QUOTE(_buterfly_ @ 2010 10 01, 11:17)
paskaiciau jusu tema ir man pasidare jusu gaila- visos alei vienos kalbate kad tik geriau itikti vyrui, kaip tai padaryti ir t.t. ir del kazkokio muzikelio norit paaukoti savo interesus, laisva laika, pomegius ir t.t o kur jus pacios? apturejau nemazai patirties su ex tai galiu pasakyti viena- nores- iseis, nenores- niekur neis ir gali stengtis nesistengus, jei reikes tai ir pabegs. todel siulau kiekvienai susirasti toki vyra, kuris myles, kuris ant ranku nesios ir kuriam nereikes organizuoti sekso ant gimdymo stalo ar nereikes kazko ypatingo daryti kad nepabegtu pas kita
skaiciau as snd jusu rubrikele.ir sis vienintelis pasisakymas man lipo.nu kokia nesamone list i sikna vyrui?kazkoks absurdas?ar tai jau mes moterys tokios beviltiskos durneles,kad tik turim ziuret vyru interesu ir kaip juos patenkint?turejau as ivairiu variantu.net vos netapau vedusio vyro meiluze.bet ne todel,kad jo zmona nepatenkino ar pan.tiesiog jis kuilys is prigimties.ir cia jau nieko nepakeisi.yra tiesiog vyru,kuriems garbes reikalas pasikrust su meiluze ir tiek.zinau ir toki atveji,kai vyras buvo istikimas 15m.bet kadangi zmonai visada "skaudedavo"galva,tai jis pagaliau zmogus neatlaike.tai cia as suprantu,nes nesamone myletis su vyru 1 karta per 2men.bet jei vyras negali susilaikyti 1 savaite,tai jau niekas jo nepataisys,ejo jis i kaire ir eis.pirmas mano vyras buvo neistikimas.temos autorei noreciau pasakyti,kad as irgi suzinojus galvojau jog padetis pasikeis,juo lab,kad jis super atgailavo,ir net mano akyse menkino ta meiluze.net sutiko duoti jos tel nr(nors jai buvo pazadejes niekada to nedaryti),kad galeciau su ja susitikti ar pakalbeti.seniai tas buvo,neidomu prisiminti.tik db suprantu-padare viena karta,padarys ir daugiau.nu duok dieve as klystu.niekjam nelinkiu to isgyventi.o meiluziu man gaila.nes jos tik zaisliukai aistrai patenkint,bet emociskai ju niekas nerisa.o daugumai vyru(be sekso)dar ir seimos reikia
db gyvenu su normaliu,ir jaunesniu vyru,kuriam seima yra vertybe.tikrai ir skalbiu prie jo(ne rankom),tik nesidepiliuoju niekada,nes manau vyram to matyt nereikia.bet jis,kadangi normalus vyras,tai amn pasako-tu man seksuali net kai skalbnius dziaustai.ka as tuo noriu pasakyt?ogi ta-kad normalus vyras turi ir matyti kai jo moteris dirba namuose ir padeti,ir nebegti i kaire kai tik koks sunkumas uzgriuna.negyvenam mes kaip pasakoj,buna ir sekso pertraukeliu,as juk ne uz pinigus iskvieciama p[rostitute,kad bet kada su juo smaginciausi.bet bet kartais,nerslepsiu,tycia ji uzvedu jam darbe bunant ar kur,kad namo parlektu kol vaiku nera.nu vis tik metai-patirtis savo daro.nelepinu kasdien,bet kartais pagalvoju ir apie ji.tik toks mano receptas.pati nzn kiek ilgai jis galios,gal irgi jaunesne susiras.siam pasauly del nieko nesi tikras.bet as zinosiu,jog neaukojau del jo savo gyvenimo,o vis tik dejau pastangu,kad jaustusi reikalingas ir geidziamas
p.s. gyvenam jau 9 metus
!