O va čia laaabai gerai atrodo kojytės
. Aš pati kai turiu tarpą tarp kojų, nėra didelis, na bet vistiek nepuošia...tai labai atkreipiu dėmesį į kojas
. Kažkaip aš pati sau ieškau suknelės ir baisiai kompleksuoju, kad jeigu pasirinksiu trumpą suknelę ar neatrodysiu nuotraukose kliša
. O su ilga atrodisiu juokingai, tarp visų kitų su trumpomis...
QUOTE(Fufy @ 2011 01 07, 23:06)
O va čia laaabai gerai atrodo kojytės
. Aš pati kai turiu tarpą tarp kojų, nėra didelis, na bet vistiek nepuošia...tai labai atkreipiu dėmesį į kojas
. Kažkaip aš pati sau ieškau suknelės ir baisiai kompleksuoju, kad jeigu pasirinksiu trumpą suknelę ar neatrodysiu nuotraukose kliša
. O su ilga atrodisiu juokingai, tarp visų kitų su trumpomis...
Va va..čia opi tema, aš pati tokią problemą turiu...
QUOTE(mmmune @ 2011 01 08, 15:15)
Va va..čia opi tema, aš pati tokią problemą turiu...
Nieko čia nepadarysi..kažkaip stegiuosi nekreipti dėmesio į tai labai, deduosi ir trumpas suknutes , o va šią vasarą vestuvėms įsigijau štai tokią

QUOTE(Smilte24 @ 2010 10 17, 21:27)
Grazu,tik medziaga nedekinga-glamzosi labai
QUOTE(mmmune @ 2011 01 08, 16:35)
suknele
mmmune, aš ne į temą - Jūs labai išgražėjusi (lyginu su matytomis Jūsų vestuvių nuotraukomis)
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 08, 20:19)
mmmune, aš ne į temą - Jūs labai išgražėjusi (lyginu su matytomis Jūsų vestuvių nuotraukomis) 
Oi..dėkui dėkui, štai ką daro geras vyras..
QUOTE(mmmune @ 2011 01 08, 23:37)
Oi..dėkui dėkui, štai ką daro geras vyras..
skirtumas tikrai matosi
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 09, 11:33)
skirtumas tikrai matosi
tiesiog vestuvinėse nuotraukose tokia dar beveik mergaitė, o čia jau graži moteris 
Aš visad taip atrodau, ypač kai kasdieniškai apsirengus, be superinio makiažo
kadangi cia eina kalba apie kojas, tai ikisiu ir as savo trigrasi
esu skaiciusi, kad idealios kojos buna tuomet, kai mas mergina, suglaudus kojas atsiranda 3 tarpeliai. bet normalaus dydzio, ne per dideli ir ne per mazi
apatiniai du tarpai tai pas visas yra, nepriikausomai nuo koju stambumo, bet tas virsutinis buna tik pas tas, kur normalios kojos (apie liesas itin nekalbu, nes pas jas buna itin dideli tarpai). Isvada, tobulu koju savininke turi tureti 3 tarpelius
Papildyta:
net ir as is pradziu paziurejus vos atpazinau
esu skaiciusi, kad idealios kojos buna tuomet, kai mas mergina, suglaudus kojas atsiranda 3 tarpeliai. bet normalaus dydzio, ne per dideli ir ne per mazi
apatiniai du tarpai tai pas visas yra, nepriikausomai nuo koju stambumo, bet tas virsutinis buna tik pas tas, kur normalios kojos (apie liesas itin nekalbu, nes pas jas buna itin dideli tarpai). Isvada, tobulu koju savininke turi tureti 3 tarpelius
Papildyta:
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 08, 21:19)
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 09, 15:07)
iš tikrųjų ir man pasirodėt labai pasikeitųsi