Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(*Amari* @ 2010 11 07, 20:29)
Su tais lašinukais tai jau tokia bėda buvo... Bet buvo,kaip buvo,svarbiausia, kad visa palyda tarpusavyje derėjo,sulaukėme daug pagyrimų smile.gif
Papildyta:

Tai žinoma pagyrimų sulaukėte, gi nepeiks niekas palydos vestuvių dieną biggrin.gif
Atsakyti
nes ne visiems rūpi pamergės lašinukas doh.gif normalios tos suknelės tikrai, o dalis moterų toli gražu nėra manekenės (o aptariamoji mergina ją turi gražią, viskas su ja ok).
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 11 07, 21:30)
nes ne visiems rūpi pamergės lašinukas  doh.gif  normalios tos suknelės tikrai, o dalis moterų toli gražu nėra manekenės (o aptariamoji mergina ją turi gražią, viskas su ja ok).

tikrai sutinku su Jusu komentaru! thumbup.gif tu LASINUKU as asmeniskai net nepastebejau! viskas cia labai gerai! mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesą sakant, ir aš tų lašinukų nepastebėjau biggrin.gif Tik dabar,kai įsižiūrėjau smile.gif Gal kiek ir nevykusią foto įdėjau,nes kitose taip neišryškėja ax.gif

Papildyta:
QUOTE(*Gutte @ 2010 11 07, 22:08)
Tai žinoma pagyrimų sulaukėte, gi nepeiks niekas palydos vestuvių dieną   biggrin.gif

Nebuvo už ką peikti,šiaip tai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Amari*: 07 lapkričio 2010 - 21:25
[quote=*Amari*,2010 11 07, 23:23]
Tiesą sakant, ir aš tų lašinukų nepastebėjau biggrin.gif Tik dabar,kai įsižiūrėjau smile.gif Gal kiek ir nevykusią foto įdėjau,nes kitose taip neišryškėja ax.gif

... o as lasinukus iskart pastebejau... nes pas mane jie tokie patys.... unsure.gif verysad.gif nors neesu storute ... gana liekna siaip... (nu sau visada stora atrodau lotuliukas.gif , bet aplinkiniai sako kad liekna esu g.gif ) bet va tuos lasinukus tai as turiu...... ir kad ir kaip noreciau jie nedingsta niekur niekaip... nors imk ir i pazastis sukisk atgal.. verysad.gif
o siaip suknutes smagios grazios... 4u.gif
Atsakyti
čia labai tinka į temą,pamergų apranga nuotaiką tikrai pakels užgriuvus rūpestėliui del vestuvių biggrin.gif
Atsakyti
as esu uz tas sukneles kurios buna vienodos spalvos bent smile.gif labai grazu ! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amari* @ 2010 11 07, 21:29)
Su tais lašinukais tai jau tokia bėda buvo... Bet buvo,kaip buvo,svarbiausia, kad visa palyda tarpusavyje derėjo,sulaukėme daug pagyrimų smile.gif

tai zinoma, juk vestuviu diena niekas nepeiks nieko, o sakys tik grazius zodzius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(akutivo @ 2010 11 08, 00:21)
... o as lasinukus iskart pastebejau... nes pas mane jie tokie patys.... unsure.gif  verysad.gif  nors neesu storute ... gana liekna siaip... (nu sau visada stora atrodau  lotuliukas.gif , bet aplinkiniai sako kad liekna esu g.gif ) bet va tuos lasinukus tai as turiu...... ir kad ir kaip noreciau jie nedingsta niekur niekaip... nors imk ir i pazastis sukisk atgal..  verysad.gif 
o siaip suknutes smagios grazios...  4u.gif

eik tu melagele lotuliukas.gif neturi tu jokiu lasinuku doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 11 08, 12:17)
čia labai tinka į temą,pamergų apranga nuotaiką tikrai pakels užgriuvus rūpestėliui del vestuvių  biggrin.gif

sita jau maciau, bet jau sukneles, tai griuk negyvas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=*GUCCI*,2010 11 08, 21:35]
tai zinoma, juk vestuviu diena niekas nepeiks nieko, o sakys tik grazius zodzius 4u.gif
Papildyta:
eik tu melagele lotuliukas.gif neturi tu jokiu lasinuku doh.gif lotuliukas.gif

nemeluoju galesiu tau parodyt rimtai nuuu.... zvengia jinai matai.... verysad.gif ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2010 11 08, 22:07)
nemeluoju galesiu tau parodyt rimtai nuuu.... zvengia jinai matai.... verysad.gif  ax.gif  lotuliukas.gif

kai susitiksim, galesi man juos parodyti lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

cia is serijos kur pradingo nuotaka
Atsakyti
mjo... to per savo vestuves tikrai nenorėčiau.
Bet buvau nustebus, kiek daug merginų nesilaiko etiketo - pvz, į MB sesės vestuves dvi merginos (iš kurių viena liudininkė) atėjo su baltom suknelėm...
Atsakyti