Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta

QUOTE(AUDRA86 @ 2010 10 01, 19:51)
tai pradejom su neirida ir abi dar laukiam savo O, o va kristiandra be reikalo neleidzia laiko, baiges mmm por dienikiu ir jau O  bigsmile.gif  ir taip graziai uzkilus, taip ir toliau  4u.gif as ir noriu trumpu ciklu  ax.gif

sujuokinai biggrin.gif tavoji irgi ne uz kalnu, o neirida irgi jau apturejo - ryt soktels i virsu thumbup.gif
Smagu, kai palaikom viena kita group.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 10 01, 20:07)
sujuokinai biggrin.gif tavoji irgi ne uz kalnu, o neirida irgi jau apturejo - ryt soktels i virsu thumbup.gif

drinks_cheers.gif nu tikiuosi soktels, nes jei ne tai tada as pasoksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2010 10 01, 09:56)
Sveikutes smile.gif

Senokai cia nesilankiau, na bet pas mane nieko gero ir neivyko. Anas ciklas buvo stimuliuojams bet norimu rezultatu taip ir nesulaikiau sad.gif sian jau 5 CD ir naujo viltys.

linkiu gero naujo ir sekmingo ciklo mirksiukas.gif

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 10 01, 10:19)

As irgi labai norejau birzelinuko, - deja siandien pradedu nauja cikla  verysad.gif

4u.gif

QUOTE(Donna felice @ 2010 10 01, 10:48)

DJD, nu tavo grafikas man taip patinka  wub.gif

kol kas jis man irgi patinka rolleyes.gif

QUOTE(neirida @ 2010 10 01, 11:01)

DJD  bigsmile.gif  thumbup.gif  taip ir toliau

mirksiukas.gif
QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 10 01, 14:45)
puikiai laikaisi  thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 10 01, 19:59)
na jau laikas butu ir tau O aptureti  4u.gif  mirksiukas.gif

Laikas ne laikas, bet dar savaite, kita ar daugiau teks man palaukti blink.gif buvau antradieni pas ginekologa tai sake artimiausia savaite O nebus, jokio dominuojancio folikulo nebuvo matyti, o siaip pasirodziau, normali, sveika mergina smile.gif nenormali tik del to, kad ejom su mintim, kad suzinoti, kodel po kazkur triju bandytu ciklu nepastojom biggrin.gif tai jis i mus taip keistai pasiziurejo tongue.gif sako su tokiu klausimu reiktu eiti po 13 nesekmingo bandymo ax.gif Dar MB istyrem, tai su juo viskas tvarkoj, tai manykim ateis laikas bus ir vaikas wub.gif jis ne daiktas ir sugalvojes, kad nori is lentynos nenupirksi.

drinks_cheers.gif
*DJD*kaip puikiai i padanges uzkilusi thumbup.gif ziurek ten ir laikykis 4u.gif lauksim tavuju II jau kita savaite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUDRA86: 01 spalio 2010 - 20:37
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 10 01, 21:33)
Laikas ne laikas, bet dar savaite, kita ar daugiau teks man palaukti  blink.gif buvau antradieni pas ginekologa tai sake artimiausia savaite O nebus, jokio dominuojancio folikulo nebuvo matyti, o siaip pasirodziau, normali, sveika mergina  smile.gif nenormali tik del to, kad ejom su mintim, kad suzinoti, kodel po kazkur triju bandytu ciklu nepastojom  biggrin.gif tai jis i mus taip keistai pasiziurejo  tongue.gif sako su tokiu klausimu reiktu eiti po 13 nesekmingo bandymo  ax.gif Dar MB istyrem, tai su juo viskas tvarkoj, tai manykim ateis laikas bus ir vaikas  wub.gif jis ne daiktas ir sugalvojes, kad nori is lentynos nenupirksi

nu jo g.gif ilgokai tau O reik laukt 4u.gif as tai po pusmecio planavimu kreipiausi, dabar jau 13 menuo eina ir nieko schmoll.gif blin kaip nervina ir neaisku kodel. Ir nezinau kas labiau nervina ra taikad neaisku kodel nepastoju ar mintis kad kas yra kodelnepastoju ar negalesiu pastoti doh.gif nu bet vilties neprarandu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 10 01, 19:33)
.

*DJD*kaip puikiai i padanges uzkilusi  thumbup.gif ziurek ten ir laikykis  4u.gif lauksim tavuju II jau kita savaite  mirksiukas.gif

tikiuos nenuvilsiu jusu ir saves ir pamatysiu issvajuotosius II
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Pakilau siek tiek http://www.babyplan.ru/profile/77703
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(wiki25 @ 2010 10 01, 06:22)
nu labai tikiuosi sito. vakar gine sake uzbegti del zemos BT, bet jei ji nebekris tai manau be kokios 8 ar 9 savaites turbut net neverta rodytis?

As manau, kad 7-a savaite reiketu visgi pasirodyti- kad patikrintu ar viskas tvarkoj.

QUOTE(angel08 @ 2010 10 01, 06:27)
labas rytas,pasirodau ir as,man jau  nubreze O diena. dar tokio didelio skirtumo tarp faziu nesu turejusi bigsmile.gif http://www.babyplan.ru/profile/58300

thumbup.gif

QUOTE(Donna felice @ 2010 10 01, 07:00)
Sveikutes, aciu uz naujus namelius. Rgistruojuosi ir as.

o as siandien jauciuosi kaip suolio i auksti cempione  first.gif
Suolis smile.gif

dar niekada neturejau tokios tempos, net per visa ana cikla  blush2.gif

thumbup.gif

QUOTE(Kristiandra @ 2010 10 01, 07:03)
Labas mergikes smile.gif kil kas laikaus...kaip man letai slenka tos DPO

Laikykis laikykis 4u.gif

QUOTE(*DJD* @ 2010 10 01, 08:46)

prisiduodu http://www.fertility...com/home/2b4886
aciu uz naujus namukus Zemil mirksiukas.gif

bigsmile.gif Kada NT gadinam, primink

QUOTE(wiki25 @ 2010 10 01, 08:53)
idedu savo NT. virsutinis darytas siandien, o apatinis uzvakar  4u.gif

user posted image

Grazu ziureti wub.gif

QUOTE(aistuzele @ 2010 10 02, 06:20)

Graziai pakilai bigsmile.gif

Atsakyti
laba ryta,
pakilau ir FF jau nubreze punktyrine, o BP dar ne biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Viskas gerai smile.gif

QUOTE(aistuzele @ 2010 10 02, 08:20)
Pakilau siek tiek

Graziai pakilai, ten ir laikykis bigsmile.gif

Neirida, sveikinimai thumbup.gif

Panteriux, aciu uz linkejimus mirksiukas.gif

DJD, ni kada NT, kazkaip zopoi ciuju, kad bus II bigsmile.gif

Grazaus savaitgalio smile.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms. tai va pas mane kazkas jau poradeda darytis tik galvoju iki kokio pirmadienio tikrai nieko neatsitiks bet kas ten zino ax.gif sian kaip visada pasimatavau BT o ji kritusi net iki 36,3 tai ir mastau ar cia tas kritimas pries O ar dar ji labiau kris???
Atsakyti
labas rytas, as truptui pakritau, bet tai turbut nieko blogo smile.gif g.gif
Atsakyti