Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai ***28 tema

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 03, 10:52)
lotuliukas.gif  doh.gif  nu čia geras, visą laiką galvojau, kad nėra, o dabar įsižiūrėjau, kad tikrai yra metalo spalvos, dėl to matyt man ir nekliuvo niekada jos smile.gif bet tokios mažytės, vos matomos, ne taip, kaip toje foto kur violetinės.. gal dėl to, kad patys breketai mažiesni  g.gif

Nu tu duodi, aistuliaa.. lotuliukas.gif Prajuokinai.. 4u.gif

QUOTE(Takje @ 2010 10 03, 13:43)
Jepee! As irgi pagaliau sarase, aciu Aistuliaa tau uz varga 4u.gif
O del gumyciu man irgi kaip ir emukui prikolas kai spalvoti breketai, aisku jeigu keramika dediesi tai nenori kad matytusi bet su geleziniais tai siaip ar taip matosi tai koks skirtumas, tegu kiti kaip tik galvoja kad nesigediju tu breketu ir ant bajerio spalvotus turiu. Gaila tik kad tas gumas ne taip jau daznai keicia, jau noreciau kitokios spalvos, galvoju kaip ruzava atrodytu.. g.gif

Rožinės man pačios gražiausios.. wub.gif *sunshine* dažniausiai rožines dėdavos, tai man labai gražu.. Ir dar sidabrinės man gražiai atrodo.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2010 10 03, 15:00)
Nu tu duodi, aistuliaa..  lotuliukas.gif  Prajuokinai..  4u.gif

bet rimtai jos vos matosi.. Pas mama atejau, sakau paziurek, ar matai gumytes, sako ne lotuliukas.gif tada parodziau ta foto, kur violetines, sakau dar paziurek.. Tai irgi vos pamate, sako labai isiziurek reikia lotuliukas.gif nu bet paciai juokas sueme
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 03, 14:03)
bet rimtai jos vos matosi.. Pas mama atejau, sakau paziurek, ar matai gumytes, sako ne  lotuliukas.gif tada parodziau ta foto, kur violetines, sakau dar paziurek.. Tai irgi vos pamate, sako labai isiziurek reikia  lotuliukas.gif  nu bet paciai juokas sueme

Nu svarbu dabar žinai, kad ir tu turi gumytes.. biggrin.gif Foto kur įdėjus albume tu su tom pačiom dar? Einu pažiūrėsiu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2010 10 03, 15:56)
Nu svarbu dabar žinai, kad ir tu turi gumytes..  biggrin.gif  Foto kur įdėjus albume tu su tom pačiom dar? Einu pažiūrėsiu..  smile.gif

Aha, tik kad ten nelabai matosi smile.gif neprisiruosiu geresniu foto padaryti.
Bet manes net neklause kokios spalvos deti, tai gal ne visur galima rinktis? smile.gif
Atsakyti
Nelabai ten matos, iš toli nuotraukytė.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 03, 16:58)
Aha, tik kad ten nelabai matosi smile.gif neprisiruosiu geresniu foto padaryti.
Bet manes net neklause kokios spalvos deti, tai gal ne visur galima rinktis? smile.gif

Keista, kad nepaklause biggrin.gif gal neturejo tuo metu kitokiu biggrin.gif o kiek tu jau nesioji breketus, kiek kartu buvai apziurai?
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 10 02, 14:41)
Ant keramikos nesideda gumytes  biggrin.gif  o na as dar ne tiek nukvaksejus kad visom spalvom, bet man graziau su spalva nei su permatomom  ax.gif

siaip, kiek as zinau, ant keramkos dedasi gumytes (baltos arba bespalves), bet daug gydytoju vietoj gumyciu apsuka viela, kad tvirciau butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 10 03, 16:28)
siaip, kiek as zinau, ant keramkos dedasi gumytes (baltos arba bespalves), bet daug gydytoju vietoj gumyciu apsuka viela, kad tvirciau butu  4u.gif

drinks_cheers.gif man irgi su vielute visalaik tvirtina.
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 10 02, 22:02)
Sveikos smile.gif Na ka,as toliau draugauju su savo herbstu,bet jau labai atsibodo. noriu greiciau buti be jo smile.gif vat man iskilo klausimas ar man negaletu taip pat kaip natalei sudeti kartu ir breketus? pagalvojau kad greiciau butu viskas tada .. tik aisku reikia su gydytoja pasikonsultuoti,gerai,kad vizitas greitai 14d.

As klausiau, del Herbsto+breketai, tai man nedes kartu sad.gif Pirma herbstas, po metu breketai.
As irgi suoliuoju 14 d. i vizita pas D.L. Kazi, ar pasakys ka idomaus... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 10 03, 16:28)
siaip, kiek as zinau, ant keramkos dedasi gumytes (baltos arba bespalves), bet daug gydytoju vietoj gumyciu apsuka viela, kad tvirciau butu  4u.gif

manęs visada paklausia kokias dėt - peršviečiamas ar su metaliuku.. bet man kažkaip peršveičiamos arčiau širdies (ar dantų, nežinau) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 10 04, 09:11)
manęs visada paklausia kokias dėt - peršviečiamas ar su metaliuku.. bet man kažkaip peršveičiamos arčiau širdies (ar dantų, nežinau)  4u.gif

oooo geras, man jau keturi mėnesiai drinks_cheers.gif net pamiršau:)
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 03, 11:52)
lotuliukas.gif  doh.gif  nu čia geras, visą laiką galvojau, kad nėra, o dabar įsižiūrėjau, kad tikrai yra metalo spalvos, dėl to matyt man ir nekliuvo niekada jos smile.gif bet tokios mažytės, vos matomos, ne taip, kaip toje foto kur violetinės.. gal dėl to, kad patys breketai mažiesni  g.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif manęs kai paklausė ar noriu kokios nors kitos spalvos tai gal todėl ir žinau biggrin.gif lb jau žiauriai į ją pažiūrėjau kai pasiūlė, bet dbr visai pati užsimaniau kažko kitko, bet dar nežinau, po dviejų sav vizitas reiks pamąstyti smile.gif rolleyes.gif o šiaip man turbūt buvo ir nemaloniausia procedūra dėjimo breketų kai tas gumutes uždėjo, nes supratau kad visgi veržia bišk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 10 04, 08:26)
lotuliukas.gif  thumbup.gif manęs kai paklausė ar noriu kokios nors kitos spalvos tai gal todėl ir žinau biggrin.gif  lb jau žiauriai į ją pažiūrėjau kai pasiūlė, bet dbr visai pati užsimaniau kažko kitko, bet dar nežinau, po dviejų sav vizitas reiks pamąstyti smile.gif  rolleyes.gif o šiaip man turbūt buvo ir nemaloniausia procedūra dėjimo breketų kai tas gumutes uždėjo, nes supratau kad visgi veržia bišk biggrin.gif

O tos gumytes negali nutrukti? g.gif Ka tada daryti? g.gif As nelabai dar zinau, del to ir klausiu blush2.gif Nes galvoju jeigu manes paklaus ar dedam gumytes ar su vielute sukam, ka atsakyti g.gif
Atsakyti