QUOTE(selme @ 2010 10 05, 18:48)
Konsultacijai dar nebuvau, bet norėčiau paklausti ar jūs prieš važiuodamos jau turėjot su savimi pasidariusios kokias tai nuotraukas ar ne? Jei taip, tai kur darėt ir kiek mokėjot? Aš beje moksleivė esu, tai gal kokias nuolaidas taiko, nežinot?

Ir šiaip kokios pas ją kainos breketų ir konsultacijos, paveržimų visokių? Noriu beligatūrinių breketų viršuje ir metalinių apačioje
Aš pas D.L. lankausi, tik Kaune, ne Vilniuje.. O tu jau skambinaisi registruotis? Nes kiek girdėjau, Vilniuj dabar pas ją neregistruoja naujų pacientų, nes ir taip labai daug turi.. Kaip apie gydytoją aš nieko blogo pasakyt negaliu.. Tai ji turi daug klientų, eina vienas po kito, tačiau dar niekada nebuvau išvaryta, jei turėjau klausimų..
Dėl breketų ajaja jau atsakė, beligatūrinių su paprastais tau niekas nedės.. Man irgi atrodo, kad tu juos maišai su kažkuo, gal safyrinius turi omeny?

Pas mane tie Smart Clip Clarity.. Jie tokie danties spalvos, bet šonuose tokius metaliukus turi, kurie suspaudžia vielą, tai tie metaliukai + viela ir metalo visai nemažai toj burnoj..
Dėl nuolaidų labai abejoju, nes klinika privati, ne valstybinė, nors tiksliai nežinau, tai negaliu pasakyt.. O kainos plius minus kaip ir visur.. Paprasti metaliniai ~1400lt, jei melalas + keramika ~1800lt, Damon2 2200lt, Smart Clip Clarity 2500lt, o paprasti Smart Clip ~1600lt (aš tiek mokėjau už apačią).. O vizitai, bent jau man nuo 50 iki 250lt sakė, žiūrint ką daro..
Tikiuosi išsamiai atsakiau į tavo klausimus..

Sėkmės pasirenkant..
QUOTE(Emukas21 @ 2010 10 05, 19:16)
gal kas is kitu zino ar galim ten kortelem atsiskaityt?
Čia Kauno Ortodontijos Centre? Negalima kortele.. Bent jau prieš kelis mėnesius buvo negalima.. Gal dabar padarė..