Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta

QUOTE(Donna felice @ 2010 10 07, 11:09)
panos vis pamirstu jusu paklausti, o jus kokiu vitaminus geriate? folio rugsti?

ir dar, tarkim blogai miegate ir prabundate anksciau nei zadintuvas. ka daryti? ar griebti matuoti, ar ramia guleti lovoj ir laukti savo valandos kada iprastai matuoji BT. tarkim man labai daznai taip buna kad samone mano jau prabudusi, bet guliu uzsimerkus, nejudu ir laukiu 5.50 h biggrin.gif

as tai geriu folio rugsti jau visi metai ir salia jos vis kaitalioju kazkokius dar vitaminus, arba zuvies taukus geriu, arba dabar geriu tokius vitaminus RM10, bet cia ju LT nera, jie is naturaliu visokiu preaparatu pagaminti, o vasara stengiuosi visai nevartoti vitaminu tik foli vartoju. Nes is darzoviu ir uogu semiuosi vitaminu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 10 07, 06:04)
Ačiukas  4u.gif
Tik kad per anksti kažką spręsti, dar kelis kartus gali nukristi ir vėl pakilti  blush2.gif Tiek laiko jau laukiu stebukliuko, kažkaip įpratau prie to laukimo, keista būtų, jeigu pastočiau  biggrin.gif

Daugiau optimizmo, ateis, kai maziausiai tikesies. mirksiukas.gif 4u.gif Tikrai ne visos pastoja pirmaji cikla, mano pazystamu tarpe greiciausiai pastojusi yra 4 cikla, daugiau uzsitesia iki 8 men, metu ir daugiau, tad nera ko nosies nukabinti, viskas turi sava laika. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 10 07, 11:13)
Daugiau optimizmo, ateis, kai maziausiai tikesies.  mirksiukas.gif  4u.gif Tikrai ne visos pastoja pirmaji cikla, mano pazystamu tarpe greiciausiai pastojusi yra 4 cikla, daugiau uzsitesia iki 8 men, metu ir daugiau, tad nera ko nosies nukabinti, viskas turi sava laika.  4u.gif

Pritariu, kad visi turi savo laika angel.gif victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2010 10 07, 11:10)
panos vis pamirstu jusu paklausti, o jus kokiu vitaminus geriate? folio rugsti?

ir dar, tarkim blogai miegate ir prabundate anksciau nei zadintuvas. ka daryti? ar griebti matuoti, ar ramia guleti lovoj ir laukti savo valandos kada iprastai matuoji BT. tarkim man labai daznai taip buna kad samone mano jau prabudusi, bet guliu uzsimerkus, nejudu ir laukiu 5.50 h biggrin.gif
Papildyta:
Elmiuke, mano grafikas

As vitaminus planuojancioms nestuma ir jau nesciosioms geriu. ten visko juose yra, vienam pokelyje dienos doze, mineraliai,zuvies taukai, melyniu ekstraktas ir folio rugstis ten ieina,parasyta 400 reikiam doze. dar pagersiu ta kompleksa kelis menesius,paskui pagersiu tik folio rugsti.
o del tavo grafikiuko, vilties yra..jei pakiltu ryt, jei ne, tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liliukė @ 2010 10 07, 10:05)
o kiek laiko jau planuojate dziaugsmeli ir kiek laiko jau BT matuoji? Ir apskritai kiek laiko geriausiai but pramatavus, kad kazkokias isvadas daryti?  blush2.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 10 07, 10:13)
Daugiau optimizmo, ateis, kai maziausiai tikesies.  mirksiukas.gif  4u.gif Tikrai ne visos pastoja pirmaji cikla, mano pazystamu tarpe greiciausiai pastojusi yra 4 cikla, daugiau uzsitesia iki 8 men, metu ir daugiau, tad nera ko nosies nukabinti, viskas turi sava laika.  4u.gif

Mes nesisaugome jau beveik metai laiko, tik tiek, kad niekada netaikydavom ant O, tiesiog nesisaugojom ir tiek ir ND darydavom tada, kai užplaukdavo biggrin.gif O rimčiau pradėjome planuoti (t.y. pasidariau tyrimus, pradėjau matuoti BT, pasidariau LAP ir ND pradėjom taikyti ant O) maždaug nuo birželio mėn blush2.gif O šis yra pirmasis ciklas po LAP, per kurią man ten daug ką pakoregavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liliukė @ 2010 10 07, 11:15)
Pritariu, kad visi turi savo laika  angel.gif  victory.gif

taip, bet tik kai pirmas lelius uzkimba is karto, tai paskui labai keista kai negali suplanuoti vel taip pat.
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 10 07, 10:16)
As vitaminus planuojancioms nestuma ir jau nesciosioms geriu. ten visko juose yra, vienam pokelyje dienos doze, mineraliai,zuvies taukai, melyniu ekstraktas ir folio rugstis ten ieina,parasyta 400 reikiam doze. dar pagersiu ta kompleksa kelis menesius,paskui pagersiu tik folio rugsti.

Aš irgi anksčiau gėriau vitaminus planuojančioms Pregnacare Conception, bet man sugėrus porą pakelių pradėjo pykinti (tikriausiai per didelės dozės mano organizmui pasirodė) biggrin.gif Tada nutraukiau trims mėnesiams, o tada vėl pradėjau juos gerti ir vėl pradėjo pykinti doh.gif Todėl dabar geriu tik folio rūgštį 400 mg, vitaminą C ir nakvišų aliejaus kapsules thumbup.gif Ir jaučiuosi labai gerai ax.gif
Atsakyti
Folio rugsties nevartoju, atidziau ziuriu kaip maitinuosi, siuo metu geriu alaviju ir uogu nektara, kuris yra naturalus maisto papildas, turintis vitaminu, amino rusciu, mineralu ir kt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2010 10 07, 11:17)
taip, bet tik kai pirmas lelius uzkimba is karto, tai paskui labai keista kai negali suplanuoti vel taip pat.

o kiek tokiu kur pirmas labai sunkiai uzkimba per vargus ir kancias, o antras kaip nekeista per pirma karta hihihi.gif

bet aisku sunkiausia yra, kai labai labai nori ir to lauki ir svajoji,o niekaip niekaip nepavyksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liliukė @ 2010 10 07, 10:21)
bet aisku sunkiausia yra, kai labai labai nori ir to lauki ir svajoji,o niekaip niekaip nepavyksta  unsure.gif

drinks_cheers.gif
Būčiau aš žinojusi, kad man taip paprastai neužkibs, tai nebūčiau ištisus 10 metų gėrusi KT doh.gif Naiviai tikėjau, kad kai nustosiu jas gerti, iškart ir pastosiu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 10 07, 11:19)
Aš irgi anksčiau gėriau vitaminus planuojančioms Pregnacare Conception, bet man sugėrus porą pakelių pradėjo pykinti (tikriausiai per didelės dozės mano organizmui pasirodė)  biggrin.gif  Tada nutraukiau trims mėnesiams, o tada vėl pradėjau juos gerti ir vėl pradėjo pykinti  doh.gif  Todėl dabar geriu tik folio rūgštį 400 mg, vitaminą C ir nakvišų aliejaus kapsules  thumbup.gif  Ir jaučiuosi labai gerai  ax.gif

o man pradejus gerti nebuvo salutiniu poveikiu. kaip tik daugiau energijos atsirado smile.gif vadinas Lifeline Gravid, ne Lietuvoj as juos perku. matyt Lietuvoj vaistinese tokiu nera. as kazkaip uz ta natural produkta, bet nevisada gaunasi gauti daug vitaminu.
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2010 10 07, 06:17)

Anksciau ir as manydavau, kad tos, kurios jau turejo karta, neturi jokiu problemu, taciau labai daznai antra ar trecia karta turi sunkumu ir manau, kad normalu, nes praeina kazkiek laiko, per ta laika juk moterys uzdegimu ar kitu mot problemyciu turi ir siaip, gyvenimo ritmas keiciasi, stresas daug itakoja. Apskritai, itakos turi viskas, reikia dziaugtis, kad turime informacijos, turime su kuo pasidalinti patirtimi ir taip greiciau sulaukti savo seimos dziaugsmo. smile.gif
Atsakyti