Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

o tai jau anuju sukneliu neuzsakynesit pamergem? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnex @ 2011 01 06, 22:24)
o tai jau anuju sukneliu neuzsakynesit pamergem? g.gif

Jus tikriausiai kalbat apie tas roziniai-zalias smile.gif tai jos bus ne nera kur trauktis,jos jau uzsakytos smile.gif ir man jos grazios yra,o sios tiesiog grazios ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 01 06, 22:27)
Jus tikriausiai kalbat apie tas roziniai-zalias smile.gif tai jos bus ne nera kur trauktis,jos jau uzsakytos smile.gif  ir man jos grazios yra,o sios tiesiog grazios ir tiek smile.gif

jau maniau persigalvojote ir sias nusprendete uzsisakyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnex @ 2011 01 06, 22:38)
jau maniau persigalvojote ir sias nusprendete uzsisakyti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif schmoll.gif tikrai neatsisakysiu tu biggrin.gif jos gi tik prides to "barbiskumo" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 01 06, 22:41)
lotuliukas.gif  schmoll.gif  tikrai neatsisakysiu tu biggrin.gif jos gi tik prides to "barbiskumo" lotuliukas.gif

labai laukiu nesulaukiu kada ir mes galesime pamatysi jusu sventes grozybes ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnex @ 2011 01 06, 22:45)
labai laukiu nesulaukiu kada ir mes galesime pamatysi jusu sventes grozybes ax.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif jauciu kaip jus to laukiat pleputes lotuliukas.gif tada jau is sirdies papletkinsit ir aptarsit mano TORTA ir pan. lotuliukas.gif wub.gif as cia juokais aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 01 06, 21:16)
ne taip senai buvau isitikinus kad mano pamerges bus su siom suknelem smile.gif man jos nerealiai grazios smile.gif
http://dom2.ru/media...?excellent=true

man jos gražios, bet pamergėms neimčiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lady*love @ 2011 01 06, 22:48)
lotuliukas.gif  jauciu kaip jus to laukiat pleputes lotuliukas.gif  tada jau is sirdies papletkinsit ir aptarsit mano TORTA ir pan. lotuliukas.gif  wub.gif  as cia juokais aisku smile.gif

Laukiamiausios metų vestuvės thumbup.gif Galanduosi liežuvį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 06, 22:51)
man jos gražios, bet pamergėms neimčiau smile.gif
Papildyta:
Laukiamiausios metų vestuvės  thumbup.gif  Galanduosi liežuvį  biggrin.gif

savaime aisku.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady*love: 06 sausio 2011 - 21:59
QUOTE(Lady*love @ 2011 01 06, 22:16)
ne taip senai buvau isitikinus kad mano pamerges bus su siom suknelem smile.gif man jos nerealiai grazios smile.gif
http://dom2.ru/media...?excellent=true

man tik modelis patinka wub.gif nemegstu margumynu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(spilgiukee @ 2011 01 06, 23:21)
tik va ilgis siek tiek sendina, bet cia tik mano nuomone ax.gif

nesutinku su jusu nuomone lotuliukas.gif nes ilgos sukneles dvelkia prabanda, o trumpos vejavaikiskumu. ir man vestuvems tik ilgos sukneles grazu, nes realiai gyvenime ilgos sukneles nebuvau ne karto apsivilkusi, isskyrus per savo vestuves lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 07, 12:47)
man tik modelis patinka wub.gif nemegstu margumynu blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
ugnex, ne į temą paklausiu. Nenoriu įžeis ar tyčiotis, bet ar tu kojas suglaudi? Na kai atsistojus suglaudi ar nebūna pastave tarpo tarp kojų? Nes šioje nuotraukoje, tai ši suknutė labai pabrėžė.
Atsakyti
QUOTE(Fufy @ 2011 01 07, 21:50)
ugnex, ne į temą paklausiu. Nenoriu įžeis ar tyčiotis, bet ar tu kojas suglaudi? Na kai atsistojus suglaudi ar nebūna pastave tarpo tarp kojų? Nes šioje nuotraukoje, tai ši suknutė labai pabrėžė.

geras klausimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as pati tik sioj fotkej pastebejau,kad atrodau klysa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes siaip tarpo tarp koju nera,gal cia tik taip atrodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia daryta nuotrauka ta pacia vasara ax.gif
user posted image
Atsakyti