Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gyventi kartu iki vestuvių? II dalis

Vis tik įdomu, ką Paradoksualė su tuo savo "vajei" norėjai pasakyt smile.gif
Papildyta:
Skaičiau temą nuo pradžių ir užkabino vienas sugretinimas, mano nuomone nelabai logiškas. Kažkuri prilygino visą šitą reikalą vairavimui, neva kol neturi popieriaus, tai ir vairuot negali, tai taip ir santykiuose - negalima be poieriaus kokybiškai kartu gyvent. Na taip, sutinku, kad vairuot galima tik gavus teisę tam. Bet kad tą popierių gaut, reikia pasimokint ir net du egzaminus išlaikyt. O tada jau įgyji teisę vairuot savarankiškai.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 09 30, 14:13)
Vis tik įdomu, ką Paradoksualė su tuo savo "vajei" norėjai pasakyt smile.gif

norejau pasakyti kad kazkoks antspaudas zmones vercia daryti baisius dalykus,net jiems to nenorint kartais... sitaip jie isvaisto veltui laika.
stengtis del seimos,del santykiu turi abu ,kaip kumstis laikytis ir tam nereik jokiu antspaudu.. zinoma jei yra noras.

Atsakyti
tai va kad....

Na šiaip gal ne antspaudas, o metų metus kalta į galvą mintis, kad turi būti tik taip ir ne kitaip. Ir kol esi jaunas, neturi patirties, išminties, tai ir žiūri tam vyresniam į burną, ką jis pasakys....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 30 rugsėjo 2010 - 13:20
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 11:17)

stengtis del seimos,del santykiu turi abu ,kaip kumstis laikytis ir tam nereik jokiu antspaudu.. zinoma jei yra noras.

o jei stengiamasi, jei santykiai kaip kumštis, ir dar antspaudas yr, ar ne geriau??
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 09 30, 14:21)
o jei stengiamasi, jei santykiai kaip kumštis, ir dar antspaudas yr, ar ne geriau??

jei to kazkam reikia-tai gerai.. bet kad geriau uz kazka kitka-nesakyciau,nes man pvz nereikia jokiu irodymu,jokiu pazadejimu,jokiu priesaiku-as kaifuoju nuo tos minties,kad salia manes zmogus savo noru,savo pasirinkimu,be jokiu stampu,be jokios itakos is salies ir be jokiu priesaiku.
Atsakyti
O tai jei jau butu su stampu, tai butinai ne savo noru?
Juokingi zmones tuom, kad bando visus iterpti i vienus remus. Kiekvienam savo. As negyvenau iki vestuviu ir man gerai, kita gyveno ir jai gerai. Svarbiausia kad mums visoms gerai, negali cia buti jokiu geriau ar blogiau. Kas gera vienam, kitam gali buti blogai. Savo galva galvot reik ir atsakyt uz savo sprendimus, kad ir kokie jie butu.
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 09 30, 13:21)

Kuom geriau? Nebent formalumus atlikt paprasčiau kažkuriuos. Ir tai... Juk dėl visko galima susitart iš anksto ir pas notarą patvirtint.

Man žmonos statuso norėjosi, kai buvau mažai uždirbanti, neturėjau vietos po saulę taip sakant buvau silpna ir pažeidžiama... Norėjosi kažkokio stabilumo ir saugumo garanto....
Papildyta:
QUOTE(Shania @ 2010 09 30, 13:58)
Juokingi zmones tuom, kad bando visus iterpti i vienus remus. Kiekvienam savo. As negyvenau iki vestuviu ir man gerai, kita gyveno ir jai gerai. Svarbiausia kad mums visoms gerai, negali cia buti jokiu geriau ar blogiau. Kas gera vienam, kitam gali buti blogai. Savo galva galvot reik ir atsakyt uz savo sprendimus, kad ir kokie jie butu.

Amen drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 09 30, 14:58)

bus gal ir kada su stampu,bet kol kas nejauciu poreikio ji det cool.gif
jus teisi,svarbiausia zmones laimingi-daugiau nieko nereikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 09 30, 12:53)
Galbūt, bet tokio pobūdžio informacija labai subjektyvi, todėl netinkama platiems apibendrinimams, nes galbūt galimybė, jog kitas bet kada gali išeiti, skatina atsakingiau spręsti partnerystę liečiančias problemas.

Sutinku tik su tuo, kad kiekvienoj taisyklej yra isimtys. Kita vertus stengtis del santykiu tik del baimes, kad kitas gali iseiti yra lygiai tas pats, kaip vaikas eina i mokykla ar tvarko savo zaislus is baimes, kad jo nemustu ar nebartu tevai, bet nesuprasdamas kam ir kodel jam PACIAM to reikia.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 09 30, 14:17)
Na taip, sutinku, kad vairuot galima tik gavus teisę tam. Bet kad tą popierių gaut, reikia pasimokint ir net du egzaminus išlaikyt. O tada jau įgyji teisę vairuot savarankiškai.

Ir tai tie egzaminai ir popiergalis, vadinamas vairavomo teisemis, neapsaugo zmogaus nuo avariju ir visokiu kitu nelaimingu atsitikimu kelyje...taip ir santuokos liudijimas negali apsaugoti nuo visokiu incindentu seimoje, ir baznycioje duodami izadai taipogi...

Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 09 30, 15:03)
Man žmonos statuso norėjosi, kai buvau mažai uždirbanti, neturėjau vietos po saulę taip sakant buvau silpna ir pažeidžiama... Norėjosi kažkokio stabilumo ir saugumo garanto....

Man Tavo situacija panaši į liaudyje vadinamą: "iš vystyklų į vystyklus". Tiek daug spėjai iki 21-erių nuveikti, o štai pagalvoti, kad princas ant balto žirgo vietos po saule Tau už Tave pačią nesukurs - ne.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 15:17)
bus gal ir kada su stampu,bet kol kas nejauciu poreikio ji det  cool.gif

as pajuokavau, kad kai baiginesis mano pasas tada ir pasikeisiu pavarde, nes gi krize, taupyti pinigus reikia lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 09 30, 15:45)
Man Tavo situacija panaši į liaudyje vadinamą: "iš vystyklų į vystyklus".

Opapa kas prabilo...lyg tamsta neisejo is teveliu ranku i vyro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tavo_Mano: 30 rugsėjo 2010 - 14:48