Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ant puoduko

Toks klausimasn dar kilo g.gif , ar jau pradejus pratint ant puoduko reikia ir nakti kelti ar palikti veliasniam laikui, jei velesniam, tai kada?
Atsakyti
QUOTE(Mamyciukass228 @ 2011 02 25, 21:25)
Toks klausimasn dar kilo g.gif , ar jau pradejus pratint ant puoduko reikia ir nakti kelti ar palikti veliasniam laikui, jei velesniam, tai kada?

Mes is pradziu ismokom diena reikaliukus atlikinet. Po 2-3savaiciu, pats atsisake pampi detis nakciai. tai valandai iki miego kazkur neduodavau skysciu, na jei jau lb noredavo koki guksni kita, aisku, buvo visko, bet tik kelis kartu, sugedindavom, kad jei nori sysiu, ateik pas mus i kambari ir pasakyk. Sauniai susitarem smile.gif
Neskubekit padaryti visko iskarto, juk ir vaikui reikia "persilauzti" smile.gif Svarbu kad suprastu ko jus is jo(jos) norit smile.gif
Atsakyti
Manoji pana jau bando pati eit į tuoletą, dieną būnam be pamperso jau senai, bet naktį vis dedu nes atsikelia prisisisiojusi.
Atsakyti
O mes atsisedam ant puodo tik su drabuziais. Kai bandau pasodinti be drabuziu, tai pradeda vekrt ir nesedi ant puodo. Siap kai matau kad nori kaku, tai paklausiu jos? kur reikia daryti? Ji atnesa man puoda ir pati seda ant jo. Aisku nieko nepadaro doh.gif
Gal jai nejauku, nes puodas saltas?
Atsakyti
QUOTE(Mamyciukass228 @ 2011 02 25, 20:25)

aš su abiem pirma dienom, o tada naktim. nes pvz tik atsikelia ir apsivaro, net dorai neišsibudinęs.
Atsakyti
Gal kas galite patarti nes nebežinau ka daryti.Mano panelytei 2m.ant puoduko sisioja ir prašosi nuo 1.7men.kažkur.Bet i puoduka niekaip nekakoja.Kad ir kiek besedetu ant puoduko visvien nepakakos o atsikelus nuo puoduko pakakos i kelnytes.Nebežinau ka ir daryti.kaip pripratinti kakot i puoduka.Aš ir ikalbinejau ir gedinau bet nieko nesigauna visvien daro savo.
ačiu už atsakymus iš ankso
Atsakyti
Puodukas tai baubas pasidare pas mus. Kazkaip galvoju ir as, kad salta plastmase isgasdino.Po miego pasodinau, kaip soko...Dabar, jei paklausiu, ar sesis, tai iskarto:"Ne,ne,neeeeeeee", kartais tik, del smagumo ir viskas, o rudeni jau i darza ruosiames eiti, dar bus lopsine grupe, bet laaaabai jau norisi,kad pats viska darytu. Galvoju pabandyti ant klozeto su cpec vaikisku dangciu sodinti, gal bus idomiau...Su pirmagymiu viskas paprasciau buvo, o sitas vyrukas nepasiduoda nors tu ka doh.gif ir daug maz visose srityse.
Atsakyti
mes darom ant puoduko dar 2 nebuvo, bet ne pratinom, o paprasciausiai buvo puodukas kaip zaisliukas- prisest, o tada kazkaip pasakojom vis kam jis skirtas ir uzejo idomumas kleckytei pabandyt, va taip ir prisipratinom nepastebimai, bet naktute dar pampi dedam, nes nemazai pasisinam dar naktute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(piratus @ 2011 02 27, 17:35)
Gal kas galite patarti nes nebežinau ka daryti.Mano panelytei 2m.ant puoduko sisioja ir prašosi nuo 1.7men.kažkur.Bet i puoduka niekaip nekakoja.Kad ir kiek besedetu ant puoduko visvien nepakakos o atsikelus nuo puoduko pakakos i kelnytes.Nebežinau ka ir daryti.kaip pripratinti kakot i puoduka.Aš ir ikalbinejau ir gedinau bet nieko nesigauna visvien daro savo.
ačiu už atsakymus iš ankso

Va pas mus lygiai ta pati situacija, jau koki gera menesiuka darom sysiu i puoduka arba ant klozeto, bet va su rimtesniu reikalu nei kaip, sedes sedes, bet vistiek atsistojes i kelnytes padarys...as irgi visaip aiskinu, visaip bandau rodyt, ilgiau palaikau ant puoduko, bet niekaip i ji nekakoja. schmoll.gif nzn kaip mums reikes ismokti verysad.gif tad tik pasiguodziau ir as, bet nieko nepatariau.
Atsakyti
Na mes jau ir i lopšeli einam bet kolkas ir ten nepripranta kakot i puoduka doh.gif tikiuos kad pripras juk aukletojos ten mažius nuo papmersu atpratina.Kiek teko girdet pas mus jai vaikas nueina su pampersiuku i darželi tai jos labai greit atpratina,na o mums kolkas nepavyksta verysad.gif
Atsakyti
nedraugauja 2 metu vaikinas su puodu doh.gif
ir pampersai atimti, bet leidzia i kelnes atsiputes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(piratus @ 2011 02 28, 10:31)
Na mes jau ir i lopšeli einam bet kolkas ir ten nepripranta kakot i puoduka doh.gif tikiuos kad pripras juk aukletojos ten mažius nuo papmersu atpratina.Kiek teko girdet pas mus jai vaikas nueina su pampersiuku i darželi tai jos labai greit atpratina,na o mums kolkas nepavyksta verysad.gif

Aš tai esu girdėjusi iš kelių mamų, kad darželiuose-lopšeliuose tos auklėtojos nesiskubina pakeisti tų pampersų. doh.gif Ir vaikai būna su jais po n valandų nekeistais. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Aišku auklėtojos, auklėtojoms nelygu...ir todėl viliuos, kad iki rudens, kol pradėsim jį lankyt , atprasim nuo pampersų. g.gif schmoll.gif cool.gif Nes dabar dar labai sunkiai ir į puodą darom. g.gif
Atsakyti