Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 02, 13:54)
tai gal modelis prastai parinktas ir tiek.. juk negali buti trumpa suknele nepatogi.. ilga tai gali buti nepatogi, nes lipant laiptais reikia pasikelti ir pan...

drinks_cheers.gif pamergė buvau jau nežinau kiek kartu lotuliukas.gif ir su trumpom man visada labiau patinka ir patogiau thumbup.gif

*GUCCI* sveikinu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iceland: 03 lapkričio 2010 - 10:48
Mazeniukas,pamergiu sukneles labai,labai grazios.mano pamergiu bus panasios smile.gif tik spalvyte kitokia blush2.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady*love: 03 lapkričio 2010 - 16:22
QUOTE(Iceland @ 2010 11 03, 12:48)
drinks_cheers.gif pamergė buvau jau nežinau kiek kartu  lotuliukas.gif ir su trumpom man visada labiau patinka ir patogiau  thumbup.gif

*GUCCI* sveikinu  wub.gif

ir as sakau, kad su trumpom sukniom patogu thumbup.gif drinks_cheers.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 02, 14:27)
as nieko ir nesakau, bet man graziau ilgos mirksiukas.gif
Papildyta:
nemairskit kad siais laikais buna ir stekejusiu pamergiu, bei  nestuke.gif , tad tas vejavaikiskumas netinka jau siems laikams mirksiukas.gif
bet kaip sakot, tai labai individualu drinks_cheers.gif

O man atrodo kad čia mados dalykas, Pamenu prieš kažkiek tai metų tai net minties nebuvo eiti su trumpa suknele į poras, dabar kaip tik visi renkasi dauguma trumpas. Kaip kažkada buvo gražu "tortai" o dabar tai jau kelia šleikštulį. Manau visko dar bus, o kam kas gražu kam ne tai jau skonio reikalas. Man gražu trumpos, bet tikrai kartais merginos pasirenka labai jau kasdieniškas sukneles. O kaip sakoma juki pasipuošti nekada gauni. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Mūsų vestuvės jau praėjo, bet liko nuostabiausi prisiminimai:) Dėl pamergių suknelių buvo visokių nuomonių... Bet galų gale rezultatas buvo toks:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(*Amari* @ 2010 11 06, 15:21)

Mūsų vestuvės jau praėjo, bet liko nuostabiausi prisiminimai:) Dėl pamergių suknelių buvo visokių nuomonių... Bet galų gale rezultatas buvo toks:

man toks ispūdis susidarė, kad buvo nupirktos trys vienodos suknelės ir skirtingos pamergės į jas turėjo įsitalpinti.. g.gif modeliukas nepritaikytas prie figūros. Vidurinioji mergina spėju jautėsi nepatogiausiai
Atsakyti
*Amari*

asmeniskai man labai grazu! ir atvirksciai sukneles labai tinka prie figuru mirksiukas.gif beto svarbu kad jums jusu pamerges atrode graziai,o del nuomoniu pasakysiu tik tiek:kiek zmoniu tiek ir nomoniu mirksiukas.gif visiems neitiksi juk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady*love: 06 lapkričio 2010 - 15:24
QUOTE(Dzenete @ 2010 11 05, 18:14)
O man atrodo kad čia mados dalykas, Pamenu prieš kažkiek tai metų tai net minties nebuvo eiti su trumpa suknele į poras, dabar kaip tik visi renkasi dauguma trumpas. Kaip kažkada buvo gražu "tortai" o dabar tai jau kelia šleikštulį. Manau visko dar bus, o kam kas gražu kam ne tai jau skonio reikalas. Man gražu trumpos, bet tikrai kartais merginos pasirenka labai jau kasdieniškas sukneles. O kaip sakoma juki pasipuošti nekada gauni.  biggrin.gif

drisciau nesutikti, kad trumpos ir ilgos sukneles yra mados reikalas g.gif ruosdamasi savo vestuvems nesivaikiau jokiu madu, o ziurejau, kad man ir mano vyrui grazu. Be to, visos trys pamerges buvo pries trumpas sukneles, todel nekilo jokiu diskusiju del to ir mums buvo graziau ilgos. nebent jei trumpas suknutes pasirenka, tai kad butu grazu, turi buti idealios, idegusios kojos ir vienodi bateliai. Nes vienoj foto maciau, kai pamerges su geltonom suknele, vienos su basutem, kitos su bateliais juodais, kitos su geltonais doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Amari* @ 2010 11 06, 16:21)
Sveikos smile.gif

user posted image

suknytes grazios, bet viduriniosios merginos lasinukai prie pazastu tai lb jau negraziai atrodo g.gif buvo galima paderinti jau modeliuka su sleikutem kokiom ar rankovytem g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 06, 16:37)
drisciau nesutikti, kad trumpos ir ilgos sukneles yra mados reikalas g.gif ruosdamasi savo vestuvems nesivaikiau jokiu madu, o ziurejau, kad man ir mano vyrui grazu. Be to, visos trys pamerges buvo pries trumpas sukneles, todel nekilo jokiu diskusiju del to ir mums buvo graziau ilgos. nebent jei trumpas suknutes pasirenka, tai kad butu grazu, turi buti idealios, idegusios kojos ir vienodi bateliai. Nes vienoj foto maciau, kai pamerges su geltonom suknele, vienos su basutem, kitos su bateliais juodais, kitos su geltonais doh.gif
Papildyta:
suknytes grazios, bet viduriniosios merginos lasinukai prie pazastu tai lb jau negraziai atrodo g.gif buvo galima paderinti jau modeliuka su sleikutem kokiom ar rankovytem g.gif

aš šiandien visais klausimais tau pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 11 06, 17:17)
man toks ispūdis susidarė, kad buvo nupirktos trys vienodos suknelės ir skirtingos pamergės į jas turėjo įsitalpinti..  g.gif modeliukas nepritaikytas prie figūros. Vidurinioji mergina spėju jautėsi nepatogiausiai

Taip ir buvo smile.gif smile.gif smile.gif Pirkom tris vienodas sukneles, tik,aišku, skirtingų dydžių.Čia jau jūs suklydote, kad vienodų...nes jos labiausiai pamergėms patiko smile.gif Ir visos jautėsi puikiai,net ir vidurinioji panelė smile.gif Juk sukneles rinkosi pačios,pačios ir derinosi smile.gif Yra tokių žmonių,kurie nekompleksuoja dėl savo lašinukųsmile.gifsmile.gifsmile.gif

Ačiū pasisakiusioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 11 06, 17:59)
aš šiandien visais klausimais tau pritariu  drinks_cheers.gif

thumbup.gif siandien mes mastom i ta pacia puse thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Amari* @ 2010 11 07, 00:40)
Taip ir buvo smile.gif  smile.gif  smile.gif Pirkom tris vienodas sukneles, tik,aišku, skirtingų dydžių.Čia jau jūs suklydote, kad vienodų...nes jos labiausiai pamergėms patiko smile.gif Ir visos jautėsi puikiai,net ir vidurinioji panelė smile.gif Juk sukneles rinkosi pačios,pačios ir derinosi smile.gif Yra tokių žmonių,kurie nekompleksuoja dėl savo lašinukųsmile.gifsmile.gifsmile.gif

Ačiū pasisakiusioms smile.gif

gal ir mergina nekompleksuoja del savo lasinuku, bet man iskart pamacius sita foto i akis krito tie lasinukai. Matosi, kad megina nori graziai atrodyti, bet nepavyko paisirinkti modelio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 07, 12:45)
thumbup.gif siandien mes mastom i ta pacia puse thumbup.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
gal ir mergina nekompleksuoja del savo lasinuku, bet man iskart pamacius sita foto i akis krito tie lasinukai. Matosi, kad megina nori graziai atrodyti, bet nepavyko paisirinkti modelio schmoll.gif

Su tais lašinukais tai jau tokia bėda buvo... Bet buvo,kaip buvo,svarbiausia, kad visa palyda tarpusavyje derėjo,sulaukėme daug pagyrimų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lady*love @ 2010 11 06, 17:23)
*Amari*
asmeniskai man labai grazu! ir atvirksciai sukneles labai tinka prie figuru mirksiukas.gif  beto svarbu kad jums jusu pamerges atrode graziai,o del nuomoniu pasakysiu tik tiek:kiek zmoniu tiek ir nomoniu mirksiukas.gif  visiems neitiksi juk biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Šios suknelės apskritai neišryškina figūros,tik krūtinę ax.gif o dėl nuomonių,tai,be abejo,sutinku 4u.gif 4u.gif 4u.gif juk tam ir įkėliau,kad parodyčiau suknelės modelį,nes,kaip suprantu,čia dalinamasi pamergių apranga ax.gif
Atsakyti