Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta

Patarimai nerealus thumbup.gif megalol.gif thumbup.gif oij pralinksminot bigsmile.gif
Atsakyti
O aš savaitgalį nebematuosiu BT, vistiek karščiavimas ją iškraipo blush2.gif Žinau, kad jau po O, tai kažkaip ramu biggrin.gif
Atsakyti
na merginos jus cia apie ta laika kada vaikiukam ateiti. zinot gyvenime buna taip kad kada nuleidzia rankas ir spjauna i visus gydymus tada tik ir pastoja. mano hormonu tyrimo rez jau geri palyginus kokie buvo bet va ana cikla galvojom viskas baiksis gerai, na kaip ir buvo gerai bet va jam matyt nelaikas dar buvo ir pabego. tad gydytis tikrai reikia bet kita ne nuo mus priklauso
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 10 08, 12:00)
Iete  4u.gif  as irgi jau seniai sau pazadejau atsipalaiduoti, bet matyt giliai pasamonej vistiek tas yra. Seip iki O man sekasi puikiai, o pakui jau vis sunkyn ir sunkyn doh.gif

Man tas pats, bandau negalvoti, bet sunku nors si menesi galvojau maziau nei praeita, tad tikiuosi kita dar maziau galvoti biggrin.gif

QUOTE(~lullaby~ @ 2010 10 08, 12:59)
iete, ziurek bus kaip donna felice, ryt gal dar pakilsi  bigsmile.gif

Stebuklu nebuna mirksiukas.gif
QUOTE(Donna felice @ 2010 10 08, 14:23)
Iete, gal ar nenusimink..bet ka as cia apgaudineju  verysad.gif

Sutinku, neverta saves apgaudineti ir neimanoma vilti puoseleti, nes po to zymiai skaudziau nusiviliu.

Aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iete: 08 spalio 2010 - 15:40
Sveikos,
Tai kur visos naujos nėštukės? biggrin.gif
Pasirodau kad dar gyva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 10 08, 16:41)
Sveikos,

Na žinai bum aš jau eičiau gert ko stipresnio su tokiu ciklu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 10 08, 16:41)
Sveikos,

tai kada jau kilsi lyg debesu? g.gif ryt prasom jau kilti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 10 08, 17:00)
Na žinai bum aš jau eičiau gert ko stipresnio su tokiu ciklu  doh.gif

Žinai gal ir eisiu lotuliukas.gif

QUOTE(neirida @ 2010 10 08, 17:01)
tai kada jau kilsi lyg debesu? g.gif ryt prasom jau kilti 4u.gif

Prašom ko nors lengvesnio paklaust doh.gif
Atsakyti
neisivaizduoju tokio ilgumo ciklo... kazka reikia daryti g.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 10 08, 17:11)
neisivaizduoju tokio ilgumo ciklo... kazka reikia daryti g.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

Nieko čia nepadarysi daug, gali mano kovo mėn pasigrožėt anovuliaciniu lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 10 08, 17:25)
Nieko čia nepadarysi daug, gali mano kovo mėn pasigrožėt anovuliaciniu  lotuliukas.gif

Vajėzau blink.gif blink.gif blink.gif Mano ilgiausias yra buvęs gal 37 dienos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 10 08, 17:25)
Nieko čia nepadarysi daug, gali mano kovo mėn pasigrožėt anovuliaciniu  lotuliukas.gif

user posted image

Žiauru doh.gif Tikiuosi mano tiek netemps lotuliukas.gif
O tau drilingo nedarė per LP? g.gif
Atsakyti