Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta

Kivuka, ziuriu ir tau panasios parkes biggrin.gif as tai buvau soktelejus ale va nukritau ir nebekilu, o tu manau jau ryt padarysi didesni suoliuka
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 10 04, 08:17)
Labass rytas smile.gif

QUOTE(*DJD* @ 2010 10 04, 10:52)

labas rytas, abi labai jau graziai laikotes APCYYYYjums uztvirtinimui, kad viskas gerai pasibaigtu, laikau suspaudus kumstukus
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 10 04, 12:05)
Kivuka, ziuriu ir tau panasios parkes biggrin.gif as tai buvau soktelejus ale va nukritau ir nebekilu, o tu manau jau ryt padarysi didesni suoliuka

Nu tada geriau aš lėtai kopsiu, bet nenukrisiu biggrin.gif Pabandžiau į FF suvesti rytdienos BT, tai jeigu rytoj nebus žemesnė BT negu šiandien, gausiu O liniją 13 CD ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 04 spalio 2010 - 11:09
Labas rytelis 4u.gif ,

Kaip jums mergaitės rytelis? Man tai šaltas, ir dar vakar beskindama obuolius sušąlau verysad.gif . Sloga užsikabino, na tikiuosi tai nepakenks BT.
Aš tai bijausi, kad nepražiopsočiau O, vakar taip skaudėjo kairį šoną, bijau, kad nebūčiau O apturėjusi...
Bet gal čia mano baimės? Ką jūs manot?

Grafikelis
Atsakyti
QUOTE(Teta Anna @ 2010 10 04, 12:10)
Labas  rytelis  4u.gif ,

Kaip jums mergaitės rytelis? Man tai šaltas, ir dar vakar beskindama obuolius sušąlau  verysad.gif . Sloga užsikabino, na tikiuosi tai nepakenks BT.
Aš tai bijausi, kad nepražiopsočiau O, vakar taip skaudėjo kairį šoną, bijau, kad nebūčiau O apturėjusi...

Grafikelis

na manau kad dar laukiam tavo O mirksiukas.gif pagerk arbatu, kojas pasildyk, ziurek kad rimciau neuzsikabintu persalimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta Anna @ 2010 10 04, 13:10)
Labas  rytelis  4u.gif ,

Kaip jums mergaitės rytelis? Man tai šaltas, ir dar vakar beskindama obuolius sušąlau  verysad.gif . Sloga užsikabino, na tikiuosi tai nepakenks BT.

Grafikelis

ir as jaudinausi del slogos,bet mano bt tai lyg ir neitakojo mirksiukas.gif
o del O tai manau daug aiskiau bus po rytojaus BT,jei ryt ji soktels,tai vadinasi O apturejai. gal pakomentuos mergaites,kurios geriau ismano smile.gif
Atsakyti
vel OT neigiamas umn.gif bet bent jau kazkoks vaiduokliukas ryskesnis atsirado nei vakar darytame OT ax.gif is partijos OT , kuriu maniau,akd siam menesiui uzteks, beliko vienat OT doh.gif Tikiuosi ryt ji pamatyti teigiama, nes kazi ar spesiu antra partija taip greitai gauti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Teta Anna @ 2010 10 04, 12:10)
Labas  rytelis  4u.gif ,

Grafikelis

Sveikateles dideles Tau 4u.gif Nepasiduok bacilom mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Na as savaitgali atsipalaidavau, vyneli gurksnojau blush2.gif Tad sestadieni BT nematavau, bet tai nieko nereiskia.

Labai grazus grafikeliai *DJD* ir Kristiandros ir Donna felice su pakritimu teisingu laiku, tad laukiam geros pabaigos.

*DJD* Kada NT? Ryt?

Man tai pilva maudzia kaip pries mmm ir valgyti norisi kaip visada, tad vilciu nededu.

Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 10 04, 00:55)
Zinot, as vieno dalyko nesuprantu, man antra diena Egg isskyros, tai niekaip neisivaizduoju kas man daros  g.gif

labas, na matai tai E o man jokiu isskyru nebuvo tariamos O metu. temperatura kyla ir aisku nubres linijas nors ir nebuvo O.
Atsakyti
Labas, mergaites smile.gif

as juk biski buvau dingusi, bet va ir vel cia, su isskyrom nesuprantu, kas cia vyksta, bet va, koki suoli apturejau, tai turbut jau po O as g.gif http://www.babyplan.ru/profile/82009
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 10 04, 17:02)
Labas, mergaites  smile.gif

as juk biski buvau dingusi, bet va ir vel cia, su isskyrom nesuprantu, kas cia vyksta, bet va, koki suoli apturejau, tai turbut jau po O as  g.gif  http://www.babyplan.ru/profile/82009

greiciausiai jau O apturejai, dabar tik nesileisk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2010 10 04, 17:38)
labas, na matai tai E o man jokiu isskyru nebuvo tariamos O metu. temperatura kyla ir aisku nubres linijas nors ir nebuvo O.

nesupratau,tai tu tik pagal isskyras sprendi kad O nebuvo blink.gif ?
Papildyta:
QUOTE(lekitra @ 2010 10 04, 18:02)
Labas, mergaites  smile.gif

as juk biski buvau dingusi, bet va ir vel cia, su isskyrom nesuprantu, kas cia vyksta, bet va, koki suoli apturejau, tai turbut jau po O as  g.gif  http://www.babyplan.ru/profile/82009

na dabar jau laikykis aukstumose thumbup.gif
Atsakyti