Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai ***28 tema

QUOTE(ajaja @ 2010 10 16, 14:29)
neuzrakintas, ten tik siaip spyna rodo, turbut ne nebandei paspausti ant jo ax.gif

Aha, nebandziau doh.gif Bet turbut kadangi tas pats slaptazodis uzdetas buvo kaip ir prisijungimo tai buvo galima uzeit. Na bet dabar viskas sutvarkyta, tai jokiu nesusipratimu nebus smile.gif
Atsakyti
Radau! smile.gif paspausk ant "edit properties" ir tada apacioj puslapio nuimk varnele nuo Viewer Discretion is Advised ir paspausk ant "save"
Papildyta:
as telefonu biski snekejau, tai pakol parasiau tai jau visi viska issiaiskono patys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Takje @ 2010 10 16, 15:47)
Aha, nebandziau doh.gif Bet turbut kadangi tas pats slaptazodis uzdetas buvo kaip ir prisijungimo tai buvo galima uzeit. Na bet dabar viskas sutvarkyta, tai jokiu nesusipratimu nebus smile.gif

Takje, o kodel pas tave ant priekiniu dantu nera breketu? Ka ten su jais ruosiasi daryti? Turbut jau rasei, sorry jei praleidau blush2.gif
Atsakyti
ir as pasidariau, kad rodytu ant albumo foto... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Takje @ 2010 10 16, 13:40)

Aciu ax.gif Tikiuosi cool.gif
Tavo irgi dantis graziai sutvarkys, pamatysi, jie tokie blati, truputi apslifuos ir bus graziau nei kada tikejaisi thumbup.gif

O man kaip tik atrodo, kad jie nebalti, jusu visu tokie balti atrodo, galvoju gal reikes balinti bandyti g.gif Nors vyras sako, kad tikrai nereikia, bet man kitaip atrodo rolleyes.gif

QUOTE(ajaja @ 2010 10 16, 14:14)
paziurejau busimu holivudu nuotraukeles smile.gif
Mildute, tau tie pirmukai greitai issilygins iskart vaizdas pasikeis smile.gif  as skirtuma pirmiausia pajutau bevalydama tarpdancius su siulu, kad viena diena lengvai siulas eina, kita diena sunkiau

As tai pamaciau skirtuma kai atsirado tarpelis toks nemazas tarp pirmuku thumbup.gif Kazkuri is merginu jau man net pakomentavo albume tai, pastabi 4u.gif

O tavo koks grozis dantuku jau wub.gif

Papildyta:
QUOTE(TacTic @ 2010 10 16, 15:02)
ir as pasidariau, kad rodytu ant albumo foto...  lotuliukas.gif

Bet tavo sypsena tikrai grazi ir dabar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildutė @ 2010 10 16, 14:05)
O man kaip tik atrodo, kad jie nebalti, jusu visu tokie balti atrodo, galvoju gal reikes balinti bandyti  g.gif  Nors vyras sako, kad tikrai nereikia, bet man kitaip atrodo  rolleyes.gif
As tai pamaciau skirtuma kai atsirado tarpelis toks nemazas tarp pirmuku  thumbup.gif  Kazkuri is merginu jau man net pakomentavo albume tai, pastabi  4u.gif

O tavo koks grozis dantuku jau  wub.gif

nu palyginus su tuo, kaip buvo, tai skirtumas labai didelis pas mane. kaip tik galvoju reikes nufotkinti metu ir 4 men proga:) bet yra dalyku, kuriu nesutvarkys, tai man svarbiausia ant ju neuzsiciklinti. tik dar jauciu, kad sakandis vienoj pusej geresnis, o kitoj man atrodo nelabai, o jau sake kad lapkriti gal nuims, tai vadinas taip ir liks.

o del baltumo, tai man tavieji irgi balti atrodo. nu man dauguma balti atrodo, nes mano pacios laaabai geltoni, tai as net nededu spalvotu foto.
Atsakyti
QUOTE(Mildutė @ 2010 10 16, 13:11)
O man kaip tik atrodo, kad jie nebalti, jusu visu tokie balti atrodo, galvoju gal reikes balinti bandyti  g.gif  Nors vyras sako, kad tikrai nereikia, bet man kitaip atrodo  rolleyes.gif
As tai pamaciau skirtuma kai atsirado tarpelis toks nemazas tarp pirmuku  thumbup.gif  Kazkuri is merginu jau man net pakomentavo albume tai, pastabi  4u.gif

O tavo koks grozis dantuku jau  wub.gif
Papildyta:
Bet tavo sypsena tikrai grazi ir dabar thumbup.gif

aciu smile.gif kad draugas pastoviai saiposi is manes ir vaizduoja mano atkistus dantis schmoll.gif nes kai labai sypsausi, tai atrodo, kad isvis teturiu pirmus 6 dantis, nes tie tolesni nebesimato g.gif sake ir ortodonte ir chirurgas, kad nuzemejes virsutinis zandikaulis blink.gif galinis vienas dantis isvis vos 2 mm islindes virs dantenu... o kai tarkim priekinis vos ne 1cm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 10 16, 16:16)
aciu smile.gif kad draugas pastoviai saiposi is manes ir vaizduoja mano atkistus dantis  schmoll.gif  nes kai labai sypsausi, tai atrodo, kad isvis teturiu pirmus 6 dantis, nes tie tolesni nebesimato  g.gif sake ir ortodonte ir chirurgas, kad nuzemejes virsutinis zandikaulis  blink.gif galinis vienas dantis isvis vos 2 mm islindes virs dantenu... o kai tarkim priekinis vos ne 1cm  biggrin.gif

Tai ismusk draugui kelis dantis ir poto tu ji vaizduok lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 10 16, 13:22)
Tai ismusk draugui kelis dantis ir poto tu ji vaizduok  lotuliukas.gif

liux patarimas lotuliukas.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 10 16, 16:23)
liux patarimas  lotuliukas.gif  clap.gif

hmmm lotuliukas.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildutė @ 2010 10 16, 15:11)
O man kaip tik atrodo, kad jie nebalti, jusu visu tokie balti atrodo, galvoju gal reikes balinti bandyti  g.gif

biggrin.gif Cia man atrodo kazkoks "mano dantys geltonesni nei kitu" sindromas, man kaip tik atrodo kad mano dantys geltoni, o cia va pasiorodo visos taip pat galvoja lotuliukas.gif As tai irgi vis pamastydavau ape balinima, bet dantistas atbaide atseit kad kenkia dantims tai taip ir liko, gal siaip sakau po breketu kokios nekenksmingos balinancios pastos nusipirksiu, man dantiste seniai cia buvo tokia Velym parekomendavus, atseit nekenkia emaliui, nors rezultatas irgi ten nestulbinantis nuo jos, bet vis gal sis tas rolleyes.gif
O is jusu kuri nors dantis esat balinus?
QUOTE(radviliux @ 2010 10 16, 14:59)
Takje, o kodel pas tave ant priekiniu dantu nera breketu? Ka ten su jais ruosiasi daryti? Turbut jau rasei, sorry jei praleidau  blush2.gif

Mano siaip ir priekiniai ir apatiniai atsikise, tai is pradziu reikia apatinius pastumt i vidu kad butu kur virsutiniams stumtis. Virsu visa reikejo veliau detis bet sonuose gal is anksto sudejo kad siaip ar taip tie dantys niekam netrukdo tai kad veliau maziau darbo butu biggrin.gif O kodel tik po tris sujunge tai nzn, cia toks budas tur but. Sake dar viena karta viela keis ir po tris jungs o tada jau istisine. Nors man tai pavydas ima kai as i jusu ziuriu nes man toks vaizdas kad jei is karto visi sujungti tai greiciau i eile rikiuojasi, bet tai kad padarysi, as savo daktariuku pasitikiu tai tikiuosi jis zino ka daro tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Takje: 16 spalio 2010 - 15:34
[quote=Takje,2010 10 16, 16:31]
biggrin.gif Cia man atrodo kazkoks "mano dantys geltonesni nei kitu" sindromas, man kaip tik atrodo kad mano dantys geltoni, o cia va pasiorodo visos taip pat galvoja lotuliukas.gif As tai irgi vis pamastydavau ape balinima, bet dantistas atbaide atseit kad kenkia dantims tai taip ir liko, gal siaip sakau po breketu kokios nekenksmingos balinancios pastos nusipirksiu, man dantiste seniai cia buvo tokia Velym parekomendavus, atseit nekenkia emaliui, nors rezultatas irgi ten nestulbinantis nuo jos, bet vis gal sis tas rolleyes.gif
O is jusu kuri nors dantis esat balinus?

Na mano draugei kai nuime breketus tai ir nubalino dantis, kiek pamenu kad sake smile.gif
O man tai po higienos burnos kai nupurskia ta srove air flow balti buna, uztenka tokio baltumo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 16 spalio 2010 - 15:39