Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta

QUOTE(Kristiandra @ 2010 10 03, 08:28)
grafikelis panasus i mano paskutini laimingaji ax.gif linkiu nesileist daugiau ir nudziugint save ir mus II.

aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristiandra @ 2010 10 03, 08:28)
Labas rytas unsure.gif nusiminiau pamacius BT, zinau, kad dar ne laikas liudet ir t.t., bet jauciu, kad viskas nusikelia maziausiai iki kito ciklo unsure.gif

o tu auksciau nosyte, dar iki pabaigos toli grazu mirksiukas.gif ryt kilsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kristiandra, viskas laiku ir vietoj mirksiukas.gif auksciau nosiuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Kristiandra - dar per anksti nurašinėti ciklą mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif

Wiki -geros naujienos po gines thumbup.gif

As va viena diena buvau sodyboje, tai BT praleidau, o ziuriu po truputi kyla mano BT, bet ne taip kaip noretusi. Na ir praktikos dar neturiu vertinant.

http://www.babyplan.ru/profile/80051

Visom linkiu geros dienos smile.gif ir aukstu kilimu biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes ,as dar aukstumose smile.gif
Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2010 10 03, 11:22)
sveikutes ,as dar aukstumose  smile.gif

KRISTIANDRA,dar nelaikas nerimauti ir nusiminti mirksiukas.gif
Atsakyti
aš jau su nauju ciklu rolleyes.gif kai to ir tikėjausi tai net kažkaip ir smagu kad šį mėnesį anksčiau atėjo, nereikėjo ilgai laukt biggrin.gif bet šiaip šiek tiek neramina kad antra fazė tik 11 dpo truko g.gif nors skaičiau kad trumpa skaitosi kai mažiau nei 10 dpo, bet vistiek....
kristiandra kad ryt kiltum 4u.gif
sypsenele is taves irgi pacio geriausio laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 10 03, 08:27)
Laba ryteli, as vel pakritau, matyt zigzagai gryzta  doh.gif

gal cia implantacinis pakritimas bigsmile.gif ryt kai sausi i virsu ir nebenusileisi mirksiukas.gif

QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 10 03, 08:56)
Labas rytas. Pasirodau  smile.gif

laikykis ir nedrisk leistis mirksiukas.gif

QUOTE(aistuzele @ 2010 10 03, 09:10)
Sveikutes  4u.gif

tik jau nereikia musu gasdinti, viskas cia grazu, tik pasvyravai. tad ryt kilk i virsu ir tiesiai i tiksla su II

QUOTE(Kristiandra @ 2010 10 03, 09:28)
Labas rytas unsure.gif nusiminiau pamacius BT, zinau, kad dar ne laikas liudet ir t.t., bet jauciu, kad viskas nusikelia maziausiai iki kito ciklo unsure.gif

mergyt ner cia ko dar liudet, kaip ir aistuzelei sakau, tik pasvyravai mirksiukas.gif vis tiek laukiu teigiamo tavo NT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydinti @ 2010 10 03, 10:29)
aš jau su nauju ciklu  rolleyes.gif  kai to ir tikėjausi tai net kažkaip ir smagu kad šį mėnesį anksčiau atėjo, nereikėjo ilgai laukt biggrin.gif bet šiaip šiek tiek neramina kad antra fazė tik 11 dpo truko  g.gif  nors skaičiau kad trumpa skaitosi kai mažiau nei 10 dpo, bet vistiek....

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Viskas gerai su antra faze, nesijaudink mirksiukas.gif

Angel, laikykis bigsmile.gif

Kur DJD?

Del manes, tai zinojau ka cia surasysit biggrin.gif Aciu uz palaikyma, kitko ir negalejau tiketis biggrin.gif
Atsakyti
zinot man tik pilvuka maudzia ,po O praejo kokios 2dieneles ir jaiuciu kasdien maudima. betgi iki mm dar toli g.gif
Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2010 10 03, 12:10)
zinot man tik pilvuka maudzia ,po O praejo kokios 2dieneles ir jaiuciu kasdien maudima. betgi iki mm dar toli g.gif

pasimatavau vel kuno tempa ir vel 37.1,nu man nieko neskauda tik kad sloga ir nosis uzgulta,ir toks jausmas kad karstis musa is vidaus. tai gal ir mano bt visai netiksli g.gif nu nezinau,nezinau .gal neskaityti kaip tikslios BT ?
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 03, 11:16)
*zinot man tik pilvuka maudzia ,po O praejo kokios 2dieneles ir jaiuciu kasdien maudima. betgi iki mm dar toli g.gif
**gal neskaityti kaip tikslios BT ?

*man preita cikla labai maude pilva po O ir krutine pasidare iskart jautri po O g.gif si cikla nieko visai nieko nejauciu, kiek krutine jautroka, bet cia baika...manau tiesiog skirtingais ciklais gali but skirtinga savijauta pas ta pacia moteri ir tai normalu 4u.gif
**koks gi skirtumas is esmes..svarbu O pagavai, o dabar laukiam laimingos ciklo pabaigos, o viduriukas gali but koks nori - auksta BT, zema BT, vidutine - svarbu, kad finale mm nepasirodytu 4u.gif
Atsakyti
na as irgi pastebejau jog kiekviena ciklapo O vis kitaip jauciuosi. Va irdabar jau atsirado pamaudenimai, ale tai nurasau antai fazei kaip PMS . Kazkodel pas mane gaunasi labai mazas skirtumas tarp faziu g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ,
Pasirodau ir as is kaimuko gryzus ax.gif Atsalau konkreciai biggrin.gif OT neigiamas, bet siandien tirdama savo isskyras neberadau gimdos kaklelio-pakiles labai ax.gif Laukiu O greiciau. ND neapleidziu. Tikiuosi MB grikiukai istvermingi, nes antibiotikus pradejo gerti kaip tycia verysad.gif
Atsakyti