Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai nuotakoms

QUOTE(Balerina:) @ 2012 06 16, 16:04)
Man tas pats blush2.gif niekas nelimpa prie sirdies, o gal net nezinau kokiu noriu doh.gif
Tik tiek, kad dar turiu laiko 2 menesiukus, tikiuosi kazka rasiu ax.gif

mano situacija ta pati, tik laiko as turiu kur kas maziau..
pries pora men ir as galvojau ta pati - laiko daug, dar gal rasiu tai, kas patiks man. dabar jau matau, kad teks pirkti ne tai kas patiktu, o tai kas bent is dalies atitinka lukescius...
Atsakyti
o galit siaip smalsumui patenkinti pasakyti bent jau abstrakciai ko ieskot? smile.gif
Atsakyti
Vis renku sau papuošalus ir niekaip neišrenku. cry.gif

Apsistojau ties mintimi - eiti su auksiniai auskarais.
Ant kaklo greičiausiai nieko nesidėsiu. Arba užsidėsiu tokią visai ploną grandinėlę.
Ant rankų nieko.
Tik ant piršto bus sužadietuvių žiedas. Nors irgi mąstau dėtis jį ar ne...

Kaip galvojat?
Matėt kada nuotaką su auksiniais papuošalais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 06 18, 23:22)
Kaip galvojat?
Matėt kada nuotaką su auksiniais papuošalais? blush2.gif
Visos turbut indes teka pasipuosusios auksu smile.gif Auksas man patinka, neatsisakyciau (-siu) jo ir per vestuves. Svarbu sau grazi atrodot!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steisi: 18 birželio 2012 - 22:47
QUOTE(Torrii @ 2012 03 08, 07:19)
Geras:)) Chia, matyt, kaip kas interpretuoja:) Kiek man sake drauge per vestuves reikia tureti: kazhka seno, kazhka skolinto ir kazka zhydro (tarkim keliaraishtis) ir jokiu perlu:) Bet prietarai ir lieka prietarais, svarbu buti laiminga ta diena, kad ir su kibiru ant galwos:))!

Jeigu tikėti visokiais prietarais vestuvių dieną (jų tikrai daaaaug) tai turbūt reiktų rengtis ir puoštis standartiškai visoms ir elgtis pagal tam tikrą "protokolą" biggrin.gif

Savo vestuvių dienai nusipirkau auskarus su perlais smile.gif Man labai gražu, be to, tobulai tinka prie suknelės. Auskarai ir natūralios gėlytės plaukuose bus vienintėliai papuošalai smile.gif
Atsakyti
Oj, kaip sunku su papuosaliukais... iskarto norejau ranku darbo, su kristaliukais.. o dabar linkstu, kad noriu sidabriniu su Swarovskio akutemis 4u.gif Kad galeciau ir paskui juos nesioti.... As kaip sarka- man patinka, tai kas blizga biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
man atsitiktinai kazkurioje temoje rekomendavo viena papuosalu gamintoja roni.lt, uzejusi issirinkau modeliuka auskaru ir apyrankiu ir paprasiau kad pakeistu spalva i balta ir violetine (tokios spalvos ir dominuos vestuvese)
tai labai rekomenduoju sia pardaveja, nes ir kainos labai prieinamos, ir mergina turi ypatinga talenta papuosalams gaminti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 19 birželio 2012 - 17:32
QUOTE(Umbrella @ 2012 06 19, 14:13)
Laba,

pritariu Bailarinai. as irgi tuokiausi su perliukais ausyse, nera graziau wub.gif
Vakar ieskojom puskei kaklo papuosalo, ji nori masyvaus, Facebooke nuorodele buvo, kaip jums?: http://loveit.lt/cat/mada#/show/39470
Gaila nesimato visu ugiu nuotakos.. schmoll.gif

Manau, kad kiekvienai reikia puostis taip, kaip jai yra grazu. Savoka grazu yra labai subjektyvi biggrin.gif. Jeigu norisi aukso, tegul, norisi perlu - irgi gerai.
Dailus kaklo papuosalas. Mazutei nuotakai gal butu per masyvus, taciau normaluas ugio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2012 06 20, 11:38)
Manau, kad kiekvienai reikia puostis taip, kaip jai yra grazu. Savoka grazu yra labai subjektyvi  biggrin.gif. Jeigu norisi aukso, tegul, norisi perlu - irgi gerai.
Dailus kaklo papuosalas. Mazutei nuotakai gal butu per masyvus, taciau normaluas ugio  thumbup.gif

Man sitas idealiai tiktu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Steisi @ 2012 06 18, 22:46)
Visos turbut indes teka pasipuosusios auksu smile.gif Auksas man patinka, neatsisakyciau (-siu) jo ir per vestuves. Svarbu sau grazi atrodot!

Na, indės turi savo tradicijas. irnesakyk.gif

Tiesiog kiek žiuriu sau papuošalus, nieko neišsirenku - sidabro neužsidėsi, nes nesiderins su žiedu (jis pas mane paprasto aukso); kažkokių gamintų iš karoliukų nesinori, svarovskiai nepatinka, perlų irgi nenoriu. O visai be nieko - tiesiog nesižiūrės...

O kaip jus darot su sužadietuvių žiedu? Eisit vestuvių dieną su juo? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'automne: 21 birželio 2012 - 17:50
QUOTE(L'automne @ 2012 06 21, 17:50)

As tai taip smile.gif uzsidesiu ji ant kaires rankos pirsto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 06 21, 17:50)
Na, indės turi savo tradicijas. irnesakyk.gif

Tiesiog kiek žiuriu sau papuošalus, nieko neišsirenku - sidabro neužsidėsi, nes nesiderins su žiedu (jis pas mane paprasto aukso); kažkokių gamintų iš karoliukų nesinori, svarovskiai nepatinka, perlų irgi nenoriu. O visai be nieko - tiesiog nesižiūrės...

O kodėl sidabro neužsidėsi? smile.gif Negi dabar visą gyvenimą papuošalų nesidėsit, nes nesiderins prie žiedo? smile.gif Aš tai nesuku galvos dėl to.. Aišku, sidabrinės grandinėlės ant rankos gal ir aš nesidėčiau, bet auskarai yra auskarai, papuošalai ant kaklo man visai "kita zona" biggrin.gif

O dėl sužadėtuvių žiedo tai taip, eisiu su juo, paliksiu ten, kur jį ir uždėjo wink.gif
Atsakyti