Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepkit svetimu vyru meiluzes:)

QUOTE(alter ego @ 2010 10 01, 11:35)
O koks tada buvo poreikis? Ir kodėl jo nebėra dabar?

nebeidomu gi..problemos vienos tik biggrin.gif
Atsakyti
Nuklydom mes jau i miskus ,mergiscios .Autore prase patarimu ,o mes cia jau beletristika uzsiimame biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 01, 11:27)
nu baik tu savu auginima ir pasedejima su svetimais palyginai  ax.gif

kaip tik svetimi labiau erzinti turetu. o savi - nu gi saviiiiiiiiii, mylimuciai biggrin.gif tai ir dar lengviau.
nezinau, kad cia mano asmenins ypatumas, pas mane milijonas apsisukimu per sekunde. nu greita as, ka padarysi. ir pokuiste priedo. nu neerzina manes lisna diena pagulejusios dulkes. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(piktas velniukstis @ 2010 10 01, 12:37)
Jūs pasirodo ne tik nelaimingus vyrus priglaudžiate, bet ir iš delno buriate  bigsmile.gif

Gaila man vyru ,kuriu zmonos nekokios ,oi kaip gaila ,galeciau ,tai visus iskart ,vienu rozu ,priglausciau
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2010 10 01, 12:39)
kaip tik svetimi labiau erzinti turetu. o savi - nu gi saviiiiiiiiii, mylimuciai  biggrin.gif tai ir dar lengviau.

Aha ,jo ,jo ...katais noris i siena sumuryt ...bet laikaisi zmogus ,nedarai to lotuliukas.gif
Papildyta:
Drugelio pasisakymo buvau neskaicius .Nu snekos ,nu pezaliones .Tai kam tas vyras reikalingas ,jei su juo nesidulkint?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 10 01, 11:39)
kaip tik svetimi labiau erzinti turetu. o savi - nu gi saviiiiiiiiii, mylimuciai  biggrin.gif tai ir dar lengviau.

nu matai kaip atrodo dabar,kai turesi suzinosi kaip atrodo is tiesu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(=Tamara= @ 2010 10 01, 11:37)
Nuklydom mes jau i miskus  ,mergiscios .Autore prase patarimu  ,o mes cia jau beletristika uzsiimame  biggrin.gif

autore apakus nuo informacijos gavimo,nesitikejo kad tokio meiluziu antpludzio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 10 01, 12:42)
Gaila man vyru ,kuriu zmonos nekokios ,oi kaip gaila ,galeciau ,tai visus iskart ,vienu rozu ,priglausciau

Drugelio pasisakymo buvau neskaicius .Nu snekos ,nu pezaliones .Tai kam tas vyras reikalingas ,jei su juo nesidulkint?

Žandai nesproks nuo tokio kiekio biggrin.gif

Kaip kam... Kad turėti ką veikti. Nebus vyro, nebus kam valgyt daryti, indus plauti, drabužius lyginti...O čia juk toks malonumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(piktas velniukstis @ 2010 10 01, 12:48)
Žandai nesproks nuo tokio kiekio  biggrin.gif

Kaip kam... Kad turėti ką veikti. Nebus vyro, nebus kam valgyt daryti, indus plauti, drabužius lyginti...O čia juk toks malonumas  biggrin.gif

Ot va ir tipo padori motera -tokios nesvankios mintys ,negeda? biggrin.gif
Jums malonumas ,o man ne -man malonumas sutikti prie duru vedusi meiluzi ,ji isbuciuoti ,nusivesti i vonai ,apiprausti,kad nesijaustu zmonos kvapo ,[pamyleti gerai ,po to nueiti ikoki restorana -pasedeti ,gauti miela dovana is meiluzio ir ramiai gryzti namo miegoti ir ilsetis
Atsakyti
QUOTE(piktas velniukstis @ 2010 10 01, 11:48)
Kaip kam... Kad turėti ką veikti. Nebus vyro, nebus kam valgyt daryti, indus plauti, drabužius lyginti...O čia juk toks malonumas  biggrin.gif

eik tu nachert lotuliukas.gif lotuliukas.gif mazochiste lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Grizau 4u.gif pasiskaiciau,pasijuokiau..
ir va pagalvojau..sunku visgi buti meiluze..turi buti ideali..
kazkaip vakar va galvojau daug.. kai tuokemes,buvom laiming,nes radom savo pusele.. nezmoniska aistra..zmogu su kuriuo kalbeti gali bet kada ir apie viska..ir vakar kalbejom ilgai..kodel psidavem pries gyvenimorutina..norim atrasti vienas kita is naujo..per laika zmogus keiciasi,tai pasistengsim pazinti vienas kita is naujo..nezinau kiek nuosirdumo pas ji..bet tikiu,juk kol kas jis vis dar mano zmogus..
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2010 10 01, 12:35)
O koks tada buvo poreikis? Ir kodėl jo nebėra dabar?

Nu bet ir klausimas biggrin.gif Koks gi dar gali būti poreikis ieškant meilužio ? Vadinasi vyras tuomet prastas buvo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 01, 11:44)

autore apakus nuo informacijos gavimo,nesitikejo kad tokio meiluziu antpludzio  biggrin.gif

is tiesu labai dziauguosi kad sia tema uzvedziau biggrin.gif matyt tikrai esu per naivi ir buvau istrigusi viename taske..pamirsau koks gyvenimas spalvotas ir kiek daug jame malonumu..
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 10 01, 13:13)
Nu bet ir klausimas  biggrin.gif Koks gi dar gali būti poreikis ieškant meilužio ? Vadinasi vyras tuomet prastas buvo wink.gif

Oi ne ,ne ,ne ...vyras gali buti gerulis ,dar geresnis uz meiluzi ir visoks toks kitoks geras ...bet va ...moteriska prigimtis ...ji kartais koja pakisa
Atsakyti