Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepkit svetimu vyru meiluzes:)

QUOTE(Ragaina @ 2010 10 04, 20:44)
. nu tokias tai pliku uzpakaliu i roziu kruma sodint

sutinku biggrin.gif
bet nezinai kas ir kada trenks per galvele ir ka iskresi.. kol turi vyra,seima-susilaikyt yra del ko,o kai viena-taigi ruroj velnias tik ir sedi bigsmile.gif lotuliukas.gif
ne ne,laisvu moteru i meiluzes imti nereikia.. vede vyrai tai zino biggrin.gif
Atsakyti
Mano sios drauges pavyzdziu tai ji spaude ji... klausinejo ka jis su seima galvoja daryt... ir tt ir pan. Ir kuo labiau spaude - tuo labiau jis bego... Ir vyro zozdziai, o ji negirdejo, nes nenorejo girdeti "antros seimos man nereikia" "is seimos i seima as neisiu - nebent i laisve" biggrin.gif galvoju, kad vyrai daznai pasako ta ka is tiesu galvoja... o mes kaltos pacios, kad negirdime - ko nenorime girdeti... nesvarbu ar zmonos mes, ar meiluzes
Atsakyti
QUOTE(piktas velniukstis @ 2010 10 04, 20:29)
Jūs esate kompetetinga psichologė  bigsmile.gif

Agha. Ziauriai. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 04, 20:49)
sutinku  biggrin.gif
bet nezinai kas ir kada trenks per galvele ir ka iskresi.. kol turi vyra,seima-susilaikyt yra del ko,o kai viena-taigi ruroj velnias tik ir sedi  bigsmile.gif  lotuliukas.gif
ne ne,laisvu moteru i meiluzes imti nereikia.. vede vyrai tai zino  biggrin.gif

o manes i meiluzes ir nereik imt , mane jau i zmonas galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2010 10 04, 21:07)
o manes i meiluzes ir nereik imt , mane jau i zmonas galima  lotuliukas.gif

nu va,rask tu dabar toki didvyri kuriam reik zmonos ..antros biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 04, 21:11)
nu va,rask tu dabar toki didvyri kuriam reik zmonos ..antros  biggrin.gif

tokiu tai yra, nors siupeliais semk ir kamazu vezk lotuliukas.gif bet rask tu toki- kurio man reik bigsmile.gif vo tai butu stebuklas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2010 10 04, 21:13)
tokiu tai yra, nors siupeliais semk ir kamazu vezk  lotuliukas.gif  bet rask tu toki- kurio man reik  bigsmile.gif  vo tai butu stebuklas biggrin.gif

nu jo,cia sunkiau jau nei meiluzi rasti.. cia reik jau gyvenimo zmogu atrast ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 04, 21:11)
nu va,rask tu dabar toki didvyri kuriam reik zmonos ..antros  biggrin.gif

cha cha, vat butent - zmonos savo pasikeitusiu elgesiu (nes kazkada tai buvo zavios) taip prigasdina vyrus, kad jie vesti (meiluziu) nebenori ilgam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puka_Bum: 04 spalio 2010 - 20:26
QUOTE(Puka_Bum @ 2010 10 04, 21:25)
cha cha, vat butent - zmonos savo pasikeitusiu elgesiu (nes kazkada tai buvo zavios) taip prigasdina vyrus, kad jie vesti (meiluziu) nebenori ilgam biggrin.gif

statistika raso - kad po skyrybu vyrai tampa demesingesni ir labiau atsidave antrajai partnerei..o po skyrybu moterys- tampa reiklesnes, arsesnes ir greiciau pasiruosusios "iskraustyt" nedoreli is savo gyvenimo biggrin.gif

kaip yra is tiesu gyvenime- sunku pasakyti..nesigilinau dar...
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2010 10 04, 21:28)
statistika raso - kad po skyrybu vyrai tampa demesingesni ir labiau atsidave antrajai partnerei..o po skyrybu moterys- tampa reiklesnes, arsesnes ir greiciau pasiruosusios "iskraustyt" nedoreli is savo gyvenimo  biggrin.gif

kaip yra is tiesu gyvenime- sunku pasakyti..nesigilinau dar...

Pirma sakinio dalim tikiu, nes taip tvirtino mano ex'o buvusi zmona - matydama musu santykis biggrin.gif
antra sakinio dalim tikiu biggrin.gif
Atsakyti
Statistika "sako" dideles nesamones,nes jei sakytu tiesa-nepakeltume jos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 04, 21:31)
Statistika "sako" dideles nesamones,nes jei sakytu tiesa-nepakeltume jos  lotuliukas.gif

tas statistikas dazniausiai sudaro "masine dauguma" , ne kas kita smile.gif nor svisur ir visada buna isimciu smile.gif
bet as linkusi tiket butent sia statistika biggrin.gif nors kitoms kartais ir priestarauja mano mintys ar suvokimai,ar matoma kitu patirtis...
Atsakyti