nu galit mane laikyt atsilikusia.bet as ne matau prasmes buti meiluze.TIK MEILUZE.kame tas idomumas?zinau,kad jau nukrypau nuo temos.nes autore norejo tik issiaiskint ka meiluzes daro kitaip nei zmonos.bet kadangi cia daug jau nukrypimu buvo,tai as ir isiterpaiu.taip,man patinka seksas,as nesu vienuole,bet ir nesu kazkokia isprotejus kurtizane,kad vyrai pas mene butu i eile surasyti.gaeciau taip elgtis,pasak ju,esu grieko verta,bet kam tai man?
jus cia tiek daug snekat apie seksa,jog atrodo kiekvienos moters pareiga buti pantera lovoj.na,taip,cia nieko blogo,be jei ta pantera visada tik meiluzes statusu,tai kokio velnio?negi moters prigimtis,ne seima?oi,jau kaip davatka kalbet pradejau,tikrai tokia nesu

as tik noriu temos autorei patart,kad nesiaukotu del vyro.gerai,ji dabar lyg ir pakyleta tos minties,kad atkovot is meiluzes,bet ar neprades jos vyras taikyt sios terapijos,kai ji vel bus ne formoj?man tai jau iskenteta

o ka as norejau pasakyti tuo,kad savo vyrui atrodau seksuali skalbinius dziaudama,o tai,kad normalus zemiskas vyras neiesko misku fejos,kuri jau gime nudepiliuota,su makiazu ir su kamasutra smegenyse.jei vyras iesko pasiteisinimu,vadinasi jis dar nesusitupejes.as manu brandus santyiai tik brandaus amziaus zmonems.oi,gal ir perdejau.nieko nenorejau izeist.tik msprendziu pagal save.jauna buvau-ir ambicijos buvo,ir naivumas ir tikejimas jog verta princo,o daryt del to noeko nereikia.aisku,patirtis daro savo,antri santykiai visai kitokie
Papildyta:p.s. oka meiluzes veikia per kaledas ir velykas ar naujus metus,kai visi vyrai svencia savo seimose?tik siaip domu.nes kai buvau vienisa ir visi draugai svesdavo savo seimu rate,as lb jauciausi nereikalinga niekam ,apart mamai,bet kas ta mama,grizti namo i lova viena?