Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai nuotakoms

Siaip siemet kazkaip labai susiduriu su labai idomiais prietarais, kai kuriu is ju isgirdau pirma karta, kai kurie sklando jau nuo seniai, o kuo tiketi ar netiketi spresti Jums 4u.gif

negerai perlai per vestuves - simbolizuoja asaras
As asmeniskai netikiu, kiek garsu papuosalu kureju vestuvinius papuosalus ruosia su perlais... ir kiek laimingu nuotaku su perlu karoliais prie altoriaus zenge? smile.gif

Nuotakai reikia tureti pinigeli is jaunikio ir is artimuju - isideti i batus ir po ceremonijos grazinti - simbolizuoja kad seimyniniam gyevnime ir vyras visada pinigu duos, ir aplinkiniai jei reikes pades
Nu jei norit su banknotais ar monetom suoliuoti i baznycia- kodel gi ne? smile.gif

Kazkas seno, kazkas naujo, kazkas skolinto, kazkas zydro
Nesudetingai igyvendinamas, jei neklystu - atejes is amerikos... Nu zodziu - kas nori, tas tiki smile.gif

tiesiog siaip temos pagyvinimui info ax.gif
Atsakyti
Jeigu merginos nors šiek tiek tikinčios, turėtų žinoti, kad tikėjimas prietarais yra nuodėmė biggrin.gif
Aš nejuokauju, sužadėtinių kursuose sakė. Nesu labai labai tikintis žmogus, tačiau kai sužinojau šį dalyką, mano gyvenimas palengvėjo biggrin.gif biggrin.gif

Tai va, jaunosios galit būti ramios, ir perlus dėtis, ir atviras basutes, ir puokštę duoti palaikyti kitiems biggrin.gif
Atsakyti
Na aš tai iki paskutinės dienos būsiu su sužadėtuvių žiedu, o paskui nusiimsiu. Mano sužadėtuvių sidabrinis, tai tikrai nebūsiu TĄ dieną smile.gif O šiaip pakaks aksesuarų, kuriuos įsigijau ir panaudosiu - jie buvo taikyti prie vestuvių temos - mėlyni.
Šiaip jeigu norėčiau standartiškai viską daryti, klasikinio stiliaus, imčiau perliukus, jie visada labai žaviai atrodo wub.gif
Atsakyti
mano sužadėtuvių auksinis, tai su juo ir ketinu būti wub.gif o apie aksesuarus galvoju, kad būtų labai gražu perliukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 06 21, 18:50)
O kaip jus darot su sužadietuvių žiedu? Eisit vestuvių dieną su juo? blush2.gif

Pas mane liks kaip dabar yra smile.gif
Ir manau jis visada pas mane bus kaip dabar yra (jei nepersigalvosiu kada abu ant vieno pirsto sumauti) biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
As is moonlight.lt nusiziurejau sau papuosaliukus - kaklo verinuka ir auskariukus. Paskaiciavo beveik 200 Lt, galvoju ar ne per brangiai ax.gif neplanavau tiek isleisti papuosalams ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balerina:): 22 birželio 2012 - 07:55
QUOTE(Balerina:) @ 2012 06 22, 07:58)
As is moonlight.lt nusiziurejau sau papuosaliukus - kaklo verinuka ir auskariukus. Paskaiciavo beveik 200 Lt, galvoju ar ne per brangiai ax.gif neplanavau tiek isleisti papuosalams ax.gif  ax.gif

As irgi ten ziurinejau, bet labai brangu gaunasi sad.gif bet turiu viena pazistama, kuri veria papuosalus, tai sake kam man tie Swarovskiai, nes galima suverti is kitokiu karoliuku, kurie yra su AB efektu ir jie sauluteje taip graziai zeri.. tai mastau dabar apie si varianta blush2.gif
Atsakyti
sveikos panelės, ir aš žadu būti su sužadėtuvių žiedu nes jis balto aukso, bet manau su vestuvinių auksiniu žiedu labai nesipjaus ax.gif
o dėl papuošalų neįsivaizduoju ką daryt g.gif nes busiu su graikiško tipo suknele ir manau su perliukais ausyse, o ant kaklo nieko nedėt, bet dar svarstau apie tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2012 06 21, 19:05)
As  tai taip smile.gif uzsidesiu ji ant kaires rankos pirsto smile.gif

4u.gif

QUOTE(Bailarina @ 2012 06 21, 20:02)
O kodėl sidabro neužsidėsi? smile.gif Negi dabar visą gyvenimą papuošalų nesidėsit, nes nesiderins prie žiedo? smile.gif Aš tai nesuku galvos dėl to.. Aišku, sidabrinės grandinėlės ant rankos gal ir aš nesidėčiau, bet auskarai yra auskarai, papuošalai ant kaklo man visai "kita zona" biggrin.gif

O dėl sužadėtuvių žiedo tai taip, eisiu su juo, paliksiu ten, kur jį ir uždėjo wink.gif

Aš kaip tik apie grandinelę ant rankos arba kaklo galvojau.
Nesiderina man prie auksinio žiedo.

Aišku kasdieną tai nešiosiu nežiūrint dera-nedera...
Galvoju tiesiog apie vestuvių dieną.
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2012 06 22, 08:58)

As is moonlight.lt nusiziurejau sau papuosaliukus - kaklo verinuka ir auskariukus. Paskaiciavo beveik 200 Lt, galvoju ar ne per brangiai ax.gif neplanavau tiek isleisti papuosalams ax.gif  ax.gif

Bet ar paciom ne keistai atrodo, kad sventinius iseiginius papuosalus norit tureti pigius. O jeigu dar daryta individualiai...
Mano akimis idomiai atrodo, kai sukneles perka ar nuomoja brangiai, o papuosalams daugiau 50 Lt nenori isleist.
Aisku kiekvienas renkasi pagal savo galimybes, taciau tai juk iseiginiai papuosalai biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau gerą pusmetį ieškau, niekaip neišsirenku, kaip jums merginos šitas trečias pagal eilę Caluna (su rausvom detalėm): http://www.sumeile.lt/zyme/nuotakoms/
Mano vestuvėse taip pat dominuos rausvi, rožiniai akcentai...
Atsakyti
QUOTE(Loreta_n @ 2012 06 27, 13:16)
Aš jau gerą pusmetį ieškau, niekaip neišsirenku, kaip jums merginos šitas trečias pagal eilę Caluna (su rausvom detalėm): http://www.sumeile.lt/zyme/nuotakoms/
Mano vestuvėse taip pat dominuos rausvi, rožiniai akcentai...

Man labai grazus wub.gif
Atsakyti
man labai patinka šie darbeliai smile.gif mano kaimynė buvo per vestuves sau tokius pasidarius, tai atrodė nuostabiai thumbup.gif thumbup.gif
https://www.facebook.com/#!/lindos.galerija
Atsakyti