Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai ***28 tema

QUOTE(Mildutė @ 2010 10 01, 20:23)
O kada tau?  bigsmile.gif

Spalio 15, labai laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 10 01, 18:40)
Idomu kodel smile.gif

As kaip suprantu todel, kad man plecia virsutini zandikauli, del to g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 10 01, 18:41)
Spalio 15, labai laukiu 4u.gif

As pas ja buvau pries pusantru metu pasikonsultuoti ir kai jau pasiruosiau finansiskai visam sitam reikalui nuvaziavau vel pas ja gal pries tris savaites, tai ji man tik kainas sudiktavo ir net neapziurinejo, sako pasidaryk nuotrauka ir atvaziuok, dar susitvarkyti reikejo skyluciu pora, as ta jau zinojau, tai jai pasakiau, kad jau baigiu susitvarkyti ir atvaziuju. Tai susitvarkiau, nuvaziavau vakar pas ja su nuotrauka, galvoju ji pasidarys tuos ispaudus, apziures ir paskirs laika kada dedam, o ji man sako nu sesk i kede, sudesim siandien ant virsutinio zandikaulio blink.gif va tokia buvo mano reakcija biggrin.gif Tai ir sudejo visai man netiketai biggrin.gif Kazkaip galvojau vistiek labiau apziurines ar ka g.gif Bet kadangi zinau, kad ji dirba savo darba gerai, tai visiskai nepergyvenu del to, tik dziaugiuosi, kad viskas taip greitai thumbup.gif
Atsakyti
aistuliaa, aciu uz temuke 4u.gif
jei jau nebenori kitos kurti, perleisk kuriai kitai panelei, paklausk, gal atsiras savanoriu. o jei neatsiras, sugalvosim kokia nors sistema, kad kiekvienai kada nors tektu sukurti po temuke ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 10 01, 19:40)
Idomu kodel smile.gif

Nieko keisto, pas mane jokiu gumyciu irgi nera smile.gif
Naujokei balionas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2010 10 01, 20:12)
aistuliaa, aciu uz temuke  4u.gif
jei jau nebenori kitos kurti, perleisk kuriai kitai panelei, paklausk, gal atsiras savanoriu. o jei neatsiras, sugalvosim kokia nors sistema, kad kiekvienai kada nors tektu sukurti po temuke ir tiek  smile.gif

Ziuresiu, dabar nusikopijavau viska i worda, tai paprasciau bus, bet neprisizadu jau kurti, bus matyt, kai sia baiginesim smile.gif
Atsakyti
[quote=Mildutė,2010 10 01, 19:48]
As kaip suprantu todel, kad man plecia virsutini zandikauli, del to g.gif
Vielutes ar gumytes tikrai neitakoja kazka gydyme jos tik prilaiko vielute smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 01 spalio 2010 - 20:34
QUOTE(Emukas21 @ 2010 10 01, 20:24)

Vielutes ar gumytes tikrai neitakoja kazka gydyme jos tik prilaiko vielute  smile.gif

Nelabai as dar suprantu kaip ten viskas veikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildutė @ 2010 10 02, 12:16)
Nelabai as dar suprantu kaip ten viskas veikia  blush2.gif

Nieko veliau suprasi smile.gif va kaip tos gumytes atrodo jos tik prispaudzia-prilaiko vielute
user posted image

Kaip manot daktare nepagalvos kad as debile jei paprasyciau sudet gumytes kaip sioj foto, kas antra, galvoju apie violetines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 09 27, 22:35)
Sveika, sveika, mano dar laukia tvarkymo, o kaip tavo? 4u.gif

QUOTE(Emukas21 @ 2010 09 27, 22:49)
Laba  4u.gif
mano gerai, nejauciu jau jokio traukimo matyt jau pripratau smile.gif kaip tavieji ?  smile.gif

neapsilankau cia,nes mano ramybes busenoj dantys,tad neturiu ka pasakyti ilga laika,tik va spalio 11d.jau des apacia:}
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 10 02, 13:30)
Nieko veliau suprasi smile.gif va kaip tos gumytes atrodo jos tik prispaudzia-prilaiko vielute
user posted image

Kaip manot daktare nepagalvos kad as debile jei paprasyciau sudet gumytes kaip sioj foto, kas antra, galvoju apie violetines smile.gif

Aisku, kad nepagalvos biggrin.gif Man labai graziai atrodo kaip toj foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 10 02, 15:15)
Aisku, kad nepagalvos biggrin.gif Man labai graziai atrodo kaip toj foto 4u.gif

Nu zinai visko gali but biggrin.gif tik idomu ar netinges kas antra deliot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 10 02, 16:20)
Nu zinai visko gali but biggrin.gif tik idomu ar netinges kas antra deliot biggrin.gif

O tai kaip buna atskirom spalvom sudeda, tai cia dvi pamaisyt vieni juokai biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai nesuprantu kam čia reikia, kad tie dantys įvairiom spalvom šviestų iš tolo g.gif
Atsakyti