)

QUOTE(Tokata @ 2010 10 01, 10:55)
Ir aš meilužį turėjau. Pagrindinė sąlyga buvo, kad būtų vedęs  ax.gif  Nereikėjo man nei jo šeimos, nei žmonos. Svarbiausias kriterijus - patikimumas ir užrištas liežuvis. Jauni ir nevedę per daug įkyrūs būna, skambinėja, sms rašinėja...

drinks_cheers.gif toks variantas geriausias.. turejot ar dar turit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 01, 11:57)
visiskai nesiderina,nes tiesiog nebegali sau leisti kaprizytis ir nedaryti to ano ir sito..
reikia is ju reikalauti visko ir daug.. isgrezti kaip skudurus,kad vakare kojas tik istiestu,dar paskui ir vaika atnesti,lai miega naktim kartu.. vo  thumbup.gif po tokiu naktu nei meiluziu reikes nei aplamai kazko..  biggrin.gif

...anei žmonos reikės. Vesdamas ir tardamas prie altoriaus TAIP jis įsivaizduoja, kad nemokamai įsigyja indaplovę, skalbimo mašiną, auklę, meiluže. Vienu žodžiu "all in one". Čia panašiai kaip Maximos akcija. Perki viena dauni n...Netinka, gali gražinti
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 10 01, 11:55)
Ir aš meilužį turėjau. Pagrindinė sąlyga buvo, kad būtų vedęs  ax.gif  Nereikėjo man nei jo šeimos, nei žmonos. Svarbiausias kriterijus - patikimumas ir užrištas liežuvis. Jauni ir nevedę per daug įkyrūs būna, skambinėja, sms rašinėja...

o pikčiausia , kai naktimis pradeda skambinėti . Išjungti tel garsą man jau tapo įpročiu , kuriuo negaliu nusikratyti .
Atsakyti
QUOTE(piktas velniukstis @ 2010 10 01, 11:48)
O ką daryti, jei tavo vargšelis vyras nesugeba tiek uždirbti  g.gif  biggrin.gif Kitą susirasti  lotuliukas.gif

Jetuzzzz, nu kam dar tokie vyrai reikalingi ,kurie uzdirbti nesugeba..tfu ....
Atsakyti
QUOTE(piktas velniukstis @ 2010 10 01, 11:01)
...anei žmonos reikės. Vesdamas ir tardamas prie altoriaus TAIP jis įsivaizduoja, kad nemokamai įsigyja indaplovę, skalbimo mašiną, auklę, meiluže. Vienu žodžiu "all in one". Čia panašiai kaip Maximos akcija. Perki viena dauni n...Netinka, gali gražinti

priminei pazistama viena.. taip ir masto kaip rasai,ir svarbiausia jam tai norma paimta is tevu.. motina tarnaite lyg siol ju namuose.. o zmona jo bando papriestaraut biski kazka,bet ziuriu jau daro ta pati.. vergija savotiska cool.gif
Papildyta:
QUOTE(senmerge @ 2010 10 01, 11:02)
o pikčiausia , kai naktimis pradeda skambinėti .  Išjungti tel garsą man jau tapo įpročiu , kuriuo negaliu nusikratyti .

taigi sakei kad sena turejei,protinga.. ar ir tas skambinejo?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2010 10 01, 12:02)
o pikčiausia , kai naktimis pradeda skambinėti .  Išjungti tel garsą man jau tapo įpročiu , kuriuo negaliu nusikratyti .

O as zinau toki atveji ,kai vienos zmonos vyro sesuo specialiai skambindavo naktimis ir ,jei atsiliepdavo brolis -tyledavo .Jai labai buvo abydna ,kad gerai jie sutinka seimoje ,norejo taip isskirti .
Atsakyti
QUOTE(piktas velniukstis @ 2010 10 01, 11:58)
Pagal mano blondinišką mastymą taip dainuoja viengungės, o ne senmergės  rolleyes.gif Senmergės gieda Ave marija

Nea , to aš dar ilgai nedainuosiu . Dar nesu visai sukriošusi smile.gif Tokias kvailokas daineles dainavau , kai dar nebuvau meilužė . Mokyklos diskotekos , paauglystė , MTV . VIVA TV . pirmieji pasimatymai , pirmos diskotekos ne mokykloje , mokyklos baigimas, studentavimo metai , bakalauras buvo dar prieš meilužės statusą . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 01 spalio 2010 - 10:08
QUOTE(senmerge @ 2010 10 01, 12:08)
Nea , to aš dar ilgai nedainuosiu . Dar nesu visai sukriošusi  smile.gif Tokias kvailokas daineles dainavau , kai dar nebuvau meilužė . Mokyklos diskotekos , paauglystė , MTV . VIVA TV . pirmieji pasimatymai , pirmos diskotekos ne mokykloje , mokyklos baigimas,  studentavimo metai , bakalauras buvo dar prieš meilužės statusą .  smile.gif

Aha ,tai tu man gali ,reiskiasi ,atsakyti kas geriau -vedes meiluzis ar nevedes meiluzis?
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 10 01, 12:03)
Jetuzzzz, nu kam dar tokie vyrai reikalingi ,kurie uzdirbti nesugeba..tfu ....

O vat tokio klausimo iš ponios (panelės) nesitikėjau. Gal Jūs man atsakykite, Kam Jums tokie reikalingi? Nes Jūs juos priglaudžiate po savo sparneliu rolleyes.gif

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 01, 12:04)
priminei pazistama viena.. taip ir masto kaip rasai,ir svarbiausia jam tai norma paimta is tevu.. motina tarnaite lyg siol ju namuose.. o zmona jo bando papriestaraut biski kazka,bet ziuriu jau daro ta pati.. vergija savotiska  cool.gif

Jei paimsi statistiškai didžioji Lietuvos šeimų tokių. Žmona gryžta iš darbo, visus namų kampus aptvarko, valgyt padaro. Tokia yra mūsų praeitis, tokia dabartis. Tikiuosi ateitis bus kitokia...Optimistė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 01, 12:04)
priminei pazistama viena.. taip ir masto kaip rasai,ir svarbiausia jam tai norma paimta is tevu.. motina tarnaite lyg siol ju namuose.. o zmona jo bando papriestaraut biski kazka,bet ziuriu jau daro ta pati.. vergija savotiska  cool.gif
Papildyta:

taigi sakei kad sena turejei,protinga.. ar ir tas skambinejo??  biggrin.gif

Skambinėjimai buvo poto kai jau buvau " gražinusi " diedą į šeimą ir su niekuo nedraugavau . Anketa pažinčių puslapyje ir tel nr davimas keletui vaikinų . Tie skambinėdavo . ( labai nusivyliau internetinėmis pažintimis )
Papildyta:
QUOTE(=Tamara= @ 2010 10 01, 12:05)
O as zinau toki atveji ,kai vienos zmonos vyro sesuo specialiai skambindavo naktimis ir ,jei atsiliepdavo brolis -tyledavo .Jai labai buvo abydna ,kad  gerai jie sutinka seimoje ,norejo taip isskirti .

Bet kas per sesuo ? Aš pvz žiauriai nekenčiu sesers vyro , bet kad juos išskirti nė minties nebuvo . Koks tikslas ardyti šeimą ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 01 spalio 2010 - 10:13
QUOTE(senmerge @ 2010 10 01, 12:08)
Nea , to aš dar ilgai nedainuosiu . Dar nesu visai sukriošusi  smile.gif Tokias kvailokas daineles dainavau , kai dar nebuvau meilužė . Mokyklos diskotekos , paauglystė , MTV . VIVA TV . pirmieji pasimatymai , pirmos diskotekos ne mokykloje , mokyklos baigimas,  studentavimo metai , bakalauras buvo dar prieš meilužės statusą .  smile.gif

Kaip ten rusai sako" tai buvo seniai ir netiesa"
Atsakyti
QUOTE(piktas velniukstis @ 2010 10 01, 12:11)
O vat tokio klausimo iš ponios (panelės) nesitikėjau. Gal Jūs man atsakykite, Kam Jums tokie reikalingi? Nes Jūs juos priglaudžiate po savo sparneliu  rolleyes.gif

Ne ,ne ,ne ...tokiu ala nevykeliu as net nesiruosiu glausti .Dar ko ,tegul zmonos su jais terliojasi .
Atsakyti