Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai ***28 tema

QUOTE(Takje @ 2010 10 16, 00:16)
Aha, ikelei, tik ne ten truputi, bet koks skirtumas biggrin.gif  Siaip jei ne tas vienas dantukas tai visai gera sypsena tavo 4u.gif  O as tai irgi kaip pavariau nuotrauku i albuma tai neklausk smile.gif Negalvojau kad tiek daug darbo bus, pavargau net lotuliukas.gif

Aha, pas mane tas vienas iltinukas tikrai negraziai atrodo, o siaip breketus dejausi del sakandzio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 10 15, 17:50)
Sveikos merginos 4u.gif  As jau nuo ryto su breketais virsuj biggrin.gif Dejo priekyje keramika, gale metala. Sake gydytoja, kad siandien neturetu skaudet, nebent rytoj, tai va kolkas neskauda, tik verzia, valgyt nebuvo sunku, tik keistoka biggrin.gif  biggrin.gif Siaip keistas jausmas, atrodo, kad burnoj kazko per daug, uzsicaupus norisi lupa pasitaisyt biggrin.gif ir valyt dantukus keista labai, bet nieko priprasiu thumbup.gif  Veliau idesiu foto smile.gif  O ar galeciau jau pamatyti jusu fotoalbumus? Imesciau ir savo dantus. biggrin.gif

Sveikinu thumbup.gif

As veliau irgi pabandysiu jums pasirodyti mirksiukas.gif Pamatysit mano "grozius". Tik per ta kose kur man uzdeta ant galiniu dantu as nelabai sukandu, bet esme matysis mazdaug mirksiukas.gif
Atsakyti
As manau man irgi des tos koses ant galiniu dantu, nes virsutiniai priekiniai labai jau ant apatiniu uzlipe biggrin.gif galiu paskui nusilauzyt breketus ax.gif
Atsakyti
Ikeliau savo čyza biggrin.gif

Bon_bon, tikrai grazus tavo dantukai, matosi, kad sakandis nera geras, tai suprantu del ko dejaisi mirksiukas.gif

Takje, jau matau kaip graziai atrodys tavo holivudine sypsena kai viskas susidelios i savo vietas thumbup.gif

Pas jus bent lygus dantys, pas mane apkramtyti kazkokie doh.gif Nenorejau slifuoti kol nesusidejau breketu, tai pagaliau arteja ir ta diena kai jie bus lygus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildutė @ 2010 10 16, 12:34)
Ikeliau savo čyza  biggrin.gif

Bon_bon, tikrai grazus tavo dantukai, matosi, kad sakandis nera geras, tai suprantu del ko dejaisi  mirksiukas.gif

Takje, jau matau kaip graziai atrodys tavo holivudine sypsena kai viskas susidelios i savo vietas  thumbup.gif

Pas jus bent lygus dantys, pas mane apkramtyti kazkokie  doh.gif  Nenorejau slifuoti kol nesusidejau breketu, tai pagaliau arteja ir ta diena kai jie bus lygus  thumbup.gif

Aciu 4u.gif Tavo irgi tuoj bus grazus, tie preikiniai issilygins ir jau holivuda turesi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 10 16, 10:53)
Aciu 4u.gif  Tavo irgi tuoj bus grazus, tie preikiniai issilygins ir jau holivuda turesi  thumbup.gif

Man dar sakandi reikia susitvarkyti, va tada ir bus biggrin.gif Busim cia visos holivudines thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildutė @ 2010 10 16, 12:58)
Man dar sakandi reikia susitvarkyti, va tada ir bus  biggrin.gif Busim cia visos holivudines  thumbup.gif

Busim, busim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Apziurejau visu fotkes smile.gif o beje Mildute pas tave pilkos gumytes tongue.gif pas Takje zalios graziai atrodo as ir galvojau detis prie akiu lotuliukas.gif bet kad labai sviesi jin bet uzsidesiu ir zalia kada smile.gif o kodel as nematau Bon Bon nuotrauku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 10 16, 11:23)
Sveikos  4u.gif 
Apziurejau visu fotkes smile.gif o beje Mildute pas tave pilkos gumytes  tongue.gif pas Takje zalios graziai atrodo as ir galvojau detis prie akiu  lotuliukas.gif  bet kad labai sviesi jin bet uzsidesiu ir zalia kada  smile.gif o kodel as nematau Bon  Bon nuotrauku?  g.gif

Tai zinau jau biggrin.gif Ispradziu nemaciau doh.gif blush2.gif Ant keturiu dantu gumytes uzdetos pas mane mirksiukas.gif
Atsakyti
O man tai tragedija, pratryne lupa iki pusleles, nes kol buvau isvarius tai uzsidejau vasko ir palikau namie dezute jo , o bevalgydama praryjau ta gabaliuka doh.gif su tom plombom nesusigyvenu dar niekaip verysad.gif dantys valyti irgi labai sunku, kraujuoja dantenos biski, o ir lupos labai sutrukinejo, bega kraujai tai vazelino kas 5min tepu ir tepu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 10 16, 11:29)
O man tai tragedija, pratryne lupa iki pusleles, nes kol buvau isvarius tai uzsidejau vasko ir palikau namie dezute jo , o bevalgydama praryjau ta gabaliuka  doh.gif su tom plombom nesusigyvenu dar niekaip  verysad.gif  dantys valyti irgi labai sunku, kraujuoja dantenos biski, o ir lupos labai sutrukinejo, bega kraujai  tai vazelino kas 5min tepu ir tepu  verysad.gif

Tai tu gal pabandyk nuvaziuoti pas D. ji tau gal palenks ar paslifuos ta breketa kuris labai trina, mano puske vaziuodavo pas ja, nekentedavo 4u.gif Juk net parasyta tam lape kur dave, kad vaziuoti jeigu trina 4u.gif O lupos ir man trukinejo, vazelinas arba koks lupdazis mano draugas geriausias dabar, nors gal ne dabar buvo tada kai skaudejo, dabar jau geriau. Aisku nezinau dar kaip bus kai uzdes ir man apacia g.gif
Atsakyti
Kad nemanau kad gali paslifuoti ta breketa kuris su ragu, cia gal del to taip trina nes ant jo gumytes nera , nors man cia tas ragas trinasi i ta lupa o jo nuslifuoti tikrai neimano, dar pati Damusiene pasake apacia skausmingesne tai gali paskaudet g.gif na nieko uzdesiu vasko ir priprasiu smile.gif
Atsakyti