Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepkit svetimu vyru meiluzes:)

QUOTE(=Tamara= @ 2010 10 01, 13:16)
Oi ne ,ne ,ne ...vyras gali buti gerulis ,dar geresnis uz meiluzi ir visoks toks kitoks geras ...bet va ...moteriska  prigimtis ...ji kartais koja pakisa

Nu nežinau...Jei vyras geras, kam tada meilužis ? Šitaip ir persisotinti galima.
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 10 01, 13:20)
Nu nežinau...Jei vyras geras, kam tada meilužis ? Šitaip ir persisotinti galima.

biggrin.gif Na jau ..persisotinti ...tokias dalykais persisotinti neimanoma
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 10 01, 12:37)
Nuklydom mes jau i miskus  ,mergiscios .Autore prase patarimu  ,o mes cia jau beletristika uzsiimame  biggrin.gif

Autorė klausė kokie mūsų motyvai, o ne patarimų ieškojo wink.gif

QUOTE(=Tamara= @ 2010 10 01, 13:21)
biggrin.gif Na jau ..persisotinti ...tokias dalykais persisotinti neimanoma

biggrin.gif Nebent esi kokia hiperaktyvi. Nieko, čia tik jaunystėj taip, kol valdo hormonai, o ne sveikas protas.
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 10 01, 13:23)
Autorė klausė kokie mūsų motyvai, o ne patarimų ieškojo wink.gif
biggrin.gif  Nebent esi kokia hiperaktyvi. Nieko, čia tik jaunystėj taip, kol valdo hormonai, o ne sveikas protas.

Na man nepatinka ,kad tie motyvai tiek sumaisomi su purvu .Atseit tik meiluzes kaltos ,o vede vyrai -angeliukai .As manau ,kad tai yra atvirksciai .Kaltu reikia ieskoti ne uz seimos tribu ,o seimoje .Ir be to -vienas seimoje niekada nebuna kaltas ,autore turi tai isisamoninti .Kalta yra ir ji ,kaip ir jos vyras .
Kodel hormonai ?Jokie cia ne hormonai , moteris yra moteris .O jwei moteris jauciasi verge ar daiktu ,priklausomu vienam seimininkui ,tai cia jau jos bedos .
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 10 01, 12:26)
Na man nepatinka ,kad tie motyvai tiek sumaisomi su purvu .Atseit tik meiluzes kaltos ,o vede vyrai -angeliukai .As manau ,kad tai  yra atvirksciai .Kaltu reikia ieskoti ne uz seimos tribu ,o seimoje .Ir be to -vienas seimoje niekada nebuna kaltas ,autore turi tai isisamoninti .Kalta yra ir ji ,kaip ir jos vyras .
Kodel hormonai ?Jokie cia ne hormonai , moteris  yra moteris .O jwei moteris jauciasi verge ar daiktu  ,priklausomu vienam seimininkui ,tai cia jau jos bedos .

drinks_cheers.gif
Negaliu ziuret, kaip kai kurios pasiruose nulekusios meiluzems kasas nuraut ir akis iskabint, o vyra uz pasaitelio namo parsivest. Kaltas yra vyras, o ne jo meiluze. Ir zmona, nes vyras ne siaip sau is namu isejo. Zinoma, kartais ta zmonos kalte tokia gan slidi buna, greiciau jau tai vadintusi "priezastimi" - pvz., moterai nestumas su komplikacijom ir ana duot negali, o vyrui reikia. Bet meiluzes tai cia prie ko? Meiluze tegu jos nuosavas vyras skalbia, jei ji toki turi. O kitiems ji niekuo nenusikalto, nes nieko jiems nezadejo ir neisipareigojo.
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 10 01, 12:26)
Na man nepatinka ,kad tie motyvai tiek sumaisomi su purvu .Atseit tik meiluzes kaltos ,o vede vyrai -angeliukai .As manau ,kad tai  yra atvirksciai .Kaltu reikia ieskoti ne uz seimos tribu ,o seimoje .Ir be to -vienas seimoje niekada nebuna kaltas ,autore turi tai isisamoninti .Kalta yra ir ji ,kaip ir jos vyras .

as niekada nekaltinau kitos moters jei ka wink.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgacka @ 2010 10 01, 12:32)
drinks_cheers.gif
Negaliu ziuret, kaip kai kurios pasiruose nulekusios meiluzems kasas nuraut ir akis iskabint, o vyra uz pasaitelio namo parsivest. Kaltas yra vyras, o ne jo meiluze. Ir zmona, nes vyras ne siaip sau is namu isejo. Zinoma, kartais ta zmonos kalte tokia gan slidi buna, greiciau jau tai vadintusi "priezastimi" - pvz., moterai nestumas su komplikacijom ir ana duot negali, o vyrui reikia. Bet meiluzes tai cia prie ko? Meiluze tegu jos nuosavas vyras skalbia, jei ji toki turi. O kitiems ji niekuo nenusikalto, nes nieko jiems nezadejo ir neisipareigojo.

drinks_cheers.gif arba nezinojo jog jis vedes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2010 10 01, 13:32)
drinks_cheers.gif

Va ,kai yra ta priezastis ,tada jo ,tada tas vyra -kabielius.Bet kai zmonos neduoda savo vyrams tik del to ,kad tingi ...nu zinai ...kaip galima tingeti tame reikale ,kaip dar isvis toks keistas tingejimas atsiranda?Jei diedas blogas lovos reikaluose ,tai jo ,galima patingeti ,bet jei ne?Kodel tingima?
Papildyta:
QUOTE(gyvenanti @ 2010 10 01, 13:36)
as niekada nekaltinau kitos moters jei ka wink.gif

Bet jusu pirmi postai kalbejo apie tai ,kad vyro meiluze laikote priesu.O kodel jus ja laikote priesu ,kodel ne vyras jums- priesas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Tamara=: 01 spalio 2010 - 11:39
Aš tai visada maniau ir manysiu, kad jei jau kažkuris ieško meilužio (nesvarbu ar tai vyras, ar moteris), vadinasi kažkas negerai asmeninėje lovoje arba buityje. Pirma reik aplink save apsikuopti, o tik vėliau ieškoti kaltų.
Ir aplamai yra dviejų tipų meilužių - tokie, kuriems tik susitikimai svarbūs ir tokie, kuriems tų susitikimų negana. Bet tai jau kita tema. Žmonės susitinka, tuokiasi, skiriasi, vėl susitinka. Gyvenimas juk nestovi vietoje.
Juokinga, kai išduotosios nekenčia meilužės smile.gif Kuo ji čia dėta ? Ir aplamai, jei ne ji, tai bus kita ir dar kita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 01 spalio 2010 - 11:43
QUOTE(=Tamara= @ 2010 10 01, 12:38)
Va ,kai yra ta priezastis ,tada jo ,tada tas vyra -kabielius.Bet kai zmonos neduoda savo vyrams tik del to ,kad tingi ...nu zinai ...kaip galima tingeti tame reikale ,kaip dar isvis toks  keistas tingejimas atsiranda?Jei diedas  blogas lovos reikaluose ,tai jo ,galima patingeti ,bet jei ne?Kodel tingima?
Papildyta:

Bet jusu pirmi postai kalbejo apie tai ,kad  vyro meiluze laikote priesu.O kodel jus ja laikote priesu ,kodel ne vyras jums- priesas?

jus isimate fraze is konteksto schmoll.gif pasakiau patarle tokia..tiesiog man idomu buvo pasigilinti i tai,ko jam truko ..kaip jus mastot..
vakar suzinojau,kad mano vyras manes bijo blink.gif du nestumai is eiles ir jis sutapatino mane su nelieciama sventove..bijojo pasakyti ko nori blink.gif bet dabar jau daug ka zinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 10 01, 13:43)
vakar suzinojau,kad mano vyras manes bijo blink.gif du nestumai is eiles ir jis sutapatino mane su nelieciama sventove..bijojo pasakyti ko nori blink.gif bet dabar jau daug ka zinau rolleyes.gif

Va jums ir atsakymas wink.gif Tik vakar sužinojote tą ar aną. Klausyti ir matyti ko reikia jam reikėjo daug anksčiau, nei įsisuko meilužė.
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 10 01, 12:43)

nu va kaip gerai.. svarbu judat i prieki.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 10 01, 13:43)
jus isimate fraze is konteksto schmoll.gif pasakiau patarle tokia..tiesiog man idomu buvo pasigilinti i tai,ko jam truko ..kaip jus mastot..

Oi ,tik nesakyki, kad ne sirdies gilumoje jos nekeiket ...taip nebuna.
O ,kad jis bijo jusu ,tai ne tai ,kad sventoves ,bet ,gal kaip amziais rypuojancios ,kaip anties ,nescios moters ,kurios negalima net priliesti ,kad nesubyretu ...Turit uzbaigti tuos pastojimus istisinius .Spesit ,prisigimdysit tu vaiku ,duokit vyrui pasidziaugti jumis nenescia.
Papildyta:
QUOTE(Tokata @ 2010 10 01, 13:40)
.
Juokinga, kai išduotosios nekenčia meilužės smile.gif Kuo ji čia dėta ? Ir aplamai, jei ne ji, tai bus kita ir dar kita.

Ir dar kaip nekencia ,vaikystej maciau tokiu a\tveju ,kai kaiminkos vyru meiluzems langus baladodavo biggrin.gif Nu ot dury baby ,snukius savo diedams reikia baladoti ,o ne meiluziu langus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Tamara=: 01 spalio 2010 - 11:56