Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepkit svetimu vyru meiluzes:)

QUOTE(wit @ 2010 10 04, 16:27)
dabar ji euforijoj kokia ji grazi ir seksuali ir kokia vel reikalinga vyrui. taciau naturalu kad ne viena karta dar kils klausimas kodel taip ivyko. bus nepasitikejimas savimi ir juo.

na o kodel negali taip atsikikti,kad nebekils jiems klausimu ar nepasitikejimu? gal pabudino viens kita is letargo miego,ir nuo siol jie dar labiau vienas kitu susizavejo,ir tiek kad jiems abiems jau nei motais ta i tarpa patekusi mergaite.

gal..
o gal kaip ir jus spejat- laikina, ir grius dangus neilgai trukus ties ju stogu.

bet tai ar reikia dabar tai teigti paciai autorei,kad taip ir bus,esi kvaila kad dabar manai kitaip?? na, as visdel to linkusi skatinti teigiamai i viska ziureti,o ne pesimistiskai.

ji labai naturaliai pati priima,kad gali buti ,jog viskas ir sugrius,ir tektu skirtis. ne pasaulinio masto tragedija. o tik kintantis gyvenimas su ji lydincias naturalias isgyvenimais.
bet siuo metu ji megina,ji dziaugiasi,atranda save,malonumus su vyru, kasdieniai rupesciai su vaikais neuzgoze noro ir i kirpykla nueiti,ar nusipirkti sau dailaus rubelio.
absoliuciai sveikintinas poziuris.
jei ji neis i kirpykla,jei ji nenusipirks rubelio,jei ji nesimegaus sexualumu savo,ir zaidimais laisvu laiku su vyru( ka jus cia meginat ivardinti dabar jai,kad ji susikure iliuzija,begrazedama ir besistengdama atrasti savo moteriskuma) - tai ji ir liks tiems vaikiukams snarglius sluostyt,papilkijusiais plaukais,ir istanmpyta kambarine maikute beslankiojanciu seseliu po namus. ji daro teisingus pasikeitimus. jei ne su siuo vyru- tai su kitu- jai tai bus tik i nauda. poziuris i save,i seimynini gyvenima,ir gebejimas partneryste derint su motinyste.

kodel butinai tai ja nuvesti turi i prazuti???? nesuprantu kuo klaidinga mano teorija,ir teisinga pesimizmo pilna jusiske.

manojoj bent jau nera vienareiskmiskos prazuties pranasystes. terpe sprest ir rinktis.kad ir kur nuvestu sprendimai. pasirinkta dabartine jos strategija- ja daro laiminga. o to ir reikia zmogui. siekti buti laimingu.
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2010 10 04, 16:41)
na o kodel negali taip atsikikti,kad nebekils jiems klausimu ar nepasitikejimu? gal pabudino viens kita is letargo miego,ir nuo siol jie dar labiau vienas kitu susizavejo,ir tiek kad jiems abiems jau nei motais ta i tarpa patekusi mergaite.

jums teko ka nors panasaus isgyventi?
labai dziugu kad autore galbut suprato kaip ir ka reikia daryti/ taciau is to ka ji raso galima susidaryti vaizda kad ji dabar labai apgaulingoj euforijoj. as toli grazu ne pesimiste tik esu uz naturalias emocijas. kada jos pritemptos ir dirbtines-tai nepadeda o kenkia.manote kad per kelias dienas galima issiaiskinti neistikimybe,uzmirsti trecia zmogu ir isgyventi visas emocijas? jus ziauriai klystat. ziauriai.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 10 04, 15:08)
Nesu maciusi moters, kuriai butu viskas gerai po suzinojimo, kad vyras turi meiluze. Nebent, kokia smegenu sfera, atsakanti uz jausmus ir emocijas yra ispjauta. Jus studijavote ka nors? pamenate psicho kursa? Tik tiek.
Beje, baikit man kaisioti mane pacia ir aiskinti man ka daryti. Bo as galiu jums pasakyti, kur reikia eiti.

QUOTE(Liwita @ 2010 10 04, 16:16)
Pažįstu viena šeimą...vyras buvo neištikimas savo žmonai...jis Švedijoje ji tuomet buvo LT .Kaip ji sužinojo? Ogi toji iš Švedijos pradėjo ieškoti galimo vaiko tėvo po Lt(ten buvo visa LT vyru brigada  biggrin.gif ) Tai nutiko maždaug prieš 6 metus  g.gif .Ir matytumėte kaip jie toliau, po žmonos atleidimo jam,gražiai gyvena ir jos neapėmė jokia gili depresija  smile.gif
Taigi nenurašykime ir autorės šeimos  smile.gif

QUOTE(wit @ 2010 10 04, 16:27)
nieks ir nesako kas autorei bus tokia depresija kad ji eis zudytis ar zudyti savo vyro smile.gif taciau tokie ivykiai be pasekmiu nepraeina. dabar ji euforijoj kokia ji grazi ir seksuali ir kokia vel reikalinga vyrui. taciau naturalu kad ne viena karta dar kils klausimas kodel taip ivyko. bus nepasitikejimas savimi ir juo. ir tai labai naturalu.ir absoliuciai nepritariu Ragainai -ji raso teorija.gyvenime viskas visiskai kitaip-vieniems daugiau kitiems maziau bet is esmes visiems labai panasiai smile.gif

QUOTE(wit @ 2010 10 04, 16:57)
jums teko ka nors panasaus isgyventi?
labai dziugu kad autore galbut suprato kaip ir ka reikia daryti/ taciau is to ka ji raso galima susidaryti vaizda kad ji dabar labai apgaulingoj euforijoj. as toli grazu ne pesimiste tik esu uz naturalias emocijas. kada jos pritemptos ir dirbtines-tai nepadeda o kenkia.manote kad per kelias dienas galima issiaiskinti neistikimybe,uzmirsti trecia zmogu ir isgyventi visas emocijas? jus ziauriai klystat. ziauriai.

kas sako kad neverkiu?verkiu,tik nebutina tuo girtis..skaudu?labai..bet nebutina nuolat depresuoti..tas periodas niekada nebus uzmirstas..bet nenoriu isterikuoti..noriu kazkaip isgyventi.susigyventi su ta mintimi..su tuo smugiu.gal renkuosi apgaulinga kelia..gal..gal finalas bus kitoks nei esu nusipiesusi..gal..tai kas musu nenuzudo,padaro stipresniais..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenanti: 04 spalio 2010 - 16:06
QUOTE(gyvenanti @ 2010 10 04, 13:45)
sveikos ir sveiki visi nelike abejingi temai 4u.gif

nu o kaip vyras?? jo elgesys? ka jis daro,ko nedaro? tai svarbu,nes dabar jo itaka jums labai stipri.. ax.gif
saunu,kad saves neuzmirstat,bet tarp lekimu dabar visur,stabtelekite,pajauskite ar tai ka darote -tikra ir ar tikrai norite to.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 10 04, 17:05)
kas sako kad neverkiu?verkiu,tik nebutina tuo girtis..skaudu?labai..bet nebutina nuolat depresuoti..tas periodas niekada nebus uzmirstas..bet nenoriu isterikuoti..noriu kazkaip isgyventi.susigyventi su ta mintimi..su tuo smugiu.gal renkuosi apgaulinga kelia..gal..gal finalas bus kitoks nei esu nusipiesusi..gal..tai kas musu nenuzudo,padaro stipresniais..

va apie tai as ir kalbejau smile.gif
bando cia kaip kas aiskinti kad jus to nejauciate
o koki buda jums is to isbristi ir kaip gyvento toliau-niekas jums nepatars. pati turite nuspresti ka ir kaip daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 10 04, 17:05)
kas sako kad neverkiu?verkiu,tik nebutina tuo girtis..skaudu?labai..bet nebutina nuolat depresuoti..

O kam ta mano posta pacitavai g.gif Aš juk tik parašiau kad šeimos ir toliau po neištikimybės gražiai gyvena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 10 04, 16:57)
1.jums teko ka nors panasaus isgyventi?
2. jus ziauriai klystat. ziauriai.

1.teko. dar ir ne tokiu fintu isgyvent teko.

2. kas vienam skanu-kita vimdo. kas vienam klaida- kito isgyvenimo sprendimas.

jei as labai baisingai ziauriai klystu,kad autore TEISI i viska stengdamasi ziureti su optimizmu ir spresti problema,o ne savigrauza ar savizuda uzsiimineja (ka jus ir skatinat su savo- oj tu atsimerksi,oj tu pamatysi, bus depresija,bus blogai) - tada as aplamai visa savo gyvenima gyvenu labai klaidingai,
mano laime- tai ziauri klaida.
tada ir visu kitu zmoniu,pasizyminciu optimizmu ir atkaklumu -gyvenimas ziauri klaida.

visos diskusijos butu nieko, visos (ypac kur sarkazmu dalinosi moteriskes) - pilnos kazko idomaus,pamokancio,ir svetimos patirties spalvu sotu.
bet tie teigimai tokie,kad tau bus blogai, tu durna kad stengiesi,o dar kad i kirpykla eini,ir dziaugiesi maloniu sexu su vyru (beje,autore pradzioj temos pasake,kad ja tai uzvede sexualiai,zinia kad jis buvo nuklydes ir gryzo) - tai ka jai daryt tada jusu manymu reikejo??

ka jus patarsit moteriai pilkai,nesimylinciai,aplink vaikus tik sokinejanciai buity????

logiska- visos kaip viena patars- tu gali kirpykla nueik ar ka.. gal koki rubeli nusipirk, aistras pakurstysi miegamajame..save mylek,nes kitaip busi nereikalinga.o jei ne- tai nafig tokia lepse reikalinga vyrui???

ta ji ir daro. ir dabar ji durna,akla,naivi?
tai kada zmogui pasitaisyt,kada susivokt,ir keistis,jei ne po akivaizdziu klaidu?
nuleist rankas dabar jai belieka,ir pasakyt sau- per velu ! viskas ..buvau durna... ate..sudie gyvenimeli. nes jei keisiuos-niekuo nebepades..

pasikartosiu truputi- ne jums kiekvienai priestaraujanciai ir juoda debesi kurianciai personai mano zodziai. viskas tik autorei. stiprybes tau ,kuriant save naujame paveiksle, smagesniame,grazesniame, moteriskesniame zmonos,meiluzes,mamos statuse 4u.gif (meiluzes- ne svetimautojos,o zmonos su vyru)
jei nepasiseks- nereiskia kad darei blogai, reiskia kad ne jis tavo zmogus,arba tu ne jo 4u.gif 4u.gif 4u.gif o savo tikraja pusele zmones iesko kaikurie ilgus amzius,daug klaidu pridare,o kai kurie sventai tiki esama partneryste,ir nagais bei dantim ja gina iki grabo lentos,kad ir kaip kitiems tai atrodo absurdiska ir beprasmiska ir klaidinga.

p.s. susilaikysiu nuo sekanciu komentavimu kuriam laikui. nes perdaug sirgti svetimom psichologinem ligom- nera sveika.

sekmes ir pozytivesniu nuotaiku visame kame 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(wit @ 2010 10 04, 17:14)
va apie tai as ir kalbejau smile.gif
bando cia kaip kas aiskinti kad jus to nejauciate

jokiasi budais nesakiau,kad ji to nejaucia. tik sakiau, kad to skatinti nedera,su ivairiausias teiginiais kad ji per didelej euforijoj,zlugs viskas ka ji kuria.
jus teigdamos, kad ji skrajoja padebesiais- nepasigilinot ar ji neverkia vakarais su vyru susedusi,snekedama apie viska.

as neneigiau,kad jausmu buna visokiu.ties viskuo,ko nezinau as ir nezinot jus apie ja- as rasiau po maziausiai du galimus variantus. ir beje- nepamirsau prideti ,kad galbut jus ir teisios- ir smuks ji,ir verks,ir kentes- bet tai ne del to kad jus teigiat..o tik del to kad pritruko jai optimizmo ir meiles sau. mes nezinom kada musu aptarinejamam objektu pritruks to,nes jos mes sitiek nepazystam.
stiprybes pritruksta kai verkia zmogus.tokiu atveju palaikyt ,manau labiausiai verta,o ne dauzyt per veida su juodom pranasystem.

nepykit ,kad jusu postams ir mintims skyriau tiek laiko 4u.gif ne kazkokio piktybisko siekio vedama as, tenoriu kad autorei uztektu jegu neuzsiverkti per giliai.. gaila man jos, ji suklydo skaudziai,ir sulauke labai skaudziu pasekmiu.
todel tie smukdantys zodziai,man pasirode, toli grazu, ne sprendimo ieskanciai moteriai taikytini.
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2010 10 04, 17:49)

jus absoliuciai nusisnekate visiskai neisiskaicius i tai kas rasoma..
taciau diskutuot -beviltiska smile.gif
P.S jei rasite nors viena mano posta kuriame teigiau kad reikia sedet ir verkt-padiskutuosiu.. taciau kadangi zinau kad nerasite tai pasakysiu tik tiek-ne raidziu ir sakiniu kiekyje slypi esme smile.gif dazniausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 10 04, 17:54)
)
P.S jei rasite nors viena mano posta kuriame teigiau kad reikia sedet ir verkt-padiskutuosiu.. taciau kadangi zinau kad nerasite tai pasakysiu tik tiek-ne raidziu ir sakiniu kiekyje slypi esme smile.gif dazniausiai smile.gif

nevisai tycia cia man tokie ilgi postai gavosi smile.gif nevisada iseina trumpai pasakyt

del p.s.- tai ar jus skaitet ka as rasiau? suprantu ,kad ilga posta sunku isiskaityt,bet tada ir nepykit taip,jei visko nesugaudet.
visumoj pries juodu debesu pranasavima pasisakiau. viena ten visisai duobe ispranasavo jai. o jus pridejot, kad as ziauriai klystu,nepritardama pesimizmo seklai ir ji vistiek klimps i depresija.

tai ne visai tai ko ji siekia,ar iesko SM siuo metu. ji stengiasi parasyti kad iesko sprendimu,o jus (ne viena persona) vietoj palaikymo,pasidomejimo,ar patarimu dar smugdot..
atsitiko- durna..nedavei- pesiekei. taisai klaidas- durna. vistiek paskesi depresijoj.

Atsakyti
neziurekite i gyvenima taip rimtai-vistiek jis baigsis biggrin.gif

Ragaina>>> nu rezkit kieno lova jus sildet apart saviskio??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 04, 19:10)
neziurekite i gyvenima taip rimtai-vistiek jis baigsis  biggrin.gif

Ragaina>>> nu rezkit kieno lova jus sildet apart saviskio???  bigsmile.gif

kad ne moteriskiu,tai tikrai cool.gif o siaip- vardus jums,ar ka? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragaina: 04 spalio 2010 - 18:14
QUOTE(Ragaina @ 2010 10 04, 19:13)
kad ne moteriskiu,tai tikrai  cool.gif  o siaip- vardus jums,ar ka?  lotuliukas.gif

nereik mums tu vardu.. baikit biggrin.gif idomu gi kiek,kaip,uz kiek? bigsmile.gif biggrin.gif
Nu ar verta buvo??
a ir ar negaila zmonu buvo? huh.gif
Atsakyti