Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ant puoduko

Valio, pazanga! Dukra daro i puoduka pati (tik kartais kelnes pamirsta nusimaut) lotuliukas.gif Kakoja dar i sauskelne ir nakciai uzdedu, bet jatau vajetau, kiek ju dabar susitaupo thumbup.gif
Atsakyti
Žinoma susitaupo, kai ant puodo sėda ir padaro. smile.gif Bet, čia mums tai tikra loterija, ar spėjam, ar ne...ar pataikau laiku, ar prašaunu...o ypač rytais... doh.gif kai taip norisi miego, bet bėgam, kaip į kokią šventę...o jei nespėjam, tai žinoma čia man liūdesys apima, o mažoji tai ploja sunglasses2.gif biggrin.gif
Nors ir nieko nepadaro. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2011 04 12, 16:41)
Valio, pazanga! Dukra daro i puoduka pati (tik kartais kelnes pamirsta nusimaut)  lotuliukas.gif  Kakoja dar i sauskelne ir nakciai uzdedu, bet jatau vajetau, kiek ju dabar susitaupo  thumbup.gif

sveikinam 4u.gif

nesijaudink del avariju. ipras. mes jau tai perejome. visko buvo ir su kelnytemis. o db viska daro tik pats g.gif

as saviskiui vis sakydavau, kad kai kakuti padarys, tai bus toks garsas: BUUUUM..., BUMMM kakis. tai ir dabar padares saukia: BABA, bum kakis 4u.gif beje, maniskiui jau 2,4 men. ir tik nuo 5dienio įvyko perversmas wub.gif blush2.gif bet vistiek įvyko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bjolla: 13 balandžio 2011 - 08:33
o mes dar viiiiis ne schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif laukiam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulka35 @ 2011 04 13, 15:13)
o mes dar viiiiis ne schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  laukiam tongue.gif

kantrybės ir sėkmės. Maniškis jau ir eb avarijų, bet vat miegui niekaip - reikia pamperso.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 04 13, 17:30)
kantrybės ir sėkmės. Maniškis jau ir eb avarijų, bet vat miegui niekaip - reikia pamperso.

aciu 4u.gif kantrybes turiu ,o vat uz sekme aciu biggrin.gif mirksiukas.gif jums irgi sekmes smile.gif
Atsakyti
O aš norėjau pasiklaust, ar labai kenčia baldai, kilimai, kai vaikučius bandot atpratinti nuo sauskelnių? Ateina pavasaris, bandysim ir mes, bet pradėjau mąstyti, kas bus iš sofų, jei mergina sysiu padarys g.gif
Atsakyti
QUOTE(sagritute @ 2011 04 15, 15:23)
O aš norėjau pasiklaust, ar labai kenčia baldai, kilimai, kai vaikučius bandot atpratinti nuo sauskelnių? Ateina pavasaris, bandysim ir mes, bet pradėjau mąstyti, kas bus iš sofų, jei mergina sysiu padarys g.gif

ant kilimo buvo mums avariju, o ant lovos porakart tik pasysiojo 4u.gif pavalysi, paplausi ir nepasiduosi mirksiukas.gif
Atsakyti
bus avarijų ir labai priklauso nuo vaiko. Mano pirmasis lovas yra pavaręs ne kartą ir ne du. Mažasis pvz nė kart, bet kilimai kentėjo.
Atsakyti
O gal kas turi patirties, gal lengviau vaika pripratinti prie puodo, jei naudojamos daugkartines sauskelnes? Na, kad pasisioja, jam nepatogu, slapia, pasidaro, gal tada lengviau jam suprasti kad geriau ant puodo eiti? Nes jei be kelniu laksto, tai pasisiojo ir toliau nubego, jokio skirtumo jam biggrin.gif
O sofa ir kilimas kencia truputi... biggrin.gif
Atsakyti
Buvo keletas avariju, viena ant fotelio, kita ant lovos, bet pacioj pradzioj (uz tai nebaudem), kai palikau tik su pedkelnemis. O ant zemes baluciu kol kas taip pat buvo keletas (gal uzsimirsta, bet nedaro visko ant zmes, prisiminus lekia puodo ieskot). Tvarkinga mano vaikas, pasisioja, puoduka nesa ispilt, paskui kelnytes uzsimauna, o kai sisioja tai ziuri i akis ir stebi reakcija lotuliukas.gif Nu vis dar reik pritarimo, pagyru... Bet tikiuosi viskas pamazu taps tvirtu iprociu smile.gif Ir kantrybes mamoms, kuriu mazieji pratinasi prie puoduko.
Atsakyti
nu manoji 2 metu ir dar net nebando i puoda daryti, pasako neee ir nepasodinsi.Siaip pas mus vaikai su pampiais iki 4 metu vaiksto, man tai baisu doh.gif
Atsakyti