QUOTE(Dzenete @ 2010 11 05, 18:14)
O man atrodo kad čia mados dalykas, Pamenu prieš kažkiek tai metų tai net minties nebuvo eiti su trumpa suknele į poras, dabar kaip tik visi renkasi dauguma trumpas. Kaip kažkada buvo gražu "tortai" o dabar tai jau kelia šleikštulį. Manau visko dar bus, o kam kas gražu kam ne tai jau skonio reikalas. Man gražu trumpos, bet tikrai kartais merginos pasirenka labai jau kasdieniškas sukneles. O kaip sakoma juki pasipuošti nekada gauni.
drisciau nesutikti, kad trumpos ir ilgos sukneles yra mados reikalas

ruosdamasi savo vestuvems nesivaikiau jokiu madu, o ziurejau, kad man ir mano vyrui grazu. Be to, visos trys pamerges buvo pries trumpas sukneles, todel nekilo jokiu diskusiju del to ir mums buvo graziau ilgos. nebent jei trumpas suknutes pasirenka, tai kad butu grazu, turi buti idealios, idegusios kojos ir vienodi bateliai. Nes vienoj foto maciau, kai pamerges su geltonom suknele, vienos su basutem, kitos su bateliais juodais, kitos su geltonais
Papildyta:
QUOTE(*Amari* @ 2010 11 06, 16:21)
Sveikos
Mūsų vestuvės jau praėjo, bet liko nuostabiausi prisiminimai:) Dėl pamergių suknelių buvo visokių nuomonių... Bet galų gale rezultatas buvo toks:
suknytes grazios, bet viduriniosios merginos lasinukai prie pazastu tai lb jau negraziai atrodo

buvo galima paderinti jau modeliuka su sleikutem kokiom ar rankovytem