Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepkit svetimu vyru meiluzes:)

QUOTE(4mamyte @ 2010 10 01, 18:25)
tikrai ir skalbiu prie jo(ne rankom),tik nesidepiliuoju niekada,nes manau vyram to matyt nereikia.bet jis,kadangi normalus vyras,tai amn pasako-tu man seksuali net kai skalbnius dziaustai.

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 10 01, 15:34)
tikuos nutrauke,pagyvensim pamatysim..

tokiu minciu kilo..netgi yra sansas su jo draugu..bet nenoriu nusileisti iki jo lygio..o jei niekas nesikeis,sventuoles vaidinti nezadu blush2.gif
Papildyta:

vat sito as irgi bijau..

kai as isgyvenau kazkada trauma nuo vyro neistikimybes,ejau net pas psichologe(na ir durnike buvau)tai ji man patare irgi buti neistikimai,nes niekaip nesugebejau atleist vyrui.jauna,gi buvau.bet as dziaugiuosi,kad tuo nepasinaudojau,nors bandziau.galiuy pasakyti-is kart butu buve skyrybos,nors kodel tas blogai?juk jos veliau ar anksciau ivyko.. g.gif bet bent jau mano sazine pries vaikus rami biggrin.gif db jie dideli ir mes pasikalbam apie tuos dalykus.tai as db drasiai jiems galiu aiskinti apie seimos vertybes.juk gyvenimas nesibaigia tik vyru,jis svarbus-be abejo,bet juk mes turim ir vaikus!!!ir jie kai mirties patale gulesim paduos mums vandens,o ne vyrai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Tokata @ 2010 10 01, 17:29)

atsiprasau,per skubejima ne taip issireiskiau.zinoma depiluojuos,tik ne namie,o pas kosmetike lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(4mamyte @ 2010 10 01, 17:42)
kai as isgyvenau kazkada trauma nuo vyro neistikimybes,ejau net pas psichologe(na ir durnike buvau)tai ji man patare irgi buti neistikimai,nes niekaip nesugebejau atleist vyrui.jauna,gi buvau.bet as dziaugiuosi,kad tuo nepasinaudojau,nors bandziau.galiuy pasakyti-is kart butu buve skyrybos,nors kodel tas blogai?juk jos veliau ar anksciau ivyko.. g.gif bet bent jau mano sazine pries vaikus rami biggrin.gif db jie dideli ir mes pasikalbam apie tuos dalykus.tai as db drasiai jiems galiu aiskinti apie seimos vertybes.juk gyvenimas nesibaigia tik vyru,jis svarbus-be abejo,bet juk mes turim ir vaikus!!!ir jie kai mirties patale gulesim paduos mums vandens,o ne vyrai biggrin.gif

Papildyta:

atsiprasau,per skubejima ne taip issireiskiau.zinoma depiluojuos,tik ne namie,o pas kosmetike lotuliukas.gif

is pradziu nesupratau ko isputei akis,net supykau.tik kai issikaiciau pati,tada supratau ka parasiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 10 01, 17:29)

nesidepiliuoja prie vyro akiu, tik skalbia jam matant(o cia reik slepti? ir net skalbinius dziaustyti vyrui nematant?)

4mamyte vistiek nepagaunu esmes, nes jus gyvenat mano maymu kaip ir dauguma zmoniu...

kazkada teko skaityti delfi tema,apei miegojima atskirai kuri laika po gimdymo, viena komentatore vos ne keike straipsni ir aukstino savo "didvyriskuma(cia as taip issireiskiu),nes ji mat patenkindavo savo vyra visada ir visur,ne kai paeit po gimdymo negalejo... schmoll.gif as asmeniskai nesuvokiu tokio aukojimosi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 01 spalio 2010 - 16:54
QUOTE(Reika @ 2010 10 01, 15:51)
. schmoll.gif  as asmeniskai nesuvokiu tokio aukojimosi.

Man pati fraze-tenkinti vyra,kazkokia keista.Abu tenkintis turi smile.gif arba abu arba ne vienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2010 10 01, 18:25)
Man pati fraze-tenkinti vyra,kazkokia keista.Abu tenkintis turi smile.gif arba abu arba ne vienas  smile.gif

na ji jam tik Ciu**e...tai net nezinau koks jai is to pasitenkinimas buvo...
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 10 01, 19:58)

biggrin.gif biggrin.gif tai jus sakot ,kad po gimdymo to daryti negalima ? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(4mamyte @ 2010 10 01, 18:25)
o meiluziu man gaila.nes jos tik zaisliukai aistrai patenkint,bet emociskai ju niekas nerisa.

O tai kaip galvojat -vede vyrai meiluzems ne zaisliukai?
Atsakyti
galima biggrin.gif
tik jei moteris su savaites laiko kudikiu, neissimiegojus pavargus, o vyras aiskina "c*** nes as noriu sexo,kitaip pas kita iseisiu", tai na toks didvyriskumas reikalingas ir dar didziautis tuo...kad va viska padarei,kad tik vyras meiluzes neieskotu.

ka vyras ranku neturi doh.gif

O tai kaip galvojat -vede vyrai meiluzems ne zaisliukai?

na nevisi, nevisi, dar yra Pinigines kategorija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 01 spalio 2010 - 18:09
QUOTE(Reika @ 2010 10 01, 20:08)
galima biggrin.gif
tik jei moteris su savaites laiko kudikiu, neissimiegojus pavargus, o vyras aiskina "c*** nes as noriu sexo,kitaip pas kita iseisiu", tai na toks didvyriskumas reikalingas ir dar didziautis tuo...kad va viska padarei,kad tik vyras meiluzes neieskotu.

ka vyras ranku neturi doh.gif
na nevisi, nevisi, dar yra Pinigines kategorija smile.gif

Oi ne ,ne visi vaikai rekiantys ,kiti yra labai ramus .O gal ji pati norejo tai padaryti?Nemanau ,kad normali moteris , vyrui pasakius taip ,kaip tu pasakei biggrin.gif , puls tai daryti .
Pinigines kategorija yra ,kas be ko .As zinau tokius atvejus ,kai vyrai susipazysta su moterimis vien tik tam ,kad is ju paskui ko paprasytu -paslaugos kokios ar padejimo . biggrin.gif
Atsakyti
nu galit mane laikyt atsilikusia.bet as ne matau prasmes buti meiluze.TIK MEILUZE.kame tas idomumas?zinau,kad jau nukrypau nuo temos.nes autore norejo tik issiaiskint ka meiluzes daro kitaip nei zmonos.bet kadangi cia daug jau nukrypimu buvo,tai as ir isiterpaiu.taip,man patinka seksas,as nesu vienuole,bet ir nesu kazkokia isprotejus kurtizane,kad vyrai pas mene butu i eile surasyti.gaeciau taip elgtis,pasak ju,esu grieko verta,bet kam tai man?
jus cia tiek daug snekat apie seksa,jog atrodo kiekvienos moters pareiga buti pantera lovoj.na,taip,cia nieko blogo,be jei ta pantera visada tik meiluzes statusu,tai kokio velnio?negi moters prigimtis,ne seima?oi,jau kaip davatka kalbet pradejau,tikrai tokia nesu schmoll.gif as tik noriu temos autorei patart,kad nesiaukotu del vyro.gerai,ji dabar lyg ir pakyleta tos minties,kad atkovot is meiluzes,bet ar neprades jos vyras taikyt sios terapijos,kai ji vel bus ne formoj?man tai jau iskenteta blush2.gif blush2.gif o ka as norejau pasakyti tuo,kad savo vyrui atrodau seksuali skalbinius dziaudama,o tai,kad normalus zemiskas vyras neiesko misku fejos,kuri jau gime nudepiliuota,su makiazu ir su kamasutra smegenyse.jei vyras iesko pasiteisinimu,vadinasi jis dar nesusitupejes.as manu brandus santyiai tik brandaus amziaus zmonems.oi,gal ir perdejau.nieko nenorejau izeist.tik msprendziu pagal save.jauna buvau-ir ambicijos buvo,ir naivumas ir tikejimas jog verta princo,o daryt del to noeko nereikia.aisku,patirtis daro savo,antri santykiai visai kitokie
Papildyta:
p.s. oka meiluzes veikia per kaledas ir velykas ar naujus metus,kai visi vyrai svencia savo seimose?tik siaip domu.nes kai buvau vienisa ir visi draugai svesdavo savo seimu rate,as lb jauciausi nereikalinga niekam ,apart mamai,bet kas ta mama,grizti namo i lova viena? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(4mamyte @ 2010 10 01, 20:51)
p.s. oka meiluzes veikia per kaledas ir velykas ar naujus metus,kai visi vyrai svencia savo seimose?tik siaip domu.nes kai buvau vienisa ir visi draugai svesdavo savo seimu rate,as lb jauciausi nereikalinga niekam ,apart mamai,bet kas ta mama,grizti namo i lova viena? blush2.gif

O kai as ,po skyrybu ,buvau viena -mane visi draugai visada visur kviesdavosi (seimas turedami\) ,nes jie zinojo ,kad as draugu su kadrais nemaisau .O jei jusu drauges prisibijo ,nes jus vartote ju vyrams akis ,tai todel ir sededavot viena per sventes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Tamara=: 01 spalio 2010 - 18:54
QUOTE(4mamyte @ 2010 10 01, 17:25)
skaiciau as snd jusu rubrikele.ir sis vienintelis pasisakymas man lipo.nu kokia nesamone list i sikna vyrui?kazkoks absurdas?ar tai jau mes moterys tokios beviltiskos durneles,kad tik turim ziuret vyru interesu ir kaip juos patenkint?
<...>
bet jis,kadangi normalus vyras,tai amn pasako-tu man seksuali net kai skalbnius dziaustai.ka as tuo noriu pasakyt?ogi ta-kad normalus vyras turi ir matyti kai jo moteris dirba namuose ir padeti,ir nebegti i kaire kai tik koks sunkumas uzgriuna.

Yra vyrai, del kuriu verta stengtis, ir yra, del kuriu neverta. Ta, kuri nesupranta, kam stengtis del vyro, tikriausiai niekada to verto vyro ir neturejo 4u.gif

QUOTE(Reika @ 2010 10 01, 18:58)

O matyti, kad mylimam, brangiam zmogui yra gerai, ne pasitenkinimas? Tame gal ir beda, kad kai kurios nori tik imti, bet ne duoti smile.gif

QUOTE(4mamyte @ 2010 10 01, 19:51)
Papildyta:

Susirenka visos kartu ir svencia. Cia supermamoj gi per AZ susiraso smile.gif. Ir oooj kaip visi vyrai i ta baliu patekt nori, tik zmonos neisleidzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2010 10 01, 20:57)
Susirenka visos kartu ir svencia. Cia supermamoj gi per AZ susiraso smile.gif. Ir oooj kaip visi vyrai i ta baliu patekt nori, tik zmonos neisleidzia  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif duok penkis ,malacius lotuliukas.gif
Atsakyti