sakyti yra viena,daryti visai kas kita...
Vyras vienas va aiskina,kaip jam svarbu namu siluma svara,bats pagyveni su juo ir suzinai,kad kojnes triusikai metosi,smirdi,iki tol jei uzeidavai i svecius susitvarkydavo,suslepdavo viska...baisu,o dar taip suokia,koks jis svaruolis.
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 20, 00:24)
negyvenant kartu negalima išsiaiškint?
teorija visada ir liks teorija
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 20, 00:24)
negyvenant kartu negalima išsiaiškint?
negyvenant kartu i viska ziuri daug paprasciau,ir to net nesureiksmini

Labas
Na, pasakysiu ir as savo nuomone.
Manau, kad pagyventi kartu iki vestuviu tiesiog BUTINA. Kad ir kaip banaliai tai skambetu, bet kiekvienas zmogus gyvena pagal savo tvarka, savo (tevu) namuose sukurtas taisykles ir tt, ir kai du visiskai skirtingi BUITIES atzvilgiu sueina kartu, tada jau gero nelauk tol, kol neapsitrinsi.
O jei dar du tokie zmones kartu pradeda gyventi tik po vestuviu (kai viskas turetu atrodyti labai grazu, romantiska ir pan), o cia va metosi nesvari kojine ar indai savaite neplauti, tai dingsta ir tas povestuvinis grozis turbut
Dar is kitos puses, daugelis sako, kad va, susimete pora kartu gyvent, gyvena, apsitrina, viskas ok, ir tada iskyla klausimas, tai kam zenytis, jei ir taip gerai (turiu ne viena toki pavyzdi is aplinkiniu rato)? Yra savi namai, savas kampas, kam cia dar pinigus kist i vestuves mazdaug. Nezinau, man rodos, kad vestuves galetu pagyvinti, o turbut ir pagyvintu ta kasdienybe. Zinoma, nenoriu pasakyti, kad cia priezastis tuoktis. Tiesiog kai zmones tam apsisprendzia ir grizta i savo namus ne kaip vaikinas ir mergina, o kaip vyras ir zmona, galbut kazkas ir tuose namuose ir buity pasikeicia?
Pati esu dar neistekejusi, taciau gyvenu su draugu kartu metai, esam uzsienyje (draugaujam 3, pirmus metus buvome kartu LT, bet as baiginejau mokykla, jis studijavo kitame mieste, tai susitikdavom savaitgaliais - tikrai nieko gero, antrus metus jis toliau studijavo, o as istojau i studijuoti i uzsieni, taigi matydavomes karta i pusantro, du menesius, tai dar blogiau, o kai jis baige mokslus LT, atvaziavo pas mane, viskas laabai gerai).
Mano nuomone, gyvenimas kartu yra didelis isbandymas (bent jau pradzioje), tai geriau jau tai daryti nesusituokus, negu susituokti ir pamatyti, kad kartu gyventi neiseina

Manau, kad pagyventi kartu iki vestuviu tiesiog BUTINA. Kad ir kaip banaliai tai skambetu, bet kiekvienas zmogus gyvena pagal savo tvarka, savo (tevu) namuose sukurtas taisykles ir tt, ir kai du visiskai skirtingi BUITIES atzvilgiu sueina kartu, tada jau gero nelauk tol, kol neapsitrinsi.
O jei dar du tokie zmones kartu pradeda gyventi tik po vestuviu (kai viskas turetu atrodyti labai grazu, romantiska ir pan), o cia va metosi nesvari kojine ar indai savaite neplauti, tai dingsta ir tas povestuvinis grozis turbut

Dar is kitos puses, daugelis sako, kad va, susimete pora kartu gyvent, gyvena, apsitrina, viskas ok, ir tada iskyla klausimas, tai kam zenytis, jei ir taip gerai (turiu ne viena toki pavyzdi is aplinkiniu rato)? Yra savi namai, savas kampas, kam cia dar pinigus kist i vestuves mazdaug. Nezinau, man rodos, kad vestuves galetu pagyvinti, o turbut ir pagyvintu ta kasdienybe. Zinoma, nenoriu pasakyti, kad cia priezastis tuoktis. Tiesiog kai zmones tam apsisprendzia ir grizta i savo namus ne kaip vaikinas ir mergina, o kaip vyras ir zmona, galbut kazkas ir tuose namuose ir buity pasikeicia?
Pati esu dar neistekejusi, taciau gyvenu su draugu kartu metai, esam uzsienyje (draugaujam 3, pirmus metus buvome kartu LT, bet as baiginejau mokykla, jis studijavo kitame mieste, tai susitikdavom savaitgaliais - tikrai nieko gero, antrus metus jis toliau studijavo, o as istojau i studijuoti i uzsieni, taigi matydavomes karta i pusantro, du menesius, tai dar blogiau, o kai jis baige mokslus LT, atvaziavo pas mane, viskas laabai gerai).
Mano nuomone, gyvenimas kartu yra didelis isbandymas (bent jau pradzioje), tai geriau jau tai daryti nesusituokus, negu susituokti ir pamatyti, kad kartu gyventi neiseina

QUOTE(Uzsieniete @ 2011 07 20, 15:17)
gyvenimas kartu yra didelis isbandymas (bent jau pradzioje), tai geriau jau tai daryti nesusituokus, negu susituokti ir pamatyti, kad kartu gyventi neiseina

Šitą sakinį reikėtų įrašyti į atmintinę, pavadinimu "Būsimiems jaunavedžiams"

QUOTE(protinga_blondine @ 2011 07 31, 18:16)
Viskas priklauso nuo bendravimo intensyvumo. Ši taisyklė galioja, jei pora iki tol bendravo savaitgaliais ar kartą du į savaitę

Zinoma, kad gyventi kartu. Draugavau 5 metus kazkada, pagyvenau kartu metus ir issiskyrem, meile isgaravo akimirksniu. Supratau, kad draugauti gal ir nieko, bet gyventi su juo negaliu. Zodziu meiluzis fainas, bet vyras tai hm hm
Na, graziai mes cia visos galvojam, diskutuojam, kaip tikrinsim ismeto kojines ar ne
, o man va drauges vyras pasake neseniai: "Zinai, gyventi kartu susituokus ir nesusituokus yra du skirtingi dalykai, nes kai tik gyveni kartu, tai kas nesigauna, neiseina, tai viska gali mesti ir iseiti... O, kai susituokus gyveni, tai viskas sudetingiau, turi stengtis, supranti, kad reikia ideti darbo, kad santykiai su zmona butu geri, kazkur nusileisti..."
Va
Vyriska logika
Pacios galime daryti is to isvadas..
As siaip su juo sutinku. Pati panasiai galvoju..

Va

QUOTE(Neklauzada @ 2011 08 01, 18:52)
Zinoma, kad gyventi kartu. Draugavau 5 metus kazkada, pagyvenau kartu metus ir issiskyrem, meile isgaravo akimirksniu. Supratau, kad draugauti gal ir nieko, bet gyventi su juo negaliu. Zodziu meiluzis fainas, bet vyras tai hm hm
matyt nebuvo kam garuoti, o aistra dalykas praeinantis
QUOTE(airina @ 2011 08 01, 18:17)
Na, graziai mes cia visos galvojam, diskutuojam, kaip tikrinsim ismeto kojines ar ne
, o man va drauges vyras pasake neseniai: "Zinai, gyventi kartu susituokus ir nesusituokus yra du skirtingi dalykai, nes kai tik gyveni kartu, tai kas nesigauna, neiseina, tai viska gali mesti ir iseiti... O, kai susituokus gyveni, tai viskas sudetingiau, turi stengtis, supranti, kad reikia ideti darbo, kad santykiai su zmona butu geri, kazkur nusileisti..."
Va
Vyriska logika
Pacios galime daryti is to isvadas..

Va

Mano nuomone nepriklausomai nuo to ar pora susituokusi ar ne, jų tarpusavio santykiai turėtų būti vertybė. O jei žmogui jie tampa vertybė, dėl kurios verta stengtis tik po santuokos, aš su tokiu išvis nebūčiau. Juk nepriklausomai nuo poros statuso, kad santykiai būtų geri ir abiems teiktų malonumą, reikia įdėti nemažai pastangų.
O jei į temą, tai aš tik už pagyvenimą kartu iki santuokos. Tačiau, prieš tai reikėtų išsiaiškinti koks yra abiejų požiūris į gyvenimą kartu, į santuoką, kokie yra lūkesčiai. Jei pagyvenusi kartu pora nusprendžia, kad jiems santuokos nereikia ir gyvenimas kartus nesusituokus jiems puikiai tinka, tai puiku. Jei nusprendžia, kad laikas tuoktis taip pat labai puiku. Svarbu, kad viskas būtų daroma be prievartos, spaudimo, laisva valia, suvokiant kodėl tai daroma.
QUOTE(katydid @ 2011 08 02, 09:18)
Juk nepriklausomai nuo poros statuso, kad santykiai būtų geri ir abiems teiktų malonumą, reikia įdėti nemažai pastangų.
Manau, kad statusas visgi yra svarbu... Bet čia jau mano nuomonė.
Pagyventi butina, taciau jeigu yra poreikis su tuo zmogum kurt seima ir isteket, tada pries apsigyvenant, kaip minejo viena is forumieciu, reiketu jau turet ziedeli ant kairios rankos arba vestuviu data ir nebutinai konkrecia,tarkim kad ir po dvieju metu. Jei viso to nera, vedybu gali tekti laukti laaabai ilgai, pasitaiko isimciu - norisi tiket kad tokiu isimciu laikui begant dauges.