Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta

Sveikos, esamos ir busimos supermamos! Noriu irgi prisijungti prie jusu, laukiam mazylio jau kelis men., bet BT matuoju pirma cikla. Iskart noriu paklausti apie termometra - skaiciau, kokius eksperimetus su jais darot lotuliukas.gif bet ar visos naudojat specialiai BT matavimui skirtus? Nes as tokio neradau pirkti ir matuoju su paprastu, bet ne gyvsidabriniu (turiu elektronini, bet jis issijungia, jei ilgiau palaikai po pypsejimo, tai nenaudoju.)
Ir dar - ar kas nors matuoja burnoje? tongue.gif Man taip pasirode paprasciau, ar netiksliai gali rodyti?...
Atsakyti
QUOTE(Meri87 @ 2010 10 08, 18:55)
Sveikos, esamos ir busimos supermamos! Noriu irgi prisijungti prie jusu, laukiam mazylio jau kelis men., bet BT matuoju pirma cikla. Iskart noriu paklausti apie termometra - skaiciau, kokius eksperimetus su jais darot  lotuliukas.gif bet ar visos naudojat specialiai BT matavimui skirtus? Nes as tokio neradau pirkti ir matuoju su paprastu, bet ne gyvsidabriniu (turiu elektronini, bet jis issijungia, jei ilgiau palaikai po pypsejimo, tai nenaudoju.)
Ir dar - ar kas nors matuoja burnoje?  tongue.gif Man taip pasirode paprasciau, ar netiksliai gali rodyti?...

sveika prisijungus mirksiukas.gif visos cia mes paprastais matuojam,nesu girdejus apie specialius BT termometrus schmoll.gif o del matavimo po liezuviu tai nzn,as geroj vieciukej matuoju blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri87 @ 2010 10 08, 17:55)
Sveikos, esamos ir busimos supermamos! Noriu irgi prisijungti prie jusu, laukiam mazylio jau kelis men., bet BT matuoju pirma cikla. Iskart noriu paklausti apie termometra - skaiciau, kokius eksperimetus su jais darot  lotuliukas.gif bet ar visos naudojat specialiai BT matavimui skirtus? Nes as tokio neradau pirkti ir matuoju su paprastu, bet ne gyvsidabriniu (turiu elektronini, bet jis issijungia, jei ilgiau palaikai po pypsejimo, tai nenaudoju.)
Ir dar - ar kas nors matuoja burnoje?  tongue.gif Man taip pasirode paprasciau, ar netiksliai gali rodyti?...

Aš irgi paprastu elektroniniu matuoju, mane tikslumas tenkina.
Burnoje netiksliai gali rodyti, ten labiau priklauso nuo to ar neišsižioji naktį miegodama, ką vakar gėrei ir pan biggrin.gif Bet esu mačiusi ir ganėtinai tvarkingų matavimų burnoje, galima aišku pabandyti ir jei šokinės tada kitur pereiti ax.gif
Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, visur literaturoj raso apie kazkokius specialius termometrus BT matavimui, Fertilitis net nepataria naudoti kitokio. Maciau ebay pardavineja kartu su testais, bet ten temperatura rodo pagal Farenheita smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2010 10 08, 18:00)
Aš irgi paprastu elektroniniu matuoju, mane tikslumas tenkina.
Burnoje netiksliai gali rodyti, ten labiau priklauso nuo to ar neišsižioji naktį miegodama, ką vakar gėrei ir pan biggrin.gif Bet esu mačiusi ir ganėtinai tvarkingų matavimų burnoje, galima aišku pabandyti ir jei šokinės tada kitur pereiti ax.gif
Sėkmės mirksiukas.gif

Tai kai turesiu, ka parodyti - parodysiu, kaip atrodo grafikas, burnoj matuojant mirksiukas.gif Kol kas tai sokineja, bet ir miegu labai prastai - atsibundu 1-2 val. pries matavimo laika, vartausi vartausi. Temperatura per ta vartymasi pakinta apie puse laipsnio doh.gif

P.S. aciu uz priemima drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 10 08, 17:11)
neisivaizduoju tokio ilgumo ciklo... kazka reikia daryti g.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

Pas mane budavo ir ilgesnis apie 50 o kartais net ir simtadieni atsvesdavau biggrin.gif ir taip gana ilgai pries pirma vaikiuka ir po to netgi sakyciau kad po gimdymo dazniau svesdavau simtadienius.
Atsakyti
labas vakariukas smile.gif nu ir ciklu ilgumas jusu doh.gif nuproteti galima kol sulauki kito.
o mane zinokit neramina tas keistas pilvo skausmas,nu visai ne toks kaip pries mm,o taip atrodo kad kazkas skaudziai sugnyba tai viena sona tai kita,reiks gal pas gine uzsirasyti po to kai sulauksiu mmm g.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 08, 20:33)
labas vakariukas smile.gif  nu ir ciklu ilgumas jusu  doh.gif  nuproteti galima kol sulauki kito.
o mane zinokit neramina tas keistas pilvo skausmas,nu visai ne toks kaip pries mm,o taip atrodo kad kazkas skaudziai sugnyba tai viena sona tai kita,reiks gal pas gine uzsirasyti po to kai sulauksiu  mmm g.gif

nesulauksi tu mmm tongue.gif tongue.gif tongue.gif linkiu,kad tai butu nestuke.gif pozymiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 08, 19:33)
labas vakariukas smile.gif  nu ir ciklu ilgumas jusu  doh.gif  nuproteti galima kol sulauki kito.
o mane zinokit neramina tas keistas pilvo skausmas,nu visai ne toks kaip pries mm,o taip atrodo kad kazkas skaudziai sugnyba tai viena sona tai kita,reiks gal pas gine uzsirasyti po to kai sulauksiu  mmm g.gif

man irgi atrodo kad tau cia isistvirtinimo skausmai. o ir grafikelis super. laukiam geru ziniu. nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2010 10 08, 18:59)
sveika prisijungus  mirksiukas.gif  visos cia mes paprastais matuojam,nesu girdejus apie specialius BT termometrus  schmoll.gif  o del matavimo po liezuviu tai nzn,as geroj vieciukej matuoju  blush2.gif  biggrin.gif

Yra specialus BT termometriukas ax.gif kaip tik pries pasirodant cia ji nuziurinejau ir norejau su jumis pasidalinti. zadu ji uzsisakyti si menesi kaina apie 60lt. ir dar maciau kompiuteriuka BT sekti ir matuoti, ar esat kas apie ji girdeje, ir patirties tureje?
Papildyta:
QUOTE(elmiuke @ 2010 10 08, 22:39)
Yra specialus BT termometriukas  ax.gif kaip tik pries pasirodant cia ji nuziurinejau ir norejau su jumis pasidalinti. zadu ji uzsisakyti si menesi kaina apie 60lt. ir dar maciau kompiuteriuka BT sekti ir matuoti, ar esat kas apie ji girdeje, ir patirties tureje?

va cia nuoroda i foto http://www.vitusapot...21985_large.jpg
Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2010 10 08, 22:24)
man irgi atrodo kad tau cia isistvirtinimo skausmai. o ir grafikelis super. laukiam geru ziniu. nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

neraganaukite man ,nes paskui prisisvajosiu dar wub.gif dar yra kelios dieneles iki mmm,ziuresim ka BT rodys ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti