Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai ***28 tema

QUOTE(Emukas21 @ 2010 10 04, 15:29)
Man priekiniai du su vielutem ir dar ant ju gumytes, sako jei drug nutruktu jie nepergyvenk yra vielutes smile.gif tik wa idomu ka reiktu daryt jei nutruktu kiti, reiks paklausti smile.gif
Papildyta:
Aha paziurejau grazu ruzavos smile.gif o kas ten per tokios gumytes kur sujungtos?  blink.gif  dar pas kazkuria maciau zalias(salotines) tai irgi graziai ziurisi  4u.gif
Papildyta:

Yra yra biggrin.gif

O kur jus cia ziurit? blush2.gif Ar man dar per anksti rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip man sitos graziai ziurisi gumytes, sakes wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 10 04, 19:54)
Kaip man sitos graziai ziurisi gumytes, sakes wub.gif  wub.gif
user posted image

Buvau sita kazkada idejus, tik poto neradau kur jin yra smile.gif man irgi ziaurej cia grazei tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 10 04, 22:10)
Buvau sita kazkada idejus, tik poto neradau kur jin yra smile.gif man irgi ziaurej cia grazei tongue.gif

Ir dantukai labai grazus cia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 10 04, 21:36)
Ir dantukai labai grazus cia wub.gif

Bus ir musu tokie blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 10 04, 19:54)
Kaip man sitos graziai ziurisi gumytes, sakes wub.gif  wub.gif
user posted image

Man gražu ta šviesesnė rožinė.. bet jos taip ryškiai matosi.. ar mano tikrai mažesnės, ar dėl to vis matosi, kad sidabrinės spalvos, kaip metalas..
Atsakyti
Bet, manau, kad ryškioms tokioms spalvoms reikia baltų dantų.smile.gif nu šiaip nežinau, gal ant dramblio kaulo spalvos irgi neblogai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2010 10 04, 23:24)
Bet, manau, kad ryškioms tokioms spalvoms reikia baltų dantų.smile.gif nu šiaip nežinau, gal ant dramblio kaulo spalvos irgi neblogai atrodo.

Ir dar deciausi nebent tada kai jau tiesesni tie dantys butu, tvarkingai atrodytu smile.gif Butent kaip toje nuotraukoje mirksiukas.gif Bent jau panasiai smile.gif
Atsakyti
Sveikos naujoje temoje. Atsiprasau, bet nuotraukos tai paskutinis dalykas, kuris man dabar rupetu. dar daugiau save jautrinti ir kankinti. Situacija ir taip blogeja. Kuo daugiau viena puse gereja, tuo kita krypsta, jau visi man ta sako kas tik pamato! nu zinokite nors nusisauk, be abejo pirmiausia nusovus gydytoja. As niekaip nesuprantu kodel ji man pati durniausia gydymo metoda paskyre! kodel neimanoma buvo po truputeli traukti abieju pusiu. Ar buvo cia dar nors vienas atvejis, kuriam taip butu iskreivinus gydytoja? Zinokit mano kantrybe isseko, jeigu jinai man nepasiaiskins normaliai, labai logiskai, tai nezinau ka padarysiu. Ir neisivaizduoju koks gali buti logiskas paaiskinimas, kai zinau zmogu, kuris tikrai turejo baisia problema, nuo vaikystes atkista buldogini sakandi, apatiniai dantys pilnai denge virsutinius ir jam po dantu isrovimo apacioje momentalaii per menesiuka abi skyles uztrauke! ir abi kartu, lygiai, sedi jau sau patenkintas ir nesupranta kaip cia ala geriausia LT daktare mane taip kamuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 10 05, 09:04)
Sveikos naujoje temoje. ...zinau zmogu, kuris tikrai turejo baisia problema, nuo vaikystes atkista buldogini sakandi, apatiniai dantys pilnai denge virsutinius ir jam po dantu isrovimo apacioje momentalaii per menesiuka abi skyles uztrauke! ir abi kartu, lygiai, sedi jau sau patenkintas ir nesupranta kaip cia ala geriausia LT daktare mane taip kamuoja doh.gif

o pas ka tas kitas zmogus gydosi?
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 10 05, 10:04)
Sveikos naujoje temoje. Atsiprasau, bet nuotraukos tai paskutinis dalykas, kuris man dabar rupetu. dar daugiau save jautrinti ir kankinti. Situacija ir taip blogeja. Kuo daugiau viena puse gereja, tuo kita krypsta, jau visi man ta sako kas tik pamato! nu zinokite nors nusisauk, be abejo pirmiausia nusovus gydytoja. As niekaip nesuprantu kodel ji man pati durniausia gydymo metoda paskyre! kodel neimanoma buvo po truputeli traukti abieju pusiu. Ar buvo cia dar nors vienas atvejis, kuriam taip butu iskreivinus gydytoja? Zinokit mano kantrybe isseko, jeigu jinai man nepasiaiskins normaliai, labai logiskai, tai nezinau ka padarysiu. Ir neisivaizduoju koks gali buti logiskas paaiskinimas, kai zinau zmogu, kuris tikrai turejo baisia problema, nuo vaikystes atkista buldogini sakandi, apatiniai dantys pilnai denge virsutinius ir jam po dantu isrovimo apacioje momentalaii per menesiuka abi skyles uztrauke! ir abi kartu, lygiai, sedi jau sau patenkintas ir nesupranta kaip cia ala geriausia LT daktare mane taip kamuoja doh.gif

O kas tavo odontologe? O kazin imanoma keisti gydytoja jeigu tokia situacija? g.gif Nes kaip supratau beskaitydama, tai tikrai baisu jeigu taip viskas vyksta unsure.gif
Atsakyti
Man tai gražu visai kai breketus vidury danties klijuoja, toj foto čia kur įdėta buvo tai kažkaip jie labiau į viršų danties, o pas mane palei apačia eina, tai kažkaip man be ryšio doh.gif įdomu nuo ko priklauso, kurioj danties vietoj tuos breketukus klijuoja? g.gif smile.gif
Atsakyti